Dodaj do ulubionych

odpowiadam Baranowi z SLD

18.09.03, 19:56
I bardzo dobrze, że wstrzymano dotację!! Budżet miasta jak wiadomo w znacznej
części finansowany jest z podatków. Od nieruchomości, od osób fizycznych itd.
Za przeproszeniem do kurwy nędzy dlaczego z moich pieniędzy i innych
współmieszkańców mam fundować komuś mieszkanie. Gdzie byli przyszli
mieszkańcy
TBS - u gdy ja kupowałem mieszkanie ? Dlaczego nikt nie zaoferował składki od
każdego mieszkańca na moje lokum, tylko musiałem brać kilkuletni kredyt ? Coś
mi tu pachnie tanim chwytem wyborczym. Z naszych kieszeni ktoś chce kupić
sobie głosy 50 rodzin. Dzięki za opublikowanie listy radnych którzy bronili
moich pieniędzy bo to oni reprezentują intersy mieszkańców a nie (he he)
burmistrza.

Ty chyba jesteś albo radny który głosował za zdjęciem dotacji albo jesteś
ich krewny

PO ----1-
Obserwuj wątek
    • harnasi następny mądry ? z SLD czy Samorząd Razem 18.09.03, 20:07
      Ja tak myślę i jakoś pojąć nie mogę cóż to za atrakcja "kupno" takiego
      czynszowego mieszkanka. Przeciez opłaty z tego co mi wiadomo są sakramencko
      wysokie, a i tak lokal nigdy nie będzie spłacony na własność (chyba, że jakiś
      nawiedzony znowu zrobi prezent lokatorom, wymyślając "demokratyczną" ustawę)
      więc czy nie lepiej wziąć zwykły kredyt mieszkaniowy i kupić normalne, WŁASNE
      mieszkanie, a raty spłacane w ten sposób mają jakiś sens.

Ps. Czeluśniak nieźle szaleje. Nawet TV z Rzeszowa tu przywlek(ł)li.
      Chyba nie masz pojęcia co piszesz, jak jesteś zorientowany w tym co piszesz to
      proszę o merytoryczne uzasadnienie. A to ile kto płaci to jego interes nas
      młodych którzy wykupili tam mieszkania ( TBS –ABK) nie stać by dać zarobić
      Przetacznikowi do spółdzielni 40 ty zł. wolimy zapłacić tu lokatorskie - to
      tylko 14 tys. na to nas zbierali nasi rodzice całymi latami a od radnych
      którzy głosowali za np. .Zając i Czeluśniak to się odwal prostaku oni bronią
      nas młodych którzy tu mieszkają i maja takie prawa jak inni mieszkańcy
      Kochanego Jasełka. Dobrze ze TV się tym interesuje koniec mafii lekarzy w
      radzie i Przetacznika
      • Gość: SZAK Przetacznikowi do spółdzielni 40 ty zł. wolimy z IP: *.pl / 192.168.1.* 18.09.03, 21:42
        harnasi napisał:

> Ja tak myślę i jakoś pojąć nie mogę cóż to za atrakcja "kupno" takiego
        > czynszowego mieszkanka. Przeciez opłaty z tego co mi wiadomo są sakramencko
        > wysokie, a i tak lokal nigdy nie będzie spłacony na własność (chyba, że
        jakiś
        > nawiedzony znowu zrobi prezent lokatorom, wymyślając "demokratyczną" ustawę)
        > więc czy nie lepiej wziąć zwykły kredyt mieszkaniowy i kupić normalne,
        WŁASNE
        > mieszkanie, a raty spłacane w ten sposób mają jakiś sens.
        >
        > Ps. Czeluśniak nieźle szaleje. Nawet TV z Rzeszowa tu przywlek(ł)li.

A KTO ZBIERA LAURY :))))NIECH ZAJĄC OPŁACI WASZE WIDZIMISIE STAĆ GO :((
        > Chyba nie masz pojęcia co piszesz, jak jesteś zorientowany w tym co piszesz
        to
        >
        > proszę o merytoryczne uzasadnienie. A to ile kto płaci to jego interes nas
        > młodych którzy wykupili tam mieszkania ( TBS –ABK) nie stać by dać zarob
        > ić
        > Przetacznikowi do spółdzielni 40 ty zł. wolimy zapłacić tu lokatorskie -
        to
        > tylko 14 tys. na to nas zbierali nasi rodzice całymi latami a od radnych
        > którzy głosowali za np. .Zając i Czeluśniak to się odwal prostaku oni
        bronią
        > nas młodych którzy tu mieszkają i maja takie prawa jak inni mieszkańcy
        > Kochanego Jasełka. Dobrze ze TV się tym interesuje koniec mafii lekarzy w
        > radzie i Przetacznika
        • harnasi ale to nie ten zając !!!to nie ten były marszałek 18.09.03, 21:47
          heheheheh ten radny z miasta to zbieżność nazwisk ehehehh to nie były
          marszałek to starszy człowiek doświadczony radny 3 raz !!
    • Gość: y Re: odpowiadam Baranowi harnasi IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:15
      Panie Czeluśniak daj se pan siana i idź pan lepiej na piwo.
      • harnasi Nie jestem Czeluśniak baranie tylko młody który s 18.09.03, 20:17
        Nie jestem Czeluśniak baranie tylko młody który stracił w tym bloku mieszkanie
        a ty co pewnie ten radny co pisze nie!!
        przykładem nie wiedzy i radnych i sprawienia miasta Jasła miastem staruszków
        jest uchwała rady miasta odnośnie TBS-ABK gdzie zabiera się szanse młodym na
        własne mieszkania mimo że te są statutowym zadaniem gminy !! a prezes
        Przetacznik proponuje na sesji Ze wykupi udziały w TBS-ABK to jakiś Żart czy
        co !!
        • Gość: y Re: Nie jestem Czeluśniak baranie tylko młody kt IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:22
          Przecież cie widzę przez okno Czeluśniak.
          • harnasi hehehhe chyba jestes naćpany !!!! 18.09.03, 20:23
    • harnasi proponuje merytoryczna dyskusje 18.09.03, 20:21
      A i zgodnie z zapisami statutowymi i rozporządzeniami zgodnymi z Dziennikiem
      Ustawa
      • Gość: SZAK Re: proponuje merytoryczna dyskusje IP: *.pl / 192.168.1.* 18.09.03, 22:04
        harnasi napisał:

> A i zgodnie z zapisami statutowymi i rozporządzeniami zgodnymi z Dziennikiem
        > Ustawa
        KICAJA ??PRZEZ CIEBIE NAWET PIWO MI SZKODZI
        PS.POMYŚL KTO I CO ZYSKA ??????
        • harnasi szak my młodzi !!! własne M 18.09.03, 22:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka