Gość: jadran IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 11:19 Zapraszam nad piękną cichą zatokę w Dalmacji. Z każdego apartamentu widok na może. Do plaży 30 m. Adres strony: www.adriatravel.net/trogir/abella.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bla..bla Re: Apartamenty w Chorwacji bez pośredników IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 13:18 ...nie dają za wygraną...Taktyka-dobić przeciwnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Apartamenty w Chorwacji bez pośredników IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 00:45 Gość portalu: bla..bla napisał(a): > ...nie dają za wygraną...Taktyka-dobić przeciwnika... ale sa tak cholernie wytrwali, ze szlag mnie trafia!!! a moze szlak? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Apartamenty w Chorwacji bez pośredników IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 08:17 albo schlaq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Apartamenty w Chorwacji bez pośredników IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:05 Gość portalu: 79 napisał(a): > albo schlaq ALBO SHLAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Apartamenty w Chorwacji bez pośredników IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 18:08 Dlaczego nam takich nie zrzucają do oślej ławki na końcu katalogu forum???? Powinni, bo tam właśnie zrzuca się takie reklamy.A nas tu cały czas atakują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Apartamenty w Chorwacji bez pośredników IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:10 SZLAG panowie,szlag...Bez żadnych udziwnień typu"szlaq",albo "szlak/g* {niepotrzebne skreślić}"...W razie wątpliwości odsyłam do słownika.Moja poprzednia nauczycielka twierdziła,że:"czytanie slownika jest bardziej wciągajace niż czytanie horroru lub kryminału"(ja osobiście tak nie uważam,ale każdy ma prawo do własnego zdania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Do M IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:24 CO TY TAK TEGO CAPS LOCKA DUSISZ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Do M IP: *.isko.net.pl 10.05.02, 21:41 Gość portalu: bla..bla napisał(a): > CO TY TAK TEGO CAPS LOCKA DUSISZ???????? he he, krzyczy, ze szlak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Do M IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:47 Niech to SZLAQ! i po co tak krzyczec?Przecież czytać to tu chyba każdy umie niekoniecznie drukowanymi.Kolega M poprawia chyba swoją siłę przebicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Do bal...bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:49 Gość portalu: bla..bla napisał(a): > CO TY TAK TEGO CAPS LOCKA DUSISZ???????? no no masz rację. tak jakoś nie chciało mi się tego wyłaczyć, lenistwo. piszę jakąś pracę i przełączam się czasmi między Wordem a netem i tak jakoś wyszło. zero krzyku, cisza sza. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Odbijany do m. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:53 Nio to przepraszam i zwracam honory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: ja tez IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 08:45 A tak w ogóle to wyszedł ładny gips! Odpowiedz Link Zgłoś