adas49 29.12.03, 19:53 Nie zrobilem w zyciu nic pozytecznego.Nawet drzewo, ktore posadzilem pewnego dnia zdechlo, zamarlo niespodziewanie z chlodu, glodu...a zycie mi ucieka i boje sie, ze nic radosnego juz mnie nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 20:19 Nie łam się Adaś..... ja posadziłam cały las......coś odstąpię. A co do kobiet.....eeeeee nic nie powiem...bo ja nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:23 Masz szanse, oczywiscie, ze masz...tyle tylko, ze to ja przy blizszym poznaniu wiele trace na uroku osobistym.I tu jest pies pogrzebany... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 20:29 adas no to ja tez ci moge drzewko ,dwa odstapic,robisz same pozyteczne rzeczy,a to o Judzie wspomnisz i swietych a to dasz zyciowa rade okowicie na temat alkoholu,kobiet i rzeczy przenoszonych droga plciowa.Nie lam sie,-"swoj swojego znajdzie choc i slonko zajdzie"mawiala moja babcia.Jak ja znalazlam to kurde kazdy znajdzie!!!!!!!! cmok w czolko:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 20:31 adas49 napisał: > Masz szanse, oczywiscie, ze masz...tyle tylko, ze to ja przy blizszym poznaniu > wiele trace na uroku osobistym.I tu jest pies pogrzebany... Nie wierzę!!!! Nie wierzę !!!!! To prawda co TERAZ piszesz ???? Co zrobić by Cię złapać ????? Złapać i zatrzymać na...... chwil choć parę ????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:37 Moze mam i jakies zalety, ale nie przyslaniaja one calkowicie moich wad.Nie ufam kobietom i nigdy juz chyba nie zaufam, chociaz bardzo jeszcze chcialbym,kiedys...Napisac mile slowka potrafi kazdy, gorzej gdy przychodzi czas na wcielenie ich w zycie. Poza tym bardzo balaganie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: smuga cienia 29.12.03, 20:40 A zlapac na pare chwil to mozna mnie chyba juz tylko tutaj.Wiec korzystajcie drogie Panie, poki jezscze zyje, a zycie jest krotkie i takie w gruncie rzeczy smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 21:04 Nie umiem na to odpowiedzieć......choć chciałabym...... Mogłabym napisać wiele ale i tak jestem ....natrętna i niechciana....głupia pdkarpcka baba. Odrzucona. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 21:14 okowita a najwiekszy urok polega na tym ze sie jest wlasnie taka baba,ja kocham swoje wiejskie pochodzenie i maniery,strasznie na dodatek lubie byc wiejska baba,mam w dooopie to ze jestem z prowincji i smierdze krowa,siebie lubie i koniec cmok okowita dla mnie to ty jestes najcudniejsza pod sloncem,adas zreszta tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 21:29 Napisałam duuuużo ale.....system mnie wylogował i dobrze !!!! Bo kogo obchdzą moje uczucia, moje myśli...... to już przestała być zabawa.....to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 21:36 okowita,system miej w dupie i napisz jeszcze raz,kurde zesraj sie a nie daj sie i koniec ja ci to mowie was motyl forumowy!!!!!(napisz na priv jak chcesz do mnie,ja ci odpisze,tak ci wygarne ze zlejesz cmok kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: smuga cienia 29.12.03, 21:58 ...a może tylko przelatujemy obok siebie...ocieramy się tylko skrzydłami...nie dotykając sie...zostaje tylko nieuchwytny pył(ewentualnie pyłek,przepraszam za sentymentalne myśli ale wiecie święta ,mija rok)... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 22:07 Nie przepraszaj Milennik...po co ? Nie masz za co przepraszac. A ja ? Nie chcę już płakać przed komputerem..... mam tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:23 okowita,pobeczec czasem to sobie lubie,dziala dobrze na psychike,pobecze i w dupie mam wszystko od razu mi lepiej cmooooooooook chodz do mnie na kawe!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 22:28 Oj, Elle gdyby to było bliżej....już płakałabym Ci w rękaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:30 a kurde ta pieronska woda miedzy nami, jem pomarancze chcesz kawalek? Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: smuga cienia 29.12.03, 22:35 ...aby było lepiej...kiedyś...( tego życzę wszystkim ,ale nie do końca w to wierzę)... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:40 w jasle cos ciemno nastalo, ludzie czegoscie sie napili ze wam nie wyplywa dobrze na samopoczucie?kurka wodna,no mowie -zesrac sie a nie dac sie amen! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: smuga cienia 29.12.03, 22:42 Nigdy nie będzie lepiej. To tylko nadzieja trzyma nas przy życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: smuga cienia 29.12.03, 22:46 ja sobie co rano wmawiam ze jest i bedzie dobrze, na razie jest ok,hmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: smuga cienia 29.12.03, 22:57 ...jesz życie...kroisz widelcem...odkrawasz nożem kawelek(aby nie byl za duży)...próbujesz polknąć...i...co rano wmawiasz sobie że będzie dobrze... ((...gdzie jest nasz moderator...jestem ciekaw jego posunięć...))... Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Nigdy nie będzie lepiej !!!! ?????????? 29.12.03, 22:53 Okowito Ty to wiesz .............. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Nigdy nie będzie lepiej !!!! ?????????? 29.12.03, 23:01 A niby dlaczego ma być lepiej ????? W naszym miasteczku za naszego żywota lepiej nie będzie...bo niby skąd by się to "lepiej" wzieło. A w życiu tzw. osobistym .... im dalej tym gorzej....tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: czyzby koniec swiata w jasle?n/t 30.12.03, 11:16 Widzę że sekcja gimnastyczna forum Jasło będzie miała uzupełnienia. Doły, dołeczki.... Ludzie: zimy nie ma ! 2 długie weekendy ! Afera na rynku ! Szampan tani ! Forum rośnie ! Kostucha is dead ! Rok się konczy !!! a Wy tu jakieś doły ?! Nastrój taki, że nic tylko Koreańskie dzieci napalmem obrzucać ... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: czyzby koniec swiata w jasle?n/t 30.12.03, 12:12 Święte słowa Prezesie !!! Jak się to czyta to można się zrzygać....brrrrrrr. Ja jęczę i skowyczę, Milennik biadoli, Adaś się skarży .....okropność (może byś to skasował ?..hihi) Koniec !!!!!! Ja podjęłam zoobowiązanie noworoczne...... żadnego jojczenia, ma być wesoło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: czyzby koniec swiata w jasle?n/t 30.12.03, 15:48 gadacz chyba jest zbyt radyklany w swych przedsiewzieciach,zeby od razu napalmem te biedne dzieci tak..hmmm Odpowiedz Link Zgłoś