Dodaj do ulubionych

smuga cienia

29.12.03, 19:53
Nie zrobilem w zyciu nic pozytecznego.Nawet drzewo, ktore posadzilem pewnego
dnia zdechlo, zamarlo niespodziewanie z chlodu, glodu...a zycie mi ucieka i
boje sie, ze nic radosnego juz mnie nie spotka.
Obserwuj wątek
    • adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:06
      no i te kobiety...ach!
      • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 20:19
        Nie łam się Adaś..... ja posadziłam cały las......coś odstąpię.

A co do kobiet.....eeeeee nic nie powiem...bo ja nie mam szans.
        • adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:23
          Masz szanse, oczywiscie, ze masz...tyle tylko, ze to ja przy blizszym poznaniu
          wiele trace na uroku osobistym.I tu jest pies pogrzebany...
          • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 20:29
            adas no to ja tez ci moge drzewko ,dwa odstapic,robisz same pozyteczne rzeczy,a
            to o Judzie wspomnisz i swietych a to dasz zyciowa rade okowicie na temat
            alkoholu,kobiet i rzeczy przenoszonych droga plciowa.Nie lam sie,-"swoj swojego
            znajdzie choc i slonko zajdzie"mawiala moja babcia.Jak ja znalazlam to kurde
            kazdy znajdzie!!!!!!!! cmok w czolko:)
          • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 20:31
            adas49 napisał:

> Masz szanse, oczywiscie, ze masz...tyle tylko, ze to ja przy blizszym
            poznaniu
            > wiele trace na uroku osobistym.I tu jest pies pogrzebany...

Nie wierzę!!!! Nie wierzę !!!!!
            To prawda co TERAZ piszesz ????

Co zrobić by Cię złapać ?????
            Złapać i zatrzymać na...... chwil choć parę ?????
            • adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:37
              Moze mam i jakies zalety, ale nie przyslaniaja one calkowicie moich wad.Nie
              ufam kobietom i nigdy juz chyba nie zaufam, chociaz bardzo jeszcze
              chcialbym,kiedys...Napisac mile slowka potrafi kazdy, gorzej gdy przychodzi
              czas na wcielenie ich w zycie. Poza tym bardzo balaganie.
    • adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:40
      A zlapac na pare chwil to mozna mnie chyba juz tylko tutaj.Wiec korzystajcie
      drogie Panie, poki jezscze zyje, a zycie jest krotkie i takie w gruncie rzeczy
      smutne...
      • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 21:04
        Nie umiem na to odpowiedzieć......choć chciałabym......
        Mogłabym napisać wiele ale i tak jestem ....natrętna i niechciana....głupia
        pdkarpcka baba. Odrzucona.
        • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 21:14
          okowita a najwiekszy urok polega na tym ze sie jest wlasnie taka baba,ja kocham
          swoje wiejskie pochodzenie i maniery,strasznie na dodatek lubie byc wiejska
          baba,mam w dooopie to ze jestem z prowincji i smierdze krowa,siebie lubie i
          koniec cmok okowita dla mnie to ty jestes najcudniejsza pod sloncem,adas
          zreszta tez:)
    • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 21:29
      Napisałam duuuużo ale.....system mnie wylogował i dobrze !!!! Bo kogo obchdzą
      moje uczucia, moje myśli...... to już przestała być zabawa.....to boli.
      • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 21:36
        okowita,system miej w dupie i napisz jeszcze raz,kurde zesraj sie a nie daj sie
        i koniec ja ci to mowie was motyl forumowy!!!!!(napisz na priv jak chcesz do
        mnie,ja ci odpisze,tak ci wygarne ze zlejesz cmok kochana:)
        • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 21:39
          Kocham Cię Elle !!!!!
          • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 21:44

• milennik11 Re: smuga cienia 29.12.03, 21:58
              ...a może tylko przelatujemy obok siebie...ocieramy się tylko skrzydłami...nie
              dotykając sie...zostaje tylko nieuchwytny pył(ewentualnie pyłek,przepraszam za
              sentymentalne myśli ale wiecie święta ,mija rok)...
              • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 22:07
                Nie przepraszaj Milennik...po co ? Nie masz za co przepraszac.

