Dodaj do ulubionych

Słynne postacie Socho

26.03.02, 14:23
Mając dosyć wszelkich sprzeczek o to które forum jest lepsze
proponuje temat zastępczy:
Znane postacie Socho.
Wpiszcie kto wg was jest charakterystyczny dla tego miasta.

Czy ktoś z was pamieta jeszcze Henia Śrubokręta?
Czy "Ciotka" jescze żyje?
serv
Obserwuj wątek
    • Gość: 79 Re: Słynne postacie Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:50
      Z tego co mi wiadomo, Ciotka już nie żyje.
      • kasia_76 Re: Słynne postacie Socho 26.03.02, 18:09
        Ja tez jej dawno nie widzialam. A pamietacie Hele-Bele? Niestety, umarala.
        Henia nie znam, ale znam Glupiego Jasia. Zawsze przed nim uciekalam, bo calowal
        wszystkie dziewczyny.
      • Gość: In4matic Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 17:30
        Co do Ciotki, to widziałem ją (na pewno Ona) jakoś tak w lutym tego roku na
        przystanku koło osiedla Viktoria.
    • Gość: 79 Re: Słynne postacie Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:40
      Jeszcze Tomek Krysiak. Aż strach pomyśleć!
    • Gość: m. Re: Słynne postacie Socho IP: *.chem-trans.com.pl 28.03.02, 14:59
      chodaków też ma swoje postaci.
      Czy ktoś zna tego klieta który pali skręty z gazety i liści?
      m.
      • Gość: 79 Re: Słynne postacie Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 08:19
        no nie.Ale znam gościa, który wącha klej i wierzy, że jest karateką
        • kasia_76 Re: Słynne postacie Socho 29.03.02, 14:11
          Ojej, Tomek Krysiak,faktycznie. Moja tesciowa strasznie go sie boi, bo zawsze
          ja na ulicy w ramiona bierze;-)
          • Gość: 79 Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 23:40
            Mnie natomiast kiedyś gonił, ale chciał mi łeb urwać, bo rzekomo śmiałem się z
            niego.
            • Gość: Mani Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 10:42
              No i ja ciotki dawno nie widziałam:( Umarła, tak? Kiedy?
              A który to Tomasz Krysiak? Jakoś mi umknął.
              A Głupiego Jasia to widziałam ostatnio, nieźle się trzyma choć szarpnął go już
              ząb czasu :)
              A Heniek Śruba (śruubokręt) oj... tego to juz kilka dobrych lat coś nie widać.

Pozdrawiam:)
              Mani
              • tomek791 Re: Słynne postacie Socho 18.04.02, 14:25
                Nawet nie wiedziałem, ze jest forum Sochaczewa na GW, no prosze!
                Ciotki ja też dawno nie widziałem, ale podobno nie żyje :-( Była jeszcze taka
                panna w czwórce co udawała psa... ale też jej dawno nie widziałem.
                W LO za to pośmiewiskiem był Łukasz Adamczyk - niezły pojeb. No i "Wisława"
                Szewczyk po powrocie z Tworek. Ale najlepszy był Jasiu ten to budził respekt u
                kobiet :-))))
                • Gość: Mani Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 10:44
                  a co z Wiesią, naprawdę wylądowała w Tworkach czy to tylko takie gadanie?
                • Gość: Anka Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 17:18
                  Dlaczego uwazasz, ze Adamczyk to pojeb???
                  • tomek791 Re: Słynne postacie Socho 22.04.02, 11:25
                    Bo jest pojebem. Nikt go w klasie nie lubił. Miał straszną manię wyższości i
                    ciągle gadał co to nie on (w zadzie tylko pannom bo goście unikali go jak
                    ognia). Wszystkich wqrwiał i niejeden raz dostał po ryju. Taki pojeb i już. Nie
                    wiem skąd się tacy biorą, może miał ciężkie dzieciństwo?
                    Nie wiem czy jest ktoś z LO kto by się przyznał, że go lubi.
                    A Wisława Szewczyk była w Tworkach po tym jak jej się uczeń-maturzysta
                    powiesił, tylko że to było dawno i nie wiele osób o tym teraz wie.
                    • Gość: Anka Re: Słynne postacie Socho IP: *.szpitalna.ngo.pl 23.04.02, 14:01
                      Z tego co wiem - to nawet wiele osob...
                      • tomek791 Re: Słynne postacie Socho 23.04.02, 14:57
                        Na pewno większość tych, którzy chodzili do LO, zwłaszcza którzy mieli z Wiesią
                        zajęcia ;-)
                        • Gość: Anka Re: Słynne postacie Socho IP: *.szpitalna.ngo.pl 23.04.02, 15:17
                          Chodzilo mi, ze wiele osob go lubi.
                          Co sie daje zauwazyc podczas wizyt jego w LO.
                          • Gość: m. Re: Słynne postacie Socho IP: *.chem-trans.com.pl 23.04.02, 16:01
                            Dajcie spokój imć Zeusowi.
                            Jest jaki jest. ( choc nie jest Chrystusem ).
                            troche tolerancji nie zaszkodzi.
                            Poza tym temat "za" i "przeciw" może reanimowac Martę z jakiejś Anki ( tylko
                            przykład soory jeżeli kogoś dotknie) czy znowu wywołac temat zdjęć. tego mam
                            juz dosyć. Od tego uciekłem z innego forum.
                            Nie lubisz nie gadasz.
                            Nie oceniaj.

pozdrawiam
                            m.
                          • tomek791 Re: Słynne postacie Socho 23.04.02, 16:37
                            Niech CI będzie. Ja swojego zdania nie zmienię. A propos, czym się zajmujesz na
                            szpitalnej? Znam parę osób w Warszawskiego CW.
                            • Gość: Anka Re: Słynne postacie Socho IP: *.szpitalna.ngo.pl 24.04.02, 11:27
                              Zapewne rowniez Zeusa ;-)) - jest jednym z aktywniejszych czlonkow CW w
                              warszawie i o il e dobrze wiem zalozycielem CW w Sochaczewie...
                              • basia81 Re: Słynne postacie Socho 24.04.02, 11:37
                                Gość portalu: Anka napisał(a):

> Zapewne rowniez Zeusa ;-)) - jest jednym z aktywniejszych czlonkow CW w
                                > warszawie i o il e dobrze wiem zalozycielem CW w Sochaczewie...

no , aktywny to On jest zwłasza w straszeniu innych sądem i L.Kowalskim z gazety
                                Press czy jakoś tak , a później podwija ogon i siedzi cicho:)
                                • Gość: Anka Re: Słynne postacie Socho IP: *.szpitalna.ngo.pl 24.04.02, 12:25
                                  Tak sie sklada, ze znam go. I teksty jakoby o tym, ze to on straszyl kogos
                                  sadem sa cokolwiek naciagane.
                                  Gdy cala ta aferaa ze zdjeciami rozpoczela sie to on wziol kredyt i odkupil
                                  spowrotem swoje zdjecia od tej firmy. Tamci jedynie dlatego wycofali wszystkie
                                  pozwy, bo po prostu przestali byc strona w sprawie. Tak wiec niektorzy
                                  krzykacze powinni byc mu raczej wdzieczni, za uratowanie tylka. I o ile mnie
                                  pamiec nie myli, od czasu gdy on odkupil te zdjecia o sprawie sluch zaginal.

Podwinal ogon? ciekawa koncepcja - niestety troche mijajaca sie z prawda
                                  • basia81 Re: Słynne postacie Socho 25.04.02, 09:28
                                    Gość portalu: Anka napisał(a):

> Tak sie sklada, ze znam go. I teksty jakoby o tym, ze to on straszyl kogos
                                    > sadem sa cokolwiek naciagane.
                                    > Gdy cala ta aferaa ze zdjeciami rozpoczela sie to on wziol kredyt i odkupil
                                    > spowrotem swoje zdjecia od tej firmy. Tamci jedynie dlatego wycofali wszystkie
                                    > pozwy, bo po prostu przestali byc strona w sprawie. Tak wiec niektorzy
                                    > krzykacze powinni byc mu raczej wdzieczni, za uratowanie tylka. I o ile mnie
                                    > pamiec nie myli, od czasu gdy on odkupil te zdjecia o sprawie sluch zaginal.
                                    >
                                    > Podwinal ogon? ciekawa koncepcja - niestety troche mijajaca sie z prawda

wziął kredyt? a po co? nie mógł te pare złotych wyjąć z kieszeni i zapłacić?
                                    i po co odkupił te zdjęcia?
                                    poza tym aferę rozpętał właśnie on , zarzucając umieszczenie zdjęć na stronie
                                    bez jego zgody, więc skąd u niego nagle taka dobroć(wykupienie zdjęć) , przecież
                                    chodziło mu o udowodnienie swoich racji do zdjęć a droga sądowa mogłaby to
                                    uregulować.
                                    jeśli jak wcześniej pisałaś Aniu/Marto GP posiada 6 ośrodków "satelitarnych" to
                                    czy jesteś w stanie podać jakieś namiary do tej firmy(adres , telefon , e-mail
                                    itp..)?
                                    jeśli nie chcesz umieszczać ich na forum to napisz na priva(adres powyżej)
                                    • Gość: Ania Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:38
                                      Nie jestem pracownica GP - wiec pytanie o osrodki skieruj do Marty.

O ile dobrze pamietam - a wystarczy tylko pogrzebac w tym forum - to sprawy na
                                      bank nie rospoczal Lukasz - recze za to.
                                      Bylam z nim gdy sie o tym dowiedzial i wiem jak sie wpieklil na cala te sprawe.

Zreszto Ci, ktorzy przynajmniej troche go znaja wiedza jakie ma podejscie do
                                      tej sprawy, wielu znajomych namawialo go wtedy do innego - a on po prostu
                                      przedstawil swoje zdanie, odkupil zdjecia i... sprawa zostala dla niego
                                      zakonczona. Sama nie do konca go nadal rozumiem...
                                      • basia81 Re: Słynne postacie Socho 26.04.02, 15:05
                                        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Nie jestem pracownica GP - wiec pytanie o osrodki skieruj do Marty.
                                        >

a sama nie możesz się Jej zapytać - logowałaś się z tego samego IP , więc chyba
                                        raziem pracujecie!
                                        teraz co prawda logujesz się z sochaczewa ale jak pójdziesz do pracy to ją o to
                                        zapytaj.
                                  • Gość: ? Re: Słynne postacie Socho IP: 213.17.170.* 25.04.02, 18:09
                                    ???
                                  • Gość: krzysiek Re: Słynne postacie Socho IP: 213.17.170.* 25.04.02, 18:10
                                    To bardzo dziwne co piszesz, bo ja rozmawiałem z nim jakiś czas temu i Zeus
                                    powiedział mi, że już prawie zapomiał o całej tej "sprawie". Na dodatek
                                    powiedział, że wcale nie sprzedawał żadnych zdjęć nieistniejącej firmie Gazeta
                                    Press i tym bardziej nie było żadnej sprawy w sądzie. Na dodatek powiedział, że
                                    nie zna żadnej Marty (teraz może Ani) i że wydaje mu się że komuś bardzo zależy
                                    na ciągnięciu tej sprawy i dalsze konfliktowanie go z chłopakami z e-sochaczew.
                                    Więc radzę Ci Marto/Aniu skończ z tą Twoją wymyśloną aferą bo nikomu nie chce
                                    się już tego czytać.
                                    • Gość: Ania Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:48
                                      Gratuluje pomyslu!!!
                                      Czlowieku nie osmieszaj sie! Pewnie rozmawiales z nim w Sochaczewie. I pewnie
                                      Ci to wszystko powiedzial, ale w Twym snie.

Tak sie sklada, ze Lukasz juz przed cala afera wyprowadzil sie z Sochaczewa -
                                      bywa tam niezmiernie zadko, ale jesli juz jest - to przewaznie u rodzicow,
                                      ewentualnie w SCW - i spedza ty caly swoj wolny czas.
                                      Po calej aferze zmienil i zastrzegl swoj numer telefonu - wiec ta droga tez
                                      odpada. Poprzedni numer przekazal SCW - i mamy od niego przykaz nie podawania
                                      jego prywatnego telefonu - a na poprzedni na 100000% nikt nawet nie probowal
                                      sie skontaktowac - wiem bo sama rowniez z niego korzystam...
                                      Mailowo - tez odpada - adresy, ktore wtedy mial - ma teraz SCW - on ma zupelnie
                                      nowe - a na dotychczasowe nikt tez nie probowal sie skontaktowac - cala
                                      korespondencja jest zarchiwizowana..
                                      • Gość: mati Re: Słynne postacie Socho IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.04.02, 13:21
                                        numer do zeusa 601 154 889
                                      • Gość: krzysiem Re: Słynne postacie Socho IP: 213.77.42.* 10.06.02, 12:03
                                        A Ty najwidoczniej wiesz lepiej od samego Zeusa z kim się spotyka, a z kim nie!
                                        Powinnaś iść do lekarza. Tak się składa, że gadałem z nim w Wawce. I nie pieprz
                                        mi tu o zastrzeżonych adresach i numerach, bo Zeus sam na stronie ze swoim CV
                                        wszystko podaje. Nawet adres w Warszawie.

Ostatnio znów go spotkałem. Powiem, Ci szczerze że wkurzył się jak mu
                                        powiedziałem o Twoim wpisie. Powiedział też że dowie się kto to robi mu krecią
                                        robotę! Przestań bredzić!!!

Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gratuluje pomyslu!!!
                                        > Czlowieku nie osmieszaj sie! Pewnie rozmawiales z nim w Sochaczewie. I pewnie
                                        > Ci to wszystko powiedzial, ale w Twym snie.
                                        >
                                        > Tak sie sklada, ze Lukasz juz przed cala afera wyprowadzil sie z Sochaczewa -
                                        > bywa tam niezmiernie zadko, ale jesli juz jest - to przewaznie u rodzicow,
                                        > ewentualnie w SCW - i spedza ty caly swoj wolny czas.
                                        > Po calej aferze zmienil i zastrzegl swoj numer telefonu - wiec ta droga tez
                                        > odpada. Poprzedni numer przekazal SCW - i mamy od niego przykaz nie podawania
                                        > jego prywatnego telefonu - a na poprzedni na 100000% nikt nawet nie probowal
                                        > sie skontaktowac - wiem bo sama rowniez z niego korzystam...
                                        > Mailowo - tez odpada - adresy, ktore wtedy mial - ma teraz SCW - on ma zupelnie
                                        >
                                        > nowe - a na dotychczasowe nikt tez nie probowal sie skontaktowac - cala
                                        > korespondencja jest zarchiwizowana..

• tomek791 Re: Słynne postacie Socho 24.04.02, 13:02
                                Sorry, ale nie znam żadnego Zeusa. Ale dalej nie odpowiedziałaś mi na moje
                                pytanie, a pytam dlatego, że mój kolega pisze pracę mgr z działalności ngo`s w
                                Polsce i szuka kontaktu z kimś "wewnątrz" kto dobrze zna cały sektor.
                                • Gość: Ania Re: Słynne postacie Socho IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:51
                                  Jesli szukasz takich informacji to odwiedz www.ngo.pl
                                  lub skontaktuj sie z opiekunem portalu - czyli Stow. KLON/JAWOR.
    • vulpius Re: Słynne postacie Socho 11.06.02, 20:27
      Czy obywatel zwany powszechnie "Danek" z pod Luxa w Trojanowie jest Wam znany?
      • Gość: danek Re: Słynne postacie Socho IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:14
        Nein
        • schab Re: Słynne postacie Socho 14.06.02, 11:52
          Czy to prawda ze B. Linda i Linda Ewangelista pochodzi z Socho?
          • Gość: szab@ Re: Słynne postacie Socho IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:39
            Ale słyszeliśmy o ŚwirkuIrku - Schabek to ty nim jesteś.
            A ta co tak długo jej nazwisko przepisywałeś z Playboya
            nie jest z Socho. Linda tak, no i ty.

szab

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka