05.06.04, 15:34
hej czy znacie w pruszkowie lub okolicach jakis fachowy,dobry zakład kosmetyczny który zrobi kolczyk w pępku

i gdzie lepiej robić u kosmetyczki czy w studiu
Obserwuj wątek
    • bbastek13 Re: percing 05.06.04, 21:32
      wiem, że kiedyś było takie studio w pawilonach przy stacji WKD w Pruszkowie,
      napewno robili tatuaże i chyba własnie wbijali ludzim druciki w rózne części
      ciała. Ale czy jeszcze istnieje to nie wiem...
      • castanha Re: percing 05.06.04, 23:07
        w jakich pawilonach przy wkd bo nie kojarze tam zadnych pawilonów ;/
        • bbastek13 Re: percing 05.06.04, 23:10
          teraz jest tam bankomat PKO, sklep z komputerami, chyba jakies ciuchy czy
          obuwniczy-to na parterze.A na piętrze wisiala wielka płachta za oknami z
          napisem studio tatuazu
          • stary.prochazka Re: percing 05.06.04, 23:34
            pamiętam i potwierdzam choć dopiero bbastek mi przypomniał. Chodzi o taki długi
            szary smutny budynek w którym na dole jest sklep komputerowy Kubery, spożywczy
            i kancelaria adwokacka Ciałkowski-Rawa (dawniej obuwniczy) a na górze jest
            lombard, wróżka, gabinet tybetański(?) i inne rzeczy i tam też był ten piercing.
            Nie wiem czy jeszcze czegoś takiego nie było w pasażu na Wojska Polskiego.
            • sqh Re: percing 07.06.04, 08:33
              Jak pamiętam z dzieciństwa, niegdyś funkcjonowała dla tych sklepów nazwa "na
              górce". Tak przynajmniej na Wyględówku mawiano.
    • kfaz Re: percing 07.06.04, 01:46
      Mam nadzieje, ze nie uznasz tego za nachalna reklame ale jestem osoba zajmujaca sie piercingiem.
      Pracuje w gabinecie kosmetycznym w Piastowie, co niewatpliwie jest okolica Pruszkowa. Posiadam
      dyplom Szkoly Przekluwania Ciala, spelniam wszystkie normy sanitarne (a nawet miejscami je
      przewyzszam) i podobno jestem delikatny ;-)
      Jesli jestes zainteresowana moja oferta to napisz mi mail na kfaz@interkreacja.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka