castanha 05.06.04, 15:34 hej czy znacie w pruszkowie lub okolicach jakis fachowy,dobry zakład kosmetyczny który zrobi kolczyk w pępku i gdzie lepiej robić u kosmetyczki czy w studiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbastek13 Re: percing 05.06.04, 21:32 wiem, że kiedyś było takie studio w pawilonach przy stacji WKD w Pruszkowie, napewno robili tatuaże i chyba własnie wbijali ludzim druciki w rózne części ciała. Ale czy jeszcze istnieje to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
castanha Re: percing 05.06.04, 23:07 w jakich pawilonach przy wkd bo nie kojarze tam zadnych pawilonów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: percing 05.06.04, 23:10 teraz jest tam bankomat PKO, sklep z komputerami, chyba jakies ciuchy czy obuwniczy-to na parterze.A na piętrze wisiala wielka płachta za oknami z napisem studio tatuazu Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: percing 05.06.04, 23:34 pamiętam i potwierdzam choć dopiero bbastek mi przypomniał. Chodzi o taki długi szary smutny budynek w którym na dole jest sklep komputerowy Kubery, spożywczy i kancelaria adwokacka Ciałkowski-Rawa (dawniej obuwniczy) a na górze jest lombard, wróżka, gabinet tybetański(?) i inne rzeczy i tam też był ten piercing. Nie wiem czy jeszcze czegoś takiego nie było w pasażu na Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: percing 07.06.04, 08:33 Jak pamiętam z dzieciństwa, niegdyś funkcjonowała dla tych sklepów nazwa "na górce". Tak przynajmniej na Wyględówku mawiano. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaz Re: percing 07.06.04, 01:46 Mam nadzieje, ze nie uznasz tego za nachalna reklame ale jestem osoba zajmujaca sie piercingiem. Pracuje w gabinecie kosmetycznym w Piastowie, co niewatpliwie jest okolica Pruszkowa. Posiadam dyplom Szkoly Przekluwania Ciala, spelniam wszystkie normy sanitarne (a nawet miejscami je przewyzszam) i podobno jestem delikatny ;-) Jesli jestes zainteresowana moja oferta to napisz mi mail na kfaz@interkreacja.pl Odpowiedz Link Zgłoś