Gość: kóniu IP: *.jaslo.karpaty.pl 23.01.02, 18:18 jakiego słuchacie radia? ja lubie rmf i r.bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadok Re: RADIO 23.01.02, 18:22 Ja podobnie. W pracy cały czas "leci" RMF FM. W domu słucham radia "Bieszczady". To najbardziej profesjonalne radio w regionie. Czasem słucham też radia "FAN", ale nie za często. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: RADIO 24.01.02, 10:46 Ja nie mogę słuchać jednego radia bo zaczyna mnie nudzić, dlatego zmieniam i są to w zasadzie trzy stacje, ale każda z nich ma w sobie coś "nie tak" i coś "na tak" :-) Słuchm "TRÓJKI", ale przeważnie długo nie wytrzymuję bo za dużo politykuja, a za mało graja, więc przełączam na RMF. Tu mało gadaja, ale od czasu do czasu zaczynaja grać chałturę typu: boski Enrique Iglesias czy ostatnio pani Kylie Minogue, więc znowu szukam stacji i przełączam na BIESZCZADY. Tu w zasadzie graja nieźle, dużo polskich przebojów, zagraniczne z lat osiemdziesiątych, troche rocka, ale jak puszczą kilka reklam to .....wracam do TRÓJKI.... I tak w koło Macieju... Wogóle nie słucham stacji regionalnych: FUN I FAKTY bo to chałtura pod względem muzycznym jak i prowadzenia audycji. Czy ktoś z Was pamięta pierwsze "jasielskie" radio - SELER ??? :-))))) Chłopaki nadawali zdaje się z mieszkania przy ulicy Mickiewicza ! To dopiero były jaja, ale wspominam z sentymentem bo można łatwo było zaistnieć na antenie dzwoniąc z byle głupotą.... hihihi... Niestety,(a może stety) zaczęły się koncesje i piracki SELER musiał zniknąć z eteru. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: RADIO 24.01.02, 20:36 Pamiętam "Selera" :-) Na mieście mozna było zobaczyć ręcznie robione plakaty, kiedy i na jakiej częstotliwości będą nadawać. Zabawa była przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu RADIO IP: 195.116.188.* 11.02.02, 18:30 a odbierają wam zagraniczne radia bo mi 1 słowackie Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: RADIO 11.02.02, 19:34 W samochodzie bez problemu łapię dwie rozgłośnie słowackie: Rock FM Radio i jakąś inną. W domu łapię jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaN Re: RADIO IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 10:20 To co tak słabo?? Ja mieszkam "troche" dalej od Słowacji a łapie w domu tez jedną stację, z musyka klasyczna coś w rodzaju Programu II PR, jak jest odpowiednia pogoda to RDS czsem się właczy i pisze o ile dobrze oamiętam Devin... co to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: RADIO 12.02.02, 16:53 z konieczności wysłuchuję radia wa-wa ( dzieci). sentymentem darzę natomiast radio Bieszczady. a dlatego Bieszczady, że w konkursie na zabawny wierszyk o tym radiu wygrałam rower. było to dwa lata temu na zakończenie sezonu radia Biwak, impreza odbywala się na rzeszowskich bulwarach. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: RADIO 13.02.02, 09:52 Elkzaj, czy przypadkiem "Radio biwak" to nie jest audycja prowadzona przez Radio Rzeszów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: RADIO do georghe 13.02.02, 13:34 georghe napisał(a): > Elkzaj, czy przypadkiem "Radio biwak" to nie jest audycja prowadzona przez > Radio Rzeszów ?? być może pomyliłam nazwy rozgłośni, niemniej jednak rowerek wygrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: RADIO do Elzkaj 13.02.02, 14:03 I bardzo dobrze ! Ja w RR wygrałem kiedyś kasetę Video z filmem "Szklana pułapka" Jednak rower to rower........ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: RADIO 12.02.02, 22:50 Ja łapię następujące stacje: RMF, Zet, PRI, PRIII, Rzeszów, FAN, Fakty, Fara, Maryja, Max, Bieszczady, Bis i kilka słowackich. W sumie odbieram 18 stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: RADIO 13.02.02, 09:58 jo to slucham trujki abo jedynki. Zetki i RMF bardzo rzadko. Zetka jest strosznie glupia i plytka (szczegulnie denerwuje mnie taka pinda o wkurw...glosie) a rmf jest strosznie szybkie i agresywne. muzyka i w Z i w Rmf jest do bani - sama komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: RADIO 13.02.02, 10:22 Kolor, jakie macie w Mielcu rozgłośnie regiolnalne? Da się tego słuchać czy to jest tak jak z TV miejską ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: RADIO 13.02.02, 11:03 lapie mi Rzeszufff, Krakuw, Lublin i Kielce. naszej nie sluchom bo to tako zetka ino jeszcze gorszo. Odpowiedz Link Zgłoś