Dodaj do ulubionych

SERWIS AGD

16.09.11, 19:50
Ostrzegam przed korzystaniem z usług serwisu agd na ul. Daszyńskiego, zdaje sie keldom -------
Obserwuj wątek
    • zpodpruszkowa Re: SERWIS AGD 18.09.11, 16:05
      Miałem z nim do czynienie, zapchała mi się zmywarka i wody nie odciągała, w sumie duperela, jak zobaczyłem jak usunął usterkę to następnym razem sam to zrobię. Robota zajęła mu 7 min i skasował 60 zł., no cóż zarobił bardziej za fatygę niż za jakąś konkretną robotę. Bardziej mi przeszkadzało w nim to, że gość jest na maxa burkiem, zarówno przez telefon jak i w kontakcie bezpośrednim. Gada jakby robił łaskę z miną najlepszego fachowca we wszechświecie i prawie mnie nie zrugał, że zepsułem zmywarkę. Rozchmurzył się jak dostał kapustę do łapy. Tyle mogę powiedzieć, nie potrafię ocenić jakim jest fachowcem bo u mnie robił drobnostkę. Nie wiem też ile by wziął inny serwisant za ta robotę.
      • prawdziwy-fachowiec Re: SERWIS AGD 18.09.11, 19:43
        u mnie postawił złą diagnozę, piekarnik elektryczny nie osiągał żądanej temperatury a fachowiec stwierdził, że górna grzałka do wymiany, jakoś długo nie mógł kupić tej grzałki więc sama znalazłam w sklepie internetowym i kupiłam. No i w koncu okazało się, że to wcale nie grzałka jest zepsuta tylko termostat. Sprawa elementarna gdy inny serwisant uświadomił mi sprawę podstawową: jak możliwe jest uszkodzenie grzałki skoro ona jest gorąca ? a ja zostałam ze zbędną grzałką, którą chciałam temu Panu ale on niestety nie chce skontaktować sie ze mną a zastać go w firmie nie można , siedzi tam Pani mówiąca że "szef musi zdecydować "... Stracił klienta i powiem każdemu aby z daleka omijać ten zakład !
        • stillwaitingforspring Re: SERWIS AGD 19.09.11, 14:17
          Ojjjj.
          Polecicie w takim razie jakiś inny serwis?
          Zepsuł mi się toster i może da się go zreanimować, a tą firmę mi wypluło w przeglądarce i już miałem się wybrać...
          • prawdziwy-fachowiec Re: SERWIS AGD 19.09.11, 21:52
            JAWAL Armii Krajowej 41 758-23-79. Z tego serwisu ostatecznie i skutecznie skorzystałam. Wszystko OK.
            • dakoolk Re: SERWIS AGD 27.09.11, 10:54
              Dzięki za namiar na JAWAL :)
              Wszedłem na forum (jeszcze w piątek) w poszukiwaniu serwisu AGD, a tu od razu był świeży wątek. Zadzwoniłem, umówiłem się na poniedziałek, przyszedł serwisant - młodszy ode mnie, ale wielki fachowiec - oszust pewnie zgodnie z moją sugestią wymieniłby amortyzatory, a pan z JAWALA nie widząc nic "na oko" kazał włączyć pralkę na wirowanie.... i wyszło, że tłucze się.... przez słabą pompę, przez co w bębnie na starcie wirowania było jeszcze dużo wody.
              Nową pompę miał przy sobie (zawsze nosi, bo często się psuje), a po wymontowaniu starej - rozpadał się dosłownie w rękach (w środku było pełno szlamu).
              Serwisant spędził u mnie ponad godzinę, do skutku, aż znalazł i od ręki naprawił usterkę (jak dla mnie całkiem tanio - 160 zł - pompa+wymiana) :)
      • folf Re: SERWIS AGD 12.03.18, 15:38
        jak robota zajeła 7 min. to fachowiec ty natomiast jestes ćwok trzeba było się pochylić nad swoją śmierdzącą zmywarką i naprawić a nie pie...lić w internecie głupoty
    • alabama8 Naprawa telewizora 20.09.11, 07:57
      A znacie jakiś serwis w Pruszkowie, który naprawi telewizor? Głos się w moim zepsuł i tylko bzyczy. Gówniarz zrozpaczony bo nie ma wieczornych kreskówek, ja też mam doła bo wieczorem nie mogę sobie przy wiadomościach popatrzeć na Jarosława.
      • wfe416n Re: Naprawa telewizora 20.09.11, 19:53
        alabama8 napisała:

> A znacie jakiś serwis w Pruszkowie, który naprawi telewizor?

Kubusia Puchatka ( między Wojska Polskiego a Bol. Prusa ), wejście na przeciwko Administracji PSM
        • alabama8 Re: Naprawa telewizora 21.09.11, 08:45
          Dziękuję ci wfe416n.
        • alabama8 Re: Naprawa telewizora 06.10.11, 13:48
          wfe416n napisał:
          Kubusia Puchatka ( między Wojska Polskiego a Bol. Prusa ), wejście na przeciwko Administracji PSM
          Telewizor naprawiony. Bardzo miły Pan uwinął się w 2 dni. Zapłaciłam 100.
          • wpr_mazowieckie Re: Naprawa telewizora 28.04.15, 11:10
            Omijać KELDOM z daleka. Raz naprawili mi zmywarkę (ciekła). Po 4 miesiącach dalej cieknie. Przyjechali, powiedzieli, że jakąś część trzeba zamówić i że się odezwą. Po 2 tygodniach sam zadzwoniłem. Trzeba dalej czekać. Po miesiącu znowu dzwonię - powiedzieli, że przyjadą i sprawdzą ponownie. Umówiłem się i nie przyjechali. Zmywarka już mi nie działa ponad miesiąc. Dodatkowo Pan fachowiec wszystko wie i pozjadał wszystkie rozumu. Na pewno więcej nie skorzystam z ich usług.
            Myślałem, że program "Usterka" w TVN jest reżyserowany, ale po wizycie KELDOM zmieniłem zdanie - takie rzeczy dzieją się naprawdę.
    • isia248 Re: SERWIS AGD 09.04.16, 13:43
      Również odradzam. 2 razy nie potrafili oddzwonić. W końcu jak umówili się na przyjazd między 12:00 a 14:00 to nikt nie przyjechał. Przez telefon robią łachę, że przyjadą a później się nie pokazują. Ostatecznie jak dzwoniłam im "podziękować" tuż przed 15:00 to pani stwierdziła, że właśnie serwisant wyjechał. Powiedziałam, że rezygnuję to zamiast usłyszeć jakiekolwiek przepraszam to usłyszałam rzucaną słuchawkę. Całkowite buraki, każda jedna osoba, z którą w tej firmie rozmawiałam.
    • adrac1 Re: SERWIS AGD 05.05.16, 17:07
      Nie będe wdawał sie w szczegóły, ale firma i facecik to jakieś nieporozumienie. Bardzo polecam by omijac gościa szerokim kołem, tfuuu
    • weronika12345676 Re: SERWIS AGD 28.11.16, 23:24
      Ja też korzystałam z serwisu w tej firmie mnie zapsula mi sei kuchenka elektryczna i naprawili mi ją w ekspresowym tępie i nie zapłaciłam dużo
    • weronika12345676 Re: SERWIS AGD 28.11.16, 23:25
      Ja nie mam takiej złej opini o nich bo mialam u nich pralke do naprawy strasznie brzęczała jak wirowała i naprawili mi ją na następny dzień i dużo nawet nie zapłaciłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka