Dodaj do ulubionych

od harnasia!!!!! dowrogów mam was w nosie

24.10.03, 22:40
1. Odpowiadam psychiatrze po prostu lekarzu lecz się sam he he i wiem ze
jesteś alkoholikiem to widać sąsiedzie z Mickiewicza he he
2. będę klikam na forum bo jest moje jak i wasze jak godoł pyzdra ni
3. Jojo 81 ? to rok urodzenia wic jestem starszy o rok baranie. Wedle twego
życzenia sam sobie wsadź na 11 listopada nie koniecznie pod pomnikiem, chyba
że ty tam chodzisz baranie badyla w pośladki, albo poproś swych przyjaciół z
SLD wraz z nowelizacja ustawy o homoseksualistach niech ci wsadza w zadek
parszywa ohydo, a z relacji w TV zobaczą jak jasielski pedał z partii władzy
robi sobie dobrze
4.a tak pozatym to oprucz UPR pier...... wszystkie partie
Obserwuj wątek
    • Gość: psychiatra Re: od harnasia!!!!! dowrogów mam was w nosie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 11:23
      Harnasi !
      Nie jestem Twoim wrogiem.
      Jestem Twoim przyjacielem. Cierpię te straszliwe męki razem z tobą.

Sytuacja nie jest beznadziejna. Jeżeli czytasz co piszą inni to znaczy,że
      choroba nie jest bardzo zaawansowana, to znaczy że na pewno wyzdrowiejesz.

Zażywaj systematycznie leki i dużo, dużo ruchu na świeżym powietrzu.
      Będziesz zdrowy ! Uwierz w to !

Twój wierny przyjaciel.
      • inny.obserwator Re: od harnasia!!!!! dowrogów mam was w nosie 25.10.03, 12:02
        Gość portalu: psychiatra napisał(a):

> Sytuacja nie jest beznadziejna.
        • harnasi Re: od harnasia!!!!! dowrogów mam was w nosie 25.10.03, 22:54
          anty kostucho mam cie w noiosie
          • Gość: psychiatra Re: jak kopiować to kopiować IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 09:21
            Do podstawowych objawów schizofrenii należą omamy (halucynacje), urojenia,
            lęk oraz wycofanie z kontaktów społecznych graniczące w skrajnych
            przypadkach z zachowaniem autystycznym.
            Halucynacje dotyczą wszystkich zmysłów i dzielą się podobnie jak one na :
            halucynacje wzrokowe, słuchowe (tzw. Głosy), dotykowe, węchowe oraz smakowe.
            Są to objawy bardzo trudne zarówno dla samego chorego jak i dla jego
            rodziny. Ich wyjątkowość polega na tym, że chory naprawdę widzi, słyszy,
            czuje to co nie istnieje. A ponieważ to zmysły sa dla każdego człowieka
            narzędziem poznania świata i dowodem na jego prawdziwość. U chorego na
            schizofrenię świat realny miesza się ze światem halucynacji; chory sam nie
            wie który z tych światów jest prawdziwy.
            Urojenia to system przekonań, które tłumacza pojawiające się halucynacje.
            Chory w pewnym momencie zaczyna tworzyć sobie wytłumaczenie tego, czego
            doświadcza. Jest to jednakże pogłębianie się choroby, gdyż coraz trudniej
            przebić się przez urojeniowo - omamowy świat chorego.
            Lęk bardzo często towarzyszy w/w objawom ponieważ najczęściej mają one
            charakter nieprzyjemny, są odzwierciedleniem obaw i trudności chorego.
            Często pojawia się lęk przed wyjściem z domu, kontaktem z innymi ludźmi
            nawet ze swoja rodzina, która często w oczach chorego stanowi wrogą siłę,
            chcącą mu zaszkodzić.
            Lęk powoduje, że chory wycofuje się z kontaktów społecznych, żyje w
            wyimaginowanym świecie swoich halucynacji i "prawdziwi" ludzie są mu
            niepotrzebni.
            W schizofrenii często pojawiają się zaburzenia myślenia, zaniki pamięci,
            trudności z koncentracją.

• Gość: sa To jest ciekawe! IP: 212.244.127.* 26.10.03, 10:39
              Skopiuj coś jeszcze.
    • jojo81 Re: od harnasia!!!!! dowrogów mam was w nosie 27.10.03, 08:49
      harnasi napisał:

> Jojo 81 ? to rok urodzenia wic jestem starszy o rok baranie. Wedle twego
      > życzenia sam sobie wsadź na 11 listopada nie koniecznie pod pomnikiem, chyba
      > że ty tam chodzisz baranie badyla w pośladki, albo poproś swych przyjaciół z
      > SLD wraz z nowelizacja ustawy o homoseksualistach niech ci wsadza w zadek
      > parszywa ohydo, a z relacji w TV zobaczą jak jasielski pedał z partii władzy
      > robi sobie dobrze

Może i starszy ale za to jaki głupi! Ta twoja nienawiść do wszystkiego co nie
      gra twoim poglądom jest komiksowa. Z tym, że tobie do Batmana czy X- mena
      brakuje bardzo dużo. Masz co prawda jak oni popieprzone dzieciństwo, kłopoty z
      osobowością ale nie odrózniasz dobrego od złego. Walisz na oślep a twoim
      trenerem jest o. Rydzyk lub JKM. Gdybyś urodził się jakieś 70 lat wcześniej
      byłbyś pewnie świetnym kolaborantem, znakomitym kapo albo innym skurwysynem.
      Przypuszczam (choć nie jestem znamienitym psychiatrą), że masz kompleks Edypa,
      permanentną zazdrość o penisa, i bardzo a to bardzo nienawidisz tego trądziku,
      który nijak ci zejść z pośladków nie potrafi. Zajmij się swoimi krostami
      świrusie a nie komputerem.
      • Gość: SZAK Re: od harnasia!!!!! dowrogów mam was w nosie IP: *.pl / 192.168.1.* 27.10.03, 11:16
        jojo81 napisał:

> harnasi napisał:
        >
        > > Jojo 81 ? to rok urodzenia wic jestem starszy o rok baranie. Wedle twego
        >
        > > życzenia sam sobie wsadź na 11 listopada nie koniecznie pod pomnikiem, chy
        > ba
        > > że ty tam chodzisz baranie badyla w pośladki, albo poproś swych przyjaciół
        > z
        > > SLD wraz z nowelizacja ustawy o homoseksualistach niech ci wsadza w zadek
        > > parszywa ohydo, a z relacji w TV zobaczą jak jasielski pedał z partii wład
        > zy
        > > robi sobie dobrze
        >
        > Może i starszy ale za to jaki głupi! Ta twoja nienawiść do wszystkiego co
        nie
        > gra twoim poglądom jest komiksowa. Z tym, że tobie do Batmana czy X- mena
        > brakuje bardzo dużo. Masz co prawda jak oni popieprzone dzieciństwo, kłopoty
        z
        > osobowością ale nie odrózniasz dobrego od złego. Walisz na oślep a twoim
        > trenerem jest o. Rydzyk lub JKM. Gdybyś urodził się jakieś 70 lat wcześniej
        > byłbyś pewnie świetnym kolaborantem, znakomitym kapo albo innym skurwysynem.
        > Przypuszczam (choć nie jestem znamienitym psychiatrą), że masz kompleks
        Edypa,
        > permanentną zazdrość o penisa, i bardzo a to bardzo nienawidisz tego
        trądziku,
        > który nijak ci zejść z pośladków nie potrafi. Zajmij się swoimi krostami
        > świrusie a nie komputerem.
        ALE UBAW :)))
      • Gość: psychiatra Re: do Pana Jojo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 16:57
        Panie Jojo !
        Stanowczo protestuję.Pańska agresja niszczy moje nieludzkie wysiłki zmierzające
        do uzdrowienia pacjenta. Moja praca idzie na marne.
        Czy tak trudno schylić się i ze zrozumieniem popatrzeć w załzawione oczęta
        chorego bliźniego ? Bądź przyjacielem dla innych od siebie , spróbuj zrozumieć
        powikłaną duszę chorego, cierpiącego człowieka.

Harnasi !
        Pamiętaj !! Trzy razy dziennie , po jedzeniu te żółte ..a trzy czerwone przed
        snem.I dobrze popij wodą.
        Żadnych alkoholi do końca kuracji.
        Zwyciężymy chorobę i złych ludzi.
        • jojo81 Re: do Pana Jojo 29.10.03, 08:36
          Gość portalu: psychiatra napisał(a):

> Panie Jojo !
          > Stanowczo protestuję.Pańska agresja niszczy moje nieludzkie wysiłki
          zmierzające do uzdrowienia pacjenta. Moja praca idzie na marne.
          > Czy tak trudno schylić się i ze zrozumieniem popatrzeć w załzawione oczęta
          > chorego bliźniego ? Bądź przyjacielem dla innych od siebie , spróbuj
          zrozumieć
          > powikłaną duszę chorego, cierpiącego człowieka.

Drogi Psychiatro ! Stwierdzam stanowczo, że w obecności Harnasjego, jako ponoć
          przystojny mężczyzna nie mam zamiaru się pochylać. On wyraźnie ma pociąg do
          mężczyzn.
      • harnasi jojo ty masz prostatę ale jąder i nie masz mózgu 28.10.03, 20:51
        Wiesz co szkoda słów jak by nie ta dziurawa skarpetka (bo z pewnością nie była
        to prezerwatywa ) dziś byłbyś na śmietniku historii a inteligencją to ty nie
        grzeszysz prostaczku z SLD.
        • jojo81 Re: jojo ty masz prostatę ale jąder i nie masz m 29.10.03, 08:38
          Harnasji czemu mi przypisujesz proces swojego powstania. Są inne sposoby
          zapładniania (niestety nie każdemu będzie dane ich zaznać) - nie każdy
          przecież powstał tak jak ty - pomyłka natury.
          • Gość: luck Re: jojo ty masz prostatę ale jąder i nie masz m IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 01:43
            a jak chcecie byc trochę bardziej kulturalni to zapraszam na lekcje dobrych
            manier

www.lucyjan.blog.pl
            • jojo81 Dobre maniery 31.10.03, 14:37
              eee...... gdzie na tym blogu są dobre maniery ? bo nie zauważyłem nic poza
              nawiedzonym nastolatkiem, który usiłuje pokazać w jakim stopniu jest
              skomplikowany i jak ponura i tajemnicza jest jego natura.
              Przyznam, że od tego co tam jest napisane rozbolały mnie ze śmiechu zajady i
              wracam do lektur mistrza Harnasjego ze zdwojoną radością, że Słońcu Liwocza
              nie przyszło do głowy uraczyc nas blogiem. Taki blog mógłby spowodować że
              prawdziwie skonałbym ze śmiechu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka