IP: *.jaslo.karpaty.pl 23.01.02, 18:18
jakiego słuchacie radia?
ja lubie rmf i r.bieszczady
Obserwuj wątek
    • shadok Re: RADIO 23.01.02, 18:22
      Ja podobnie. W pracy cały czas "leci" RMF FM. W domu słucham
      radia "Bieszczady". To najbardziej profesjonalne radio w regionie. Czasem
      słucham też radia "FAN", ale nie za często.
      • georghe Re: RADIO 24.01.02, 10:46
        Ja nie mogę słuchać jednego radia bo zaczyna mnie nudzić, dlatego zmieniam i są
        to w zasadzie trzy stacje, ale każda z nich ma w sobie coś "nie tak" i coś "na
        tak" :-)
        Słuchm "TRÓJKI", ale przeważnie długo nie wytrzymuję bo za dużo politykuja, a
        za mało graja, więc przełączam na RMF. Tu mało gadaja, ale od czasu do czasu
        zaczynaja grać chałturę typu: boski Enrique Iglesias czy ostatnio pani Kylie
        Minogue, więc znowu szukam stacji i przełączam na BIESZCZADY. Tu w zasadzie
        graja nieźle, dużo polskich przebojów, zagraniczne z lat osiemdziesiątych,
        troche rocka, ale jak puszczą kilka reklam to .....wracam do TRÓJKI....
        I tak w koło Macieju...
        Wogóle nie słucham stacji regionalnych: FUN I FAKTY bo to chałtura pod względem
        muzycznym jak i prowadzenia audycji.

Czy ktoś z Was pamięta pierwsze "jasielskie" radio - SELER ??? :-)))))
        Chłopaki nadawali zdaje się z mieszkania przy ulicy Mickiewicza ! To dopiero
        były jaja, ale wspominam z sentymentem bo można łatwo było zaistnieć na antenie
        dzwoniąc z byle głupotą.... hihihi... Niestety,(a może stety) zaczęły się
        koncesje i piracki SELER musiał zniknąć z eteru.
        • shadok Re: RADIO 24.01.02, 20:36
          Pamiętam "Selera" :-) Na mieście mozna było zobaczyć ręcznie robione plakaty,
          kiedy i na jakiej częstotliwości będą nadawać. Zabawa była przednia.
    • Gość: kóniu RADIO IP: 195.116.188.* 11.02.02, 18:30
      a odbierają wam zagraniczne radia bo mi 1 słowackie
      • georghe Re: RADIO 11.02.02, 19:34
        W samochodzie bez problemu łapię dwie rozgłośnie słowackie: Rock FM Radio i
        jakąś inną. W domu łapię jedną.
        • Gość: JaN Re: RADIO IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 10:20
          To co tak słabo?? Ja mieszkam "troche" dalej od Słowacji a łapie w domu tez
          jedną stację, z musyka klasyczna coś w rodzaju Programu II PR, jak jest
          odpowiednia pogoda to RDS czsem się właczy i pisze o ile dobrze oamiętam
          Devin... co to jest???
          • elzkaj Re: RADIO 12.02.02, 16:53
            z konieczności wysłuchuję radia wa-wa ( dzieci).
            sentymentem darzę natomiast radio Bieszczady.
            a dlatego Bieszczady, że w konkursie na zabawny wierszyk o tym radiu wygrałam
            rower.
            było to dwa lata temu na zakończenie sezonu radia Biwak, impreza odbywala się
            na rzeszowskich bulwarach.
            • georghe Re: RADIO 13.02.02, 09:52
              Elkzaj, czy przypadkiem "Radio biwak" to nie jest audycja prowadzona przez
              Radio Rzeszów ??
              • elzkaj Re: RADIO do georghe 13.02.02, 13:34
                georghe napisał(a):

> Elkzaj, czy przypadkiem "Radio biwak" to nie jest audycja prowadzona przez
                > Radio Rzeszów ??

być może pomyliłam nazwy rozgłośni, niemniej jednak rowerek wygrałam.
                • georghe Re: RADIO do Elzkaj 13.02.02, 14:03
                  I bardzo dobrze !
                  Ja w RR wygrałem kiedyś kasetę Video z filmem "Szklana pułapka"
                  Jednak rower to rower........
                  :))
      • shadok Re: RADIO 12.02.02, 22:50
        Ja łapię następujące stacje: RMF, Zet, PRI, PRIII, Rzeszów, FAN, Fakty, Fara,
        Maryja, Max, Bieszczady, Bis i kilka słowackich. W sumie odbieram 18 stacji.
        • kolor Re: RADIO 13.02.02, 09:58
          jo to slucham trujki abo jedynki. Zetki i RMF bardzo rzadko. Zetka jest
          strosznie glupia i plytka (szczegulnie denerwuje mnie taka pinda o
          wkurw...glosie) a rmf jest strosznie szybkie i agresywne. muzyka i w Z i w Rmf
          jest do bani - sama komercja.
          • georghe Re: RADIO 13.02.02, 10:22
            Kolor, jakie macie w Mielcu rozgłośnie regiolnalne? Da się tego słuchać czy to
            jest tak jak z TV miejską ?
            :))
            • kolor Re: RADIO 13.02.02, 11:03
              lapie mi Rzeszufff, Krakuw, Lublin i Kielce. naszej nie sluchom bo to tako
              zetka ino jeszcze gorszo.
              • georghe Re: RADIO 13.02.02, 11:12
                Ty powinieneś słuchać RADIA KOLOR !!!! :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka