nuna76 24.08.07, 13:40 ej ej, widzieliście, ze cale miasto jest zaklejone żółtymi kwadracikami? są na każdym słupie, widziałam nawet na samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SemiDżoł Re: naklejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:43 a ja widziałam jeszcze białe i czarne z żółtymi elementami. Nie mogłam się przyjrzeć z bliska, więc nie wiem o co chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: naklejki 24.08.07, 14:09 julka_7 napisała: > To reklama pewnej szkoły językowej:) julka_7 co to za julka.4? Czyżbyś ponumerowała wcielenia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka.4 Re: jednemu psu na imię Burek, Reksio .... 24.08.07, 14:16 czysty zbieg okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: naklejki 24.08.07, 14:16 Też mi sie już w oczach mieni od tych julek:) ale od razu wyjaśniam, że to dwie różne julki:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka.4 Re: jednemu psu na imię Burek, Reksio.. 24.08.07, 14:17 czysty zbieg okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: jednemu psu na imię Burek, Reksio.. 24.08.07, 14:20 julka.4 napisała: > czysty zbieg okoliczności Mhhh to dobrze, bo juz sie martwić zacząłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
julka.4 Re:tylko Jaskólcza zaśmiecona 24.08.07, 14:19 odpadami od tych naklejek. Jakieś brudasy tą akcję robiły Odpowiedz Link Zgłoś
julka.4 Re:nie przeczę ale odpady od nich zaścielają 24.08.07, 14:27 całe chodniki. Obkleili wszysko co się nie rusza, przystanki autobusowe, rozkłady jazdy, słupy ze znakami drogowymi Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re:nie przeczę ale odpady od nich zaścielają 24.08.07, 14:31 I o to chodziło:)żeby było widoczne, żeby zaciekawiło, żeby zostało zauważone, żeby o tym rozmawiano tak jak np. na tym forum:) fajna reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sruuu smieciarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:50 12-17 letnia gow...ria okleja i zasmieca jak dowiem sie kto jest inicjatorem tej akcji daje sprawe do sadu za zanieczyszczanie mojej posesji nie bede sie bawil sam w sprzatanie i czyszczenie kto zleca - ten placi Odpowiedz Link Zgłoś
chickenlips Re: smieciarze 24.08.07, 15:11 naklejki sa spoko..nie sa dretwe.. jezeli chodzi o to ze zasmiecaja..to tylko i wylacznie wina oosob ktore je byle gdzie przyklejaja. mozna by powiedziec, ze winobranie tez zasmieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sruuu Re: smieciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:25 wina zleceniodawcy to on bierze odpowiedzialnosc to on zaplaci za szkody spowodowane przez jego pracownikow czy wykonawcow i tyle a jak ktos mi za przeproszeniem wlasne go..no na podworku zostawia to mam sprzatac po nim? to tylko wina tego kto nasral czy tego czyje to podworko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: smieciarze IP: *.ztpnet.pl 26.08.07, 20:04 ja jutro idę zgłosić sprawę na policję, obkleili mi prawie całą elewacje domu i poschodził tynk jak 2 obkleiłem. za frajerstwo się płaci, a z tego co widzę to nie tylko mi się taka sytuacja przydarzyła. także powinno zareagować mzk bo widzę, że wszystkie przystanki są obklejone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: smieciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 21:53 i gownarzeria sie nauczy porzadku dosc smiecenia!!!! zlceniodawca dostanie po kieszeni to zacznie myslec nad promocja no chyba , ze to tylko akcja dla akcji " artystyczne doznania " - cokolwiek kosztowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: smieciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 22:54 Kolegium powinni zapalac za te naklejki zdecydowanie. A gazeta żadnego dochodzenia nie z robila kto nam miasto zakleja na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zkzkitten Re: smieciarze 02.09.07, 09:50 Naklejki reklamują szkołę językową Lingua Viva. Widziałam je w takich miejscach, że to się w głowie nie mieści. Ktoś coś powinnien z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: smieciarze IP: *.ztpnet.pl 04.09.07, 17:36 Ale oczywiście odpowiednie służby tego nie mogą zauważyć. Policja z urzędu powinna to ścigać a nie czekać aż ktoś im to bardzo zgłosi. A i tak umożą z braku dowodów lub niskiej szkodliwości społecznej.Nikt nawet nie oszacuje szkód jakie ta szkoła spowodowała (świadomie lub nie). Odpowiedz Link Zgłoś