Dodaj do ulubionych

Do Radnego

19.10.10, 23:34
To fakt Radny sebastian potrafi tylko gadać natomist jako "specjalista" od dotacji unijnych nie potrafi nic załatwić nie wiem czy warto Brać taką kandytaturę poduwagę człowieka totalnie nie udolnego w swoimi działaniu.
Obserwuj wątek
    • alabama8 Re: Do Radnego 20.10.10, 09:30
      Panie Legionisto, kim pan jest? Występuje pan w imieniu jednego z kandydatów na prezydenta Pruszkowa czy też sam pan jest kandydatem? Zawsze w okolicach wyborów na forum pojawiają się dziwni osobnicy usiłujący prowadzić negatywną kampanię wyborczą właśnie w sieci.
      Osobiście czuję niechęć do Radnego Sebastiana, ale zanim rozpocznie pan jakikolwiek wątek proszę o duży wkład merytoryczny a nie 3 linijki bełkotu. Na forum nie siedzą moherowe berety kierujące się emocjami, ale zazwyczaj ludzie wykształceni, z poglądami, których można przekonać. Tylko trzeba wykazać się odrobiną wysiłku i sprowokować nas do merytorycznej dyskusji na nie do opluwania bardziej lub mniej zaradnych radnych.
      • zaradny_legionista Re: Do Radnego 20.10.10, 15:16
        Panie Alabama8 faktycznie ma Pan rację nie jest to miejsce do opluwania siebie nawzajem lecz do dyskusji - lecz trudno się czasem powstrzymać :-) w przyszlości postaram się uściślić i ukierunkować bardziej swoje wypowiedzi. Natomiast wyjaśniam nie jestem kandydatem na Prezydenta Miasta Pruszkowa, jeżeli chodzi o linki do strony Wojtka Gawkowskiego to już myślę, że nie długo powinny być. Również postaram się mniej byków ort robić. Pozdrawiam
      • janusjanus Re: Do Radnego 20.10.10, 18:15
        alabama8 napisał:

> Panie Legionisto, kim pan jest? Występuje pan w imieniu jednego z kandydatów na
        > prezydenta Pruszkowa czy też sam pan jest kandydatem? Zawsze w okolicach wybor
        > ów na forum pojawiają się dziwni osobnicy usiłujący prowadzić negatywną kampanię wyborczą właśnie w sieci.
        > Osobiście czuję niechęć do Radnego Sebastiana, ale zanim rozpocznie pan jakikol
        > wiek wątek proszę o duży wkład merytoryczny a nie 3 linijki bełkotu.

Do tego momentu pełna zgoda.

> Na forum nie siedzą moherowe berety kierujące się emocjami, ale zazwyczaj ludzie wykształ
        > ceni, z poglądami, których można przekonać.

A tutaj to kolega Alabama8 popłynął.
        Osoba wykształcona, z poglądami, mówi o osobach kierujących się wyłącznie emocjami per "moherowe berety".
        Gratuluję języka. Języka precyzyjnego i wyważonego. Języka pozwalającego uniknąć nadmiernych generalizacji i uproszczeń. Języka namysłu i refleksji.
        Języka miłości.

> Tylko trzeba wykazać się odrobiną wysiłku i sprowokować nas do
        > merytorycznej dyskusji na nie do opluwania bardziej
        > lub mniej zaradnych radnych.

Mhm. Świetna rada. Mam pytanie: czemu kolega Alabama8 sam z niej nie skorzysta?
      • sqz Re: Do Radnego 21.10.10, 09:30
        Nie przyzwyczaiłas się że co jakieś wybory to tuataj uaktywniają się wszyscy genialni radni, zaradni bezradni i robią wszystko by zrobić z siebie chętnego do pomocy bezbronnym ludziom ale też walczącego jak lew z żydokomuną , pedałami i innymi zwyrodnialcami??
        a przeciez wystarczy popatrzec i poczytac co robili radni w poprzedniej kadencji by wiedzieć że jedynym ich działanie ( a przynajmniej większości) było branie kasy i czekanie na nastepne wybory w których i tak z\ostana wybrani przez rodzinę kolegów i sąsiadów. Skoro 130 głosów wystarczy by być radnym to po co sie starac o elektorat .
        Coraz skuteczniej zostaje odstraszony od SSPprzez jej członków. PIS skreślam z założenia , PO nie przepdama więc zostaje mi .... no własnie co mi zostaje?????
    • radnysebastian Re: Do Radnego 20.10.10, 20:43
      Nie wiem co jest podstawą do twoich stwierdzeń. Ja takiego przekonania o "nie udolnym działaniu" nie mam, ale oczywiście punkt widzenia może zależeć od punktu siedzenia.

Poza tym nie zrozumiałem dokładnie dlaczego piszesz oddzielny wątek zatytułowany " Do Radnego" jeśli nie masz w nim nic więcej do powiedzenia, czy przekazania, przynajmniej osobiście do mnie.

Jak nie masz śmiałości napisać i podpisać się publicznie to proszę napisz o swoich problemach do mnie na maila prywatnie.

sebastian@miasto.pruszkow.pl

zaradny_legionista napisał:

> To fakt Radny sebastian potrafi tylko gadać natomist jako "specjalista" od dota
      > cji unijnych nie potrafi nic załatwić nie wiem czy warto Brać taką kandytaturę
      > poduwagę człowieka totalnie nie udolnego w swoimi działaniu.
      • 1_masza Re: Do Radnego 21.10.10, 13:33
        ludzie, ale dajecie sie zlapac na podpuche - a ja jestem fanem prezydenta stażynskiego i go bardzo lóbie, terz bende na niego głosowac. Ciekaw jestem iloma cyframi rozni sie numer IP radnegosebastiana i zaradnegolegionisty ?? no chyba ze przed ta prowokacja czy tez autoreklama pan radny sebastian wpadl na to, zeby napisal to z 2 roznych komputerow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka