Dodaj do ulubionych

Szukam pracy

13.01.05, 16:20
Z góry przepraszam, jesli nie jest to miejsce na takie posty, ale wydaje mi sie że najlepiej szukać u źródeł :)
Szukam pracy w Pruszkowie, wykształcenie wyższe socjologiczne + doświadczenie badawcze, dobra znajomośc Adobe Photoshop, podstawowowa Macromedia Dreamweaver, Flash, niezła znajomośc pakietu grafiki i animacji 3d Alias Maya, MS Office, Internet itd.,również duża praktyczna znajomośc systemu Windows XP, doświadczenie również w zakresie budowy scenografii; pracowałem jako dyżurny planu, angielski komunikacyjny średni, rozumienie tekstów wysokie, najlepiej stała ale inne formy zatrudnienia też bardzo chętnie, zalezy mi na tym żeby była w Pruszkowie lub okolicach: zajęcia z zakresu powyższych doświadczeń lub inne, chętnie w kawiarni internetowej itd
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Obserwuj wątek
    • stary.prochazka Re: Szukam pracy 13.01.05, 17:57
      Ogłoszenia "szukam pracy/dam pracę" w zasadzie nie podlegają ograniczeniom z
      racji na społeczną użyteczność, ale w granicach zdrowego rozsądku tzn. dopóki
      nie proponuje się zarabiania przez klikanie w bannery albo innych takich
      głupot:)
      Podobnie jest z ogłoszeniami o zgubionych zwierzakach i innych takich drobnych
      ale też do pewnych granic.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia w szukaniu pracy.Sam niby mam pracę ale też w
      zasadzie szukam jakiejś stałej;)
      • sajborg Re: Szukam pracy 13.01.05, 19:17
        Miło mi że nie złamałem zasad :)
        Dziękuję za życzenia i również życzę powodzenia w poszukiwaniu stałej pracy
        • altu Re: Szukam pracy 14.01.05, 12:18
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=19328791
          a to?
          • sajborg Re: Szukam pracy 15.01.05, 17:47
            Byłoby świetnie gdybym tylko znał choć trochę Cada i rysunek techniczny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka