Gość: morswin IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 10:57 Twój nick powstał pewnie od "Shadocków". Był taki seriał na Canal+? Nie mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Shadok? 15.01.02, 11:16 Też coś mi tam świta, ale to chyba nie był C+, to było w czasach kiedy o Canale ptaki nie ćwierkały. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Shadok? 15.01.02, 15:54 Macie rację. To od nich wziąłem nicka. Pierwszy raz serial o Shadokach emitowała TVP na początku lat 80-tych. Zaczynali nim program. Odcinki były bardzo krótkie, minuta, może nawet mniej. Trzeba było się spieszyć żeby nie przegapić. Ponownie Shadoki zostały zaprezentowane dwa lata temu na antenie Canal +. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Shadok? 15.01.02, 16:56 Teraz sobie przypomniałem jak te Shadoki wyglądały. Takie duże skrzeczące ptaszyska narysowane czarno na białym - beż żadnych kolorów. Tą bajeczką to raczej dzieci straszyć, a nie bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Shadok? 15.01.02, 21:42 Tak, to było to. Tylko mam dwie uwagi. Po pierwsze. Film był czarnobiały, bo takie mieliśmy wtedy odbiorniki TV. Wersja w C+ była kolorowa. Po drugie. Nie każdy film animowany nadaje się dla dzieci. Zobacz sobie coś z gatunku hentai. Ciekawe, czy taki film też pokazałbyś dzieciakowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Shadok? do Georgha 16.01.02, 21:37 Sprawdź pocztę. Załącznik powinien już być. Bez problemu zrosumiesz o co w tym chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Shadok? do Georgha 16.01.02, 21:41 Dzięki, sprawdzę jutro bo teraz szkoda czasu, ta cholerna maszyna podłączona do TPSA tak się muli że...... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Shadok? do Georgha 16.01.02, 22:14 noooooo.... nie znałem Kolegi z tej strony... (własnie sprawdziłem pocztę) Masz racje bez problemu zrozumiałem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Shadok? do Georgha 17.01.02, 08:26 Intrygująca.... Chyba już nawet gdzieś takie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Shadok? do Morswina 17.01.02, 12:18 Morswin, proś Shadoka... on Ci wyjaśni.... :-))))) pS. Niezłe haseło z tym "hentai" Shadok zapodał. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Shadok? do Morswina 17.01.02, 19:03 Już wyjaśniam. Hentai to gatunek mangi, czyli japońskiego komiksu. Gatunek dość specyficzny, bo... erotyczny. Występują odmiany hentai soft, a także naprawdę bardzo ostre. Hentai to także filmy anime. Być może ktoś z Was widział już jakiś. O ile mnie pamięć nie myli były emitowane w C+ jakieś dwa lata temu. Jeśli temat się Wam spodobał, wpiszcie sobie to słowo w dowolną wyszukiwarkę. Gwarantuję, że wybór stron będzie ogromny :-) Miłego oglądania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś