Dodaj do ulubionych

Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna

05.07.03, 17:10
Trudno... Używałem do tej pory nicka "inny.obserwator". Jednak teraz
będziecie już wiedzieć kim jestem:) Prowadzę stronę internetową o telewizji
TVN (www.tvn.akcja.pl). Już wkrótce planuje stworzenie nowej strony -
tym razem o naszym mieście. Coś na wzór www.tv.jaslo.pl - ale oczywiście
częściej aktualizowane... Poruszałby tam tematy związane z naszym miastem,
znalazłoby się miejsce na różne relacje, a także galeria zdjęć, ważne
adresy, telefony...

Poszukuje współpracowników (w szczególności tych, któzy chcieliby się zająć
pisanie interesujących newsów). Możecie sie skontaktować poprzez forum, albo
poprzez gg (numer na poniższej stronie). Zapraszam również na moją obecną
stronę o telewizji TVN.
Obserwuj wątek
    • Gość: SZAK Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna IP: *.pl / 192.168.1.* 05.07.03, 21:12
      HMM... CO MA JASŁO DO STATYSTYK TV ????
      POZDRAWIAM :))) SZAK
      PS. STRONA TV JASŁO JEST TAKA JAK UM. TRUPIA ,ZOMBI, BETON W NAJLEPSZYM
      WYDANIU, UMARŁA ALE ŻYJE - CO TO ZA ŻYCIE :)))) SAME LINKI !! ZERO ZERO
      I TY CHCESZ ROBIĆ TO SAMO :(( WIĘCEJ DANYCH :)) MOŻE MASZ NAPRAWDE DOBRY
      PRZEPIS PA SZAK :)))
      • inny.obserwator Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 05.07.03, 21:35
        Właśnie i o to chodzi. tv Jasło jest jakby ocenzurowana ze złych wiadomości.
        Brakuje czegoś, co by było czesto aktualizowane i w miare profesjonalnie
        prowadzone... SZAK chciałbyś współredagować strone?
        • inny.obserwator Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 05.07.03, 21:36
          A poza tym, to może ty SZAK masz jakies propozycje na temat strony?
    • georghe Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 05.07.03, 22:36
      Gratuluję pomysłu i zapewniam, że jeżeli taka strona powstanie będę na niej
      częstym gościem.
      Jeżeli jeszcze będzie podobna i równie bogata jak ta TVN-owska to palce lizać !
      :)
      Pozdrowionka.
      • inny.obserwator Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 05.07.03, 22:46
        Dzięki za pochwały dla strony o tvn, ale on jest cały czas w fazie rozbudowy.
        A strona o Jaśle (mam nadzieje) byłaby lepsza i bardziej rozbudowana... Ale
        jak już wspominałem potrzeba współpracowników! A tych jak na razie brak.
        Dlaczego sie nie chcecie zgodzić?
        • georghe Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 05.07.03, 23:07
          Nigdy nie mówiłem, że nie chcę sie zgadzać na współpracę, ale wiadomo, że aby
          sie na coś decydować trzeba wiedziec na czym to ma polegać.
          Na pewno będzie łatwiej złozyć jakiekolwiek deklaracje gdy już strona ruszy.
          Nie lubie robić z gęby cholewy. Jak cos obiecam to się tego trzymam. Dlatego
          nie mówię nie ani tak.

Ps. Dzisiaj towarzycho z "foruma" bawi pewnie na rynku, Ty jak się domyslam nie
          nadajesz z Jasła więc piszesz, a ja jako zabity przeciwnik tzw. imprez masowych
          wolę drinka i necik od Arki Noego.....
          Widziałem dzisiaj ten "owczy pęd" ciągnący ze wszystkich stron miasta w
          kierunku rynku i byłem przerażony. Po co te ludziska tam poszły ??
          Hmmmmm...
          :)
          • inny.obserwator Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 05.07.03, 23:45
            Dlaczego mówisz, ze nie jestem z Jasła? To po co bym miał robić strone o
            Jaśle? Czy można się z toba jakoś skontaktować? Niekoniecznie poprzez forum?