A ja ?
                Nie chcę już płakać przed komputerem..... mam tego dość.
                • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:23
                  okowita,pobeczec czasem to sobie lubie,dziala dobrze na psychike,pobecze i w
                  dupie mam wszystko od razu mi lepiej cmooooooooook chodz do mnie na kawe!!
                  • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 22:28
                    Oj, Elle gdyby to było bliżej....już płakałabym Ci w rękaw.
                    • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:30
                      a kurde ta pieronska woda miedzy nami, jem pomarancze chcesz kawalek?
                    • milennik11 Re: smuga cienia 29.12.03, 22:35
                      ...aby było lepiej...kiedyś...( tego życzę wszystkim ,ale nie do końca w to
                      wierzę)...
                      • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:40
                        w jasle cos ciemno nastalo, ludzie czegoscie sie napili ze wam nie wyplywa
                        dobrze na samopoczucie?kurka wodna,no mowie -zesrac sie a nie dac sie amen!
                      • 0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 22:42
                        Nigdy nie będzie lepiej. To tylko nadzieja trzyma nas przy życiu.
                        • ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:46
                          ja sobie co rano wmawiam ze jest i bedzie dobrze, na razie jest ok,hmmmmmmmmmm
                          • milennik11 Re: smuga cienia 29.12.03, 22:57
                            ...jesz życie...kroisz widelcem...odkrawasz nożem kawelek(aby nie byl za
                            duży)...próbujesz polknąć...i...co rano wmawiasz sobie że będzie dobrze...
                            ((...gdzie jest nasz moderator...jestem ciekaw jego posunięć...))...
                        • s_z_a_k Nigdy nie będzie lepiej !!!! ?????????? 29.12.03, 22:53

Okowito Ty to wiesz ..............
                          • 0kowita Re: Nigdy nie będzie lepiej !!!! ?????????? 29.12.03, 23:01
                            A niby dlaczego ma być lepiej ?????
                            W naszym miasteczku za naszego żywota lepiej nie będzie...bo niby skąd by się
                            to "lepiej" wzieło. A w życiu tzw. osobistym .... im dalej tym gorzej....tak to
                            widzę.
                          • ellenai czyzby koniec swiata w jasle?n/t 29.12.03, 23:02

• gadacz Re: czyzby koniec swiata w jasle?n/t 30.12.03, 11:16
                              Widzę że sekcja gimnastyczna forum Jasło będzie miała uzupełnienia. Doły,
                              dołeczki....
                              Ludzie: zimy nie ma ! 2 długie weekendy ! Afera na rynku ! Szampan tani !
                              Forum rośnie ! Kostucha is dead ! Rok się konczy !!!
                              a Wy tu jakieś doły ?!
                              Nastrój taki, że nic tylko Koreańskie dzieci napalmem obrzucać ...

• 0kowita Re: czyzby koniec swiata w jasle?n/t 30.12.03, 12:12
                                Święte słowa Prezesie !!!
                                Jak się to czyta to można się zrzygać....brrrrrrr.
                                Ja jęczę i skowyczę, Milennik biadoli, Adaś się skarży .....okropność (może byś
                                to skasował ?..hihi)

Koniec !!!!!!
                                Ja podjęłam zoobowiązanie noworoczne...... żadnego jojczenia, ma być wesoło !!!
                                • ellenai Re: czyzby koniec swiata w jasle?n/t 30.12.03, 15:48
                                  gadacz chyba jest zbyt radyklany w swych przedsiewzieciach,zeby od razu
                                  napalmem te biedne dzieci tak..hmmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka