lejla10 06.12.09, 14:20 Witam! Chciałabym się zapytać gdzie w Pruszkowie jest dobry fryzjer dla yorków? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika3411 Re: Psi fryzjer! 06.12.09, 18:27 Nie wiem czy dobry, ale psi fryzjer mieści się przy ul. Wokulskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: Psi fryzjer! 08.12.09, 11:44 monika3411 napisała: > Nie wiem czy dobry, ale psi fryzjer mieści się przy ul. Wokulskiego. **** Dobry! Mogę spokojnie polecić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Psi fryzjer! 07.12.09, 00:03 w Pruszkowie nie słyszałam o żadnym dobrym fryzjerze, mi kiedyś polecono fryzjera przy stacji pkp w Milanówku i od kilku lat strzygę psa tylko tam. Pies bardzo chętnie tam wchodzi, nigdy nie wykazał żadnej oznaki stresu, poza tym wychodzi z psią "fryzurą" a nie tylko obciętą sierścią, jak dawniej gdy strzygłam go gdzie indziej. W dodatku okazało się taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
adela1121 Re: Psi fryzjer! 08.12.09, 20:41 Ja polecam usługi Pani z Warszawy www.pieknypies.pl Jeśli chodzi o Milanówek też słyszałam pochlebne opinie. Oddałam raz pieska na Wokulskiego, niby ok ale wszystkie pieski wychodzą z taką samą fryzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
mantra1 Re: Psi fryzjer! 09.12.09, 00:32 adela1121 napisała: > Oddałam raz pieska na Wokulskiego, niby ok ale wszystkie pieski wychodzą z > taką samą fryzurą. **** No tak, mojego raczej trudno ufryzować na yorka i jest jedynym przedstawicielem swej rasy w Pruszkowie, więc nie było tego problemu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lejla10 Re: Psi fryzjer! 10.12.09, 18:43 burza_gradowa napisała: > w Pruszkowie nie słyszałam o żadnym dobrym fryzjerze, mi kiedyś polecono > fryzjera przy stacji pkp w Milanówku i od kilku lat strzygę psa tylko tam. Pies > bardzo chętnie tam wchodzi, nigdy nie wykazał żadnej oznaki stresu, poza tym > wychodzi z psią "fryzurą" a nie tylko obciętą sierścią, jak dawniej gdy > strzygłam go gdzie indziej. W dodatku okazało się taniej. A ile kosztuje taka jedna wizyta? Ma Pani może telefon do tego salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
sami_joe Re: Psi fryzjer! 13.05.15, 10:48 Polecam fryzjera w Pruszkowie niedaleko PKP . Pani widać , że lubi psiaki , ma dobre podejscie , traktuje pasiaki jak swoje własne. Odpowiedz Link Zgłoś