P.S. Ja tez nie wiem, po co te ludziska tam poszly. Wole aktualizowac swoja
            strone o TVN:)))
            • georghe Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 06.07.03, 00:14
              Można na maila na ten przykład, ale nie ten gazetowy bo tu poczty nie sprawdzam.
              georghe@poczta.onet.pl

ps. sorki za wczoraj. Myslę, że wiesz o co chodzi. Akurat rozmawiałem z kimś
              innym, a nie mam w zwyczaju prowadzić dwóch rozmów jednoczesnie.
              ZDRÓW.
              • inny.obserwator Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 06.07.03, 00:17
                Ok - nie ma problemu... A w zasadzie to już przedwczoraj - jest po północy:))
    • Gość: SZAK Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna IP: *.pl / 192.168.1.* 06.07.03, 10:08
      POWODZENIA :)))POZDRAWIAM SZAK
    • Gość: Józek Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 16:16
      Brawo Obserwatorku !!! Jeżeli jasielska stronka będzie taka ładna i bedzie
      żyła masz u mnie beczkę piwa.
      • Gość: SZAK Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna IP: *.pl / 192.168.1.* 07.07.03, 21:16
        Gość portalu: Józek napisał(a):

> Brawo Obserwatorku !!! Jeżeli jasielska stronka będzie taka ładna i bedzie
        > żyła masz u mnie beczkę piwa.
        BYLE BYŁO MNIEJ PIŁCE I O CZARNYCH :))
        • inny.obserwator Re: Już wkrótce Jasielska Strona Informacyjna 08.07.03, 19:02
          O Czarnych, to raczej wcale nie bedzie, poniewaz o tym zespole sa az 4
          strony...

Sorki, ze mnie dawno nie bylo - ale wakacje, wyjechalem jak wiekszosc:))))
          • Gość: Gość portalu: SZAK WITAM :))) I DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ IP: *.pl / 192.168.1.* 08.07.03, 20:13
            inny.obserwator napisał:

> O Czarnych, to raczej wcale nie bedzie, poniewaz o tym zespole sa az 4
            > strony...
            >
            > Sorki, ze mnie dawno nie bylo - ale wakacje, wyjechalem jak wiekszosc:))))
            WITAM :))) I DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫
            JUŻ WOLĘ "PLOTKI " PANI UCZCIWEJ1 NIŻ PRAWDE O CZARNYCH :)))
            ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ ♫♪♫ POZDRAWIAM ŚPIEWAJĄCO SZAK
            • inny.obserwator Re: WITAM :))) I DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ 08.07.03, 21:25
              Jak sie robi takie nutki??
              • Gość: radek Portal Jasło ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 10:57
                Już ruszyła ta zapowiadana stronka o Jaśle?
                Jeśli tak, to proszę o adres www.
                • inny.obserwator Re: Portal Jasło ????? 17.09.03, 13:26
                  Gość portalu: radek napisał(a):

> Już ruszyła ta zapowiadana stronka o Jaśle?
                  > Jeśli tak, to proszę o adres www.

Jak na razie to zapraszam tylko na: www.tvn.akcja.pl , ostatnio po
                  zmianach. A strona o Jaśle ruszy:) Obecnie jestem na etapie galerii;)
                  • Gość: radek Re: Portal Jasło ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:32
                    Możesz polecić jakąś inną stronkę gdzie znajdę informacje zbiorcze o
                    jasielskich firmach z branży internetowej?
                    • inny.obserwator Re: Portal Jasło ????? 17.09.03, 16:42
                      Gość portalu: radek napisał(a):

> Możesz polecić jakąś inną stronkę gdzie znajdę informacje zbiorcze o
                      > jasielskich firmach z branży internetowej?

Zbiorcze to nie:) Takiej strony chyba nie ma. Ale za to podaje strony trzech
                      największych dostawców w naszym regionie

www.jaslo.medianet.pl/main.htm - INTERLUMEN
                      www.telgam.jaslo.pl/ - TELGAM
                      www.intergal.com.pl/data/start.html - INTERGAL

P.S. Przez "gadulca" też wysłałem ale on ma problemy z przesyłaniem adresów i
                      mogło nie dojść;)
                      • Gość: radek Re: Portal Jasło ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:59
                        Dzięki! :-)

Przez gg nie dostałem żadnej informacji :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka