pruszkowianka75 13.09.11, 08:05 Witam Szukam dobrego ortodonty w Pruszkowie i okolicach. Macie jakies doswiadczenie w tej kwestii? Dobry i niedrogi by sie przydał ;) Bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temporalitas Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 13.09.11, 08:22 Witam, polecam przychodnię przy ul. Paderewskiego 13 w Paiastowie. Tel. 0-22 753 85 85 Dr Rowicka Mają umowę z NFZ Doskonała lekarz. Poznała się i dobrze pokierowała. Bardzo długie terminy, ale wwarto. Pozdrawiam, t. Odpowiedz Link Zgłoś
pruszkowianka75 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 14.09.11, 14:34 Umiem korzystac z przegladarki i korzystalam. Ortodonta dzieciecy mnie nie interesuje a gabinet Pani Anny Pomykały -Pogorzelskiej znam i nie uwazam to za dobry wybór, dlatego zmiescilam zapytanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
on_na Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 05.09.12, 12:20 Chciałam zapytać dlaczego nie uważasz Annamedu za dobry gabinet, co sprawiło że masz takie zdanie? Ja tam uczęszczam i jestem zadowolona, ale może jest coś na co powinnam zwracać uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
pruszkowianka75 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 14.09.11, 08:07 a cos w Pruszkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 14.09.11, 08:23 polecam wyszukiwarkę :) forum.gazeta.pl/forum/w,132,92962144,,Ortodonta_dzieciecy.html?v=2 forum.gazeta.pl/forum/w,132,122493390,,ortodonta_annamed_pl.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
jbielu Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 14.09.11, 18:57 koleżanka chodzi do ortodonty przy Powstańców 3. dostała go z polecenia. podobno nie najdroższy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_orchidea Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 15.09.11, 19:53 Ja polecam Dentikę na Kościuszki. Chodziłam do Pani Nawrolskiej i jestem bardzo zadowolona z efektów. Pełny profesjonalizm, ortodontka zna się na rzeczy, jest sympatyczna i kompetentna. Zawsze o wszystko mogłam się dopytać itd. Jedyny minus to dosyć wysokie koszty leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agus555 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 06.10.11, 08:50 Czy ktoś z Was sie orientuje czy w Dentice rozkladaja leczenie ortodontyczne na raty,a jesli tak to jak to wyglada?? I w ogole czy w Pruszkowie gdzies mozna dogadac sie z ratami? Odpowiedz Link Zgłoś
felicity100 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 10.08.12, 15:44 Też ostatnio byłam zainteresowana tym tematem. Ostatecznie po reaserchu zdecydowaliśmy się na dr Monikę Karolonek z kliniki Dentart w Otrębusach. Może nie jest najtaniej ale bardzo profesjonalnie. No i gabinet przyjazny dzieciom. Polecam z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cesar2 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 30.08.12, 13:15 Nie znam tych "ortodontek" ale po sobie wiem, że leczenie ortodontyczne nie polega na prostowaniu zębów tylko na leczeniu zgryzu i to nie tylko prostych przypadkó co z reguły potrafi tylko doświadczony ortodonta. Dla mnie doświadczony to taki którego kwalifikacje potwierdza dyplom specjalizacji z ortodoncji. pisze bo przez 2,5 roku miałem przyjemność być leczony przez pseudoortodontke po kursach i prawie straciłem dolną jedynkę- wyszła mi do tyłu ichwiała sie. Potem dopiero polecona specjalistka z Pruszkow2a podjęła się tego -nie bradzo nawet chciała, ale po 3 kolejnych latach leczenia i 2 pozdjeciu aparatu jest na razie ok. Nie chce krzywdzić zadnego stomatologa ale po 5,5 roku noszenia aparatu jestem juz ostrozny, bo ortodoncja jest wyjatkowoą specjalnoscią w stomatologii. Proponuję popatrz w centralnym Rejeście Lekarzy rp na stronie izby lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
on_na Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 05.09.12, 12:25 No więc pani Pomykała-Pogorzelska która jest właścicielką Annamedu u której prowadzę swój zgryz jest w takim rejestrze pod numerem rejestrowym 1886657. I ja ją innym czytającym polecam, powody chętnym podam, albo tu albo na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
doceparaty32 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 05.12.16, 20:36 A ja nie polecam. Od ponad 4 lata mydli mi oczy. Konca leczenia nie widac. Kazda wizyta to moje dopytywania kiedy koniec I zero konkretow. Zaluje ze podjelam leczenie w tym gabinecie. Teraz na dodatek na wizyty tylko w godzinach poranych I odlegly po 5 tygodni. Widzialam jak ludzie zawalaja prace lub szkole zeby laskawie zjawico sie na wizycie. Bo termina I godz od czapy Brak planu leczenie. Po konsultacjach u konkurencji zrozumialam ze Dr Pogorzelska jest nie kompetena. Odpowiedz Link Zgłoś
jwk123 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 10.09.12, 19:47 Ja sie lecze u dr n med. Moniki Karolonek ale w Pruszkowie. Pani doktor przyjmuje w swoim gabinecie Ortodent przy Powstancow 3a. To swietny ortodonta. Ceny przystepne. Jednym slowem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fjk77 Re: Ortodonta Pruszkow i okolice 05.09.12, 16:21 w zasadzie, to jestem dobrym materialem, by cokolwiek na ten temat napisac - nie chce robic tutaj zadnej kryptoreklamy ale... nie mam odniesienia do zadnych innych ortodontow, cen, etc. zaczalem leczenie i skonczylem (dluugo: ponad 5 lat...) - efekt genialny, zabki ladnie poustawiane a 3jeczka, ktora byla daleko poza lukiem, uratowana siedzi na swoim miejscu - cuda na kiju trzeb bylo z nia robic, ale jest super. zatem, jesli ja mialbym raz jeszcze zaczac leczenie, to nie zawachalbym sie i poszedlbym raz jeszcze do nowadentu - nowa wies na brzozowej, zaraz za osiedlem bolka prusa (jest tam jeden ortodonta (-tka w zasadzie :)) na 'stanie' :) ja jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś