grzeg_sz1 27.01.06, 23:18 czy mi się wydawało czy zniknął wątek z linkami?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avekamil1 Re: Miraże 27.01.06, 23:18 nie wydawało Ci się ... moderator pokazłą prawdziwą twarz... Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Miraże 27.01.06, 23:29 wilcza twarz kapitalizmu:-) a mnie się marzy socjalizm z ludzkim obliczem;-) Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Miraże 27.01.06, 23:43 grzeg_sz1 napisał: > a mnie się marzy socjalizm z ludzkim obliczem;-) takie cośnie istnieje ;) ale nie wiem po co tutaj się rozpisywać jak i tak michałeczek usunie pościk i pokazę kto tutaj jest królikiem! Odpowiedz Link
111majka Re: Miraże 28.01.06, 00:14 Panowie, trochę optymizmu. Na pewno moderator w tej chwili wkleja te wszystkie linki tuż pod nazwą forum :))) Odpowiedz Link
michaelandro Re: Miraże 28.01.06, 12:30 Twój post nie miał charakteru informacyjnego, stworzyłeś go po to by znowu wracać do jałowych utarczek. Dlatego został usunięty. Szersze wyjaśnienie wysyłam na priv. Nie chce znowu rozpoczynać bzdur na forum. Odpowiedz Link
avekamil1 Zachowałeś się jak dzieciak. 28.01.06, 13:27 michaelandro napisał > Twój post nie miał charakteru informacyjnego, stworzyłeś go po to by znowu > wracać do jałowych utarczek. Dlatego został usunięty. No tak, temat w którym są zamieszczane linki jest wyjatkowo nie informacyjny! Pomyśl zanim napiszesz jeszcze jakąś bzdurę. Jako że dla ciebie nie istnieje takie cos jak NETYKIETA i jej nie przestrzagasz ( sam tak napsiałeś ) to przytoczę twoje argumenty i spróbuje się do nich odniesc w sposób racjonalny: Re: dlaczego mój temat został usuniety? Tworzysz posty po to by prowokować. To Twoja opinia że brak linków jest durnowaty. Jeżeli taką decyzję podjąłem to to uszanuj. >Tworzysz posty po to by prowokować. To Twoja opinia że brak linków >jest durnowaty. Jeżeli taką decyzję podjąłem to to uszanuj. Uszanowałem twoja decyzje i już wiecej nie gaadłem o linkach przypietych na stronie glownej. Ale nie bylo mowy o oddzielnym TEMACIE w ktorym kazdy moglby przyczepic jakis link. Wiec twoj argument nie jest podparty zadnymi faktami! >Sprawdziłem historię forum i akurat w Twoim przypadku powtarza się >taka sytuacja. Kiedyś w sposób godny pożałowania obrażałeś jednego >z forumowiczów i wtedy też musiałem interweniować wycinając całą >dyskusję. Oj tak, a @adrian4u stał sobie cichutko pod katem i się nie odzywał? Przecież on również w sposób "godny pożałowania" obrazał mnie. No ale zawsze bierze się stronę znajomych! Wracając do obrażania forumowiczów to w ciągu ostatnich 4 dni również dopusciłeś się do obrażania godności ludzi mieszkającyhc na stadionie oraz nieprzychylnie wypowiadałeś się o osobach chcacych wziąć udział w kuligu w Józefowie. No ale sam sobie upomnin nie będziesz dawał? Czyż nie? >Uprzedzam, że kolejnego razu nie będzie i zostaniesz zabanowany. No i co teraz? Zbanujesz mnie bo wyraziłem swoją opinię? Bo mam rację w tym co napisałem? Bo twoje argumenty są wyssane z palca? Bo okresu dostałeś i nie masz na kim wyładować agresjii? Zastanów się co piszesz i co robisz ... @Kubek miał rację pisząc na FJ... to jest RASISTOWSKIE forum! Odpowiedz Link
hormoon Re: Zachowałeś się jak dzieciak. 28.01.06, 14:45 Uuuuuuuuu... coraz ciekawiej sie tu u was robi!!! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Zachowałeś się jak dzieciak. 28.01.06, 18:05 punkt widzenia zależy od punktu patrzenia:D Odpowiedz Link
kubek Maoistowskie forum! 28.01.06, 15:00 słowa wyjęte z kontekstu Ja kategorycznie zaprzeczam ! Ja nie mogłem nic takiego powiedzieć o Otwockim forum, to przecież obraża wszystkich jego uczestników! Osobiście palce bym uciął Nickowi, który by tak napisał. Hm myślę, że palce to za mało ciąć tak trzeba od przedramienia i zostawić sączące się rany, żeby dany osobnik zapamiętał, że wygadywanie takich oszczerstw ‘jest’ moralnie usprawiedliwione! Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Maoistowskie forum! 28.01.06, 15:16 Możliwe, że nie miałeś tego na myśli .. lecz ja tak uważam.. :/ A te słowa padły z pod twojego nicku w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=35426207 "...ps. Jeszcze chwila a przegonicie to rasistowskie forum Otwock!..." ale jak zwykle nie wiem po to wszystko pisze jak i tak króliczek wszystko wytnie .. i jeszcze zbanuje ... Odpowiedz Link
michaelandro Re: Maoistowskie forum! 28.01.06, 17:03 Wyciąganie prywatnej korespondencji na forum jest poniżej wszelkich standardów. Nie po to odpisuje na Twojego maila, żebyś go potem wklejał na forum. Nie będę z Tobą więcej dyskutował. Jesteś dzieciakiem. Koniec tematu. Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Maoistowskie forum! 28.01.06, 17:18 Ależ napisałęś że dla ciebie nie istnieje takie cos jak nietykieta więc się do niej NIE STOSOWAŁEM. > Wyciąganie prywatnej korespondencji na forum jest poniżej wszelkich standardów. Tak samo jak twoje wypowiedzi na forum ( zniżam się do twojego poziomu ) > Nie po to odpisuje na Twojego maila, żebyś go potem wklejał na forum. > Nie będę z Tobą więcej dyskutował. Przyznaj się że brak ci argumentów, a nie to że zbulwersowałeś się tym że wkleiłem twoj list. Chyab nie powinieneś się wstydzić swoich wypowiedzi? Odpowiedz Link
cat_s storming? 28.01.06, 17:41 Witajcie, Z pewnym wewnętrznym smutkiem śledzę Waszą wymianę zdań; ale też z pewnym zrozumieniem. Ze smutkiem - bo chyba wynika z niej, że dla gości póki co, przez jakiś czas, cokolwiek mało będzie miejsca na FOtwock; bo goście w rodzinne sprawy mieszać się wszak nie powinni. Ze zrozumieniem - bo odgrzebując resztki swojej wiedzy - stwierdzam, że powyższa (i podobne) wymiana zdań jest całkowicie normalna na każdym aktywnie funkcjonującym forum i trzeba przez nią przejść jak przez świnkę... im szybciej, tym lepiej. www.tf.pl/view.php?art=6914 "Tuckman wyróżnił cztery etapy rozwoju grupy: formowanie (forming), burzenie (storming), normowanie (norming) oraz utrwalanie (performing). FORMOWANIE (forming) - etap ten cechuje wysoki stopień niepokoju. Członkowie wywierają na sobie pierwsze wrażenia, określają wzorce zachowań, przydzielają poszczególnym osobom role. Uwaga grupy jest tu skoncentrowana na strukturze grupy oraz rolach jej poszczególnych członków. BURZENIE (storming). Po wzajemnym przetestowaniu następuje wyrażanie własnych opinii. Na tym etapie pojawiają się różnice zdań oraz konflikty. Jest to bardzo ważny etap tworzenia spójnej grupy. NORMOWANIE (norming) - na tym etapie pojawiają się normy grupy, czyli modulatory zachowań, niezbędne do efektywnego funkcjonowania grupy UTRWALANIE (performing) - po sformowaniu grupy następuje okres jej normalnej pracy jako zespołu, kiedy to grupa potrafi już pracować efektywnie, osiągając cele" Trzymam kciuki za szybkie załatwienie Waszych 'spraw wewnętrznych'. W wolnych chwilach zapraszam oczywiście nieustannie dla relaksu do Kocich Zaułków na FPruszków. Pozdrawiam wszystkich cat_s Odpowiedz Link
francesca12 Re: storming? 28.01.06, 18:16 cat_s napisał: > Witajcie, > Z pewnym wewnętrznym smutkiem śledzę Waszą wymianę zdań; ale też z pewnym > zrozumieniem. Cat_sie nie ma co się zbytnio przejmować.. > W wolnych chwilach zapraszam oczywiście nieustannie dla relaksu do Kocich > Zaułków na FPruszków. Ok, zajrzę, mimo, że jakoś nie lubię kotów (cat_sie, nie brać personalnie, proszę!!) > BURZENIE (storming). Po wzajemnym przetestowaniu następuje wyrażanie własnych opinii. Na tym etapie pojawiają się różnice zdań oraz konflikty. Jest to bardzo > ważny etap tworzenia spójnej grupy. Ale my wcale nie chcemy tworzyć jakiejś grupy. Chyba że się bez naszej wiedzy tworzy sama. Tu każde indywiduum ma buźkę i jej używa.. A goście to i tak mogą pisać, jak chcą :)) Odpowiedz Link
kubek Re: storming? 28.01.06, 20:31 To jest krypto reklama Kocich Zaułków ;) Uważajcie na ten wątek, jest dobry i może wciągnąć! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Maoistowskie forum! 28.01.06, 17:47 Koniec końców, rację ma Michał. Kamil, czepiasz się i łapiesz za słówka - sorry, ale obiektywnie rzecz biorąc, nie powinieneś był zamieszczać na forum prywatnej korespondencji.. no i okres to raczej mężczyznom się nie zdarza! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Maoistowskie forum! 28.01.06, 18:07 jak płachetka na byczka :D oj, Kamil :D Odpowiedz Link
kubek spod mojego nicku ? 28.01.06, 20:38 Ktoś się napewno podszywa! Niech tylko tę łajzę namierzę! Odpowiedz Link
francesca12 Re: spod mojego nicku ? 28.01.06, 20:48 > Niech tylko tę łajzę namierzę! i w ryja mu :D bez dwóch zdań.. przylazłam tu, bo mnie Michał W. z przyległościami z telewizorni wygonił :D Odpowiedz Link
francesca12 Re: Zachowałeś się jak dzieciak. 28.01.06, 18:04 > @Kubek miał rację pisząc na FJ... to jest RASISTOWSKIE forum! która rasa tu nie może pisywać?? i błagam: żadnego prania prywatnych porachunków na FO! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Miraże 28.01.06, 17:53 heh, co ma tu kapitalizm do rzeczy?? a mnie sie marzy lato w styczniu :D Odpowiedz Link
francesca12 Re: Miraże 28.01.06, 17:51 w tym momecie zapytałabym, dlaczego wątek usunięto, po co ten komentarz: "moderator pokazłą prawdziwą twarz..." Odpowiedz Link
francesca12 Nie wiem, czemu moje odpowiedzi 28.01.06, 18:18 się tak fatalnie wklejają! Odpowiedz Link
cat_s Re: Nie wiem, czemu moje odpowiedzi 28.01.06, 18:41 francesca12 napisała: > Ok, zajrzę, mimo, że jakoś nie lubię kotów Trzymam za słowo:-) Ja też kotów kiedyś nie lubiłem ale cóż... stało się;-) Zaprawdę, powiadam Ci: nie znasz dnia ani godziny ale - jeszcze kiedyś je polubisz! :-) > Ale my wcale nie chcemy tworzyć jakiejś grupy. Chyba że się bez naszej wiedzy > tworzy sama. Tu każde indywiduum ma buźkę i jej używa.. To, czego chcecie a co tworzycie to mogą być dwie różne sprawy...;-) Albowiem: "Grupa społeczna to co najmniej trzy osoby połączone względnie trwałymi więziami społecznymi powstałymi na podłożu odczuwanych i uświadamianych wspólnych potrzeb, wartości i interesów, których treści wyznaczają specyfikę i odrębność danej grupy od innych" Sama więc widzisz, że jako FOtwock, spełniacie wszystkie warunki definicyjne, aby się załapać w kategorię pojęciową 'grupy': 1. Co najmniej 3 członków (istnieje większość i mniejszość, podstruktura) 2. Cel (wyznacza solidarność, więź) 3. Wyraźna struktura wewnętrzna zbudowana z pozycji zajmowanych przez członków i związanych z nimi ról, stosunki władzy 4. Tożsamość (wskazuje na jej odrębność) 5. Ośrodki skupienia, symbole > A goście to i tak mogą pisać, jak chcą :)) A, jeśli tak - to Bóg zapłać za dobre słowo i zaproszenie. W miarę rozwoju sytuacji i możliwości - skorzystam niechybnie :-) Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
sobiepanna Ech.. zostawić Was na chwilę... 28.01.06, 19:37 1. wątek z linkami IMHO jest dobrym pomysłem, szczególnie jeśli byłby przypięty na górze i każdy przestrzegałby zasady nie rozmawiania, a jedynie wklejania linków z opisem. mógłby się nazywać np. 'linkownia' niestety tn zamieszczony przez Kamila zaczynał się od wypowiedzi w styl 'polak potrafi i zrobi, co w wolnym tłumaczeniu znaczyło 'patrz Majkel gram ci na nosie', więc mnie reakcja Michała nie dziwi :/ 2. publikowanie prywatnej korespondencji jest poniżej krytyki :( a jeