jarod123 15.01.05, 11:26 Czytam na blogu informacje na temat walki o przetrwanie lo.Zana, czytam o zwróceniu się do mediów, może pomysłem jest zaiteresowanie programu Uwaga z tvn na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Liceum T.Zana-walka o przetrwanie 15.01.05, 15:20 to byłby na pewno jakiś pomysł z tym że ja nie mam telewizora:) Próbuje napisać artykuł o sytuacji w Zanie dla "Stołecznej" albo "Rz", ale jeszcze parę rzeczy mi brakuje. Na pewno trzeba nagłośnić tą sprawę i im więcej osób wyśle maile tym lepiej stoleczna@agora.pl miasto@rp.pl Kurier.Warszawski@waw.tvp.pl Mam zamiar przygotować petycję na stronie www.petycje.pl tylko muszę się jeszcze zastanowić co napisać. Jest to o tyle wygodne że można się pod nią podpisać adresem mailowym i jednym kliknięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Liceum T.Zana-walka o przetrwanie 15.01.05, 17:57 Wczorajsze wypadki pokazują, że w celu szybkiego wezwania reporterów "Uwagi" trzeba zagrozić wysadzeniem budynku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Liceum T.Zana-walka o przetrwanie 15.01.05, 18:06 a potem wyjaśnić że nie chodziło o prawdziwą bombę tylko o bombowy materiał dla dziennikarzy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Liceum T.Zana-walka o przetrwanie 21.01.05, 12:11 W podobnej sytuacji do Zana znalazło się warszawskie liceum Hoffmanowej. Może przy okazji tej sprawy warto byłoby nagłośnić sprawę Zana? miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2505146.html Liceum Hoffmanowej może zniknąć z centrum. Powód? Stoi na działce wartej co najmniej 10 mln euro. Miasto rozważa przeniesienie na peryferia także kilku innych szkół Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Liceum T.Zana-walka o przetrwanie 21.01.05, 12:39 > Hoffmanowa jest jednym z najlepszych warszawskich liceów - w warszawskim > rankingu "Perspektyw" rok temu zajęła 19. miejsce. Liceum kończyli m.in. > Irena Kwiatkowska i Olaf Lubaszenko A poza tym Sqh. O przenosinach IX LO mówi się od iks lat - temat był aktualny i wcale nie nowy już w chwili, gdy zaczynałem tam naukę i co jakiś czas sukcesywnie odżywa. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka sesja Rady MIasta 25.01.05, 17:20 jak podaje pruszkow.pl: "W dniu 27 stycznia 2005 roku o godzinie 17.00 w Spółdzielczym Domu Kultury w Pruszkowie przy ul. Hubala 5 odbedzie się XXVIII Sesja Rady Miejskiej." Mam nadzieję, że wróci na niej temat Zana. Zachęcam wszystkich zainteresowanych do przybycia w czwartek na Hubala. Odpowiedz Link Zgłoś