Dodaj do ulubionych

Gdzie urodziny dla 8 latka?

12.10.13, 21:11
Witam
Szukam miejsca do zorganizowania urodzin 8 latkowi. Będą dzieci 8-11 lat. Chodzi mi raczej o sale zabaw. Przeczytałam wcześniejsze wątki. Może pojawiło się coś nowego? W klubie Relax urodziny już miał. Nie do końca mi się tam podoba. Jest jeszcze jakaś sala zabaw dla starszych dzieci w Pruszkowie lub okolicach.
Obserwuj wątek
    • aga_wer Re: Gdzie urodziny dla 8 latka? 12.10.13, 21:19
      Nie mam starszych dzieci to nie wiem czy się jeszcze załapują na takie atrakcje ale są jeszcze "kulki" przy basenie i na ul.Ołówkowej.Gaga podobno robi urodziny,Bystrzak.
      • lidiusz1 Re: Gdzie urodziny dla 8 latka? 12.10.13, 21:45
        Dzięki za pomoc. Znalazłam na FB jeszcze salę Aladyn. Nie mogę znaleźć opinii o niej. Wygląda na taką dla większych dzieci. Jutro się przejadę i zobaczę jak to wygląda.
        • nogidopasa Re: Gdzie urodziny dla 8 latka? 12.10.13, 22:31
          reemiland.pl
          • lidiusz1 Re: Gdzie urodziny dla 8 latka? 13.10.13, 17:58
            dzięki za link. Wygląda na fajne miejsce. Byłam dzisiaj w Aladynie i zarezerwowałam termin. Sala nowa więc czyściutko. Zobaczymy jak będzie.
      • abesta Re: Gdzie urodziny dla 8 latka? 16.10.13, 00:46
        bystrzak-pruszkow.pl/urodziny/
    • annnak Re: Gdzie urodziny dla 8 latka? 14.10.13, 10:49
      www.familijni.pl/familijne-urodziny/ - tutaj można zrobić i dla starszych i dla młodszych dzieci, są w Ursusie, ale propozycje (i realizacje) są ciekawe
      albo tutaj
      www.raksa.pl/ - robią urodziny u siebie w klubie albo mogą przyjechać do domu - na paru imprezach dziecię było, zawsze się podobało
      • lidiusz1 Sala zabaw Aladyn w Pruszkowie 16.11.13, 15:52
        My już po urodzinach. Sale zabaw Aladyn polecam. Fajny wystrój, czyściutko, obsługa miła i bardzo cierpliwa :) Na imprezie była grupa chłopaków 8 lat i starsi i się nie nudzili, wybiegali się i wyszaleli niesamowicie. Naprawdę polecam. O ile dobrze pamiętam w Relaxie było taniej, to tylko jeden minus.
    • karmen211 sala zabaw aladyn 24.11.13, 22:07
      Witam
      Ja tez mogę z czystym sercem polecić salę zabaw Aladyn. Jest to sala dla mniejszych jak i dla większych dzieci. Wystrój zapiera dech w piersiach, nigdzie takiego jeszcze nie widzialam. Nie moglam uwierzyć, że właścicielka sama wszystko malowała. :) Obsluga bardzo mila i sympatyczna, dzieciaki swietnie się bawily na urodzinach i nie chcialy wyjsc. Na pewno jeszcze tam wrocimy. Uwazam, ze ceny są adekwatne do standardu bo jest to zdecydowanie najlepsza sala zabaw w Pruszkowie.
      • jolas75 Re: sala zabaw aladyn 05.01.14, 22:30
        www.alefun.pl polecam, dla starszych dzieci, niskie ceny, fajna atmosfera.
      • a3udi Re: sala zabaw aladyn 07.12.14, 10:57
        Sala zabaw Aladyn www.google.com/maps/views/view/116294405243821751294/gphoto/6089479486304965218

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka