Dodaj do ulubionych

biuro na godziny

06.08.14, 16:23
Czy ktoś wie gdzie w Pruszkowie jest / o ile jest - tzw.biuro na godziny ?
Wiem o lokalizacji na Kraszewskiego, ale ceny zaporowe :(
Obserwuj wątek
    • zibi-pruszkow Re: biuro na godziny 07.08.14, 10:16
      W Pruszkowie generalnie brakuje integracji środowiska biznesowego, a także wsparcia w postaci inkubatora.

Nie pomogę w sprawie biura do wynajęcia, ale przytoczę swoją historię, która powinna być przestrogą i zachęcić do integracji, której brak osobiście odczułem dość boleśnie, wykonując projekt dla p. Elżbiety P, która przedmiotowy projekt odebrała, fakturę podpisała ale należności nie przelała. Sprawa znalazła swój finał w sądzie, aktualnie komornik ściąga należność.
      Jestem młodym przedsiębiorcą, nie znam jeszcze wszystkich osób funkcjonujących na lokalnym rynku, a ponoć sława p. Elżbiety P znana jest nie tylko w Pruszkowie, ale także w okolicy. Niestety brak integracji środowiska nie pozwala na eliminowanie takich osób z rynku.
    • piersko Re: biuro na godziny 18.08.14, 12:26
      Też by mi się przydało czasem takie biuro. A może znaleźć jeszcze 1-2 osoby i wynająć jakieś biuro w Pruszkowie? Na spółkę.
      Chociaż ja bym wolał w Ursusie - bo adres warszawski a z Pruszkowa nawet na rowerze się dojedzie.
      Co o tym sądzisz? Chyba, że w Ursusie jest jakiś co-woring?
      • kla-risa Re: biuro na godziny 21.08.14, 16:37
        Co za różnica jaki adres? Czy Warszawa czy Pruszków?
        • zibi-pruszkow Re: biuro na godziny 21.08.14, 18:08
          jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi, to żeby mieszkał na Psiej Wólce, to klienci go znajdą, niektórzy jednak uważają, że ważniejsze od umiejętności jest adres, przykre to.
    • sola104 Re: biuro na godziny 22.08.14, 12:19
      Zapraszam do biurowca przy ul. Staszica 1 w Pruszkowie. Atrakcyjne ceny! tel. 22 839-02-58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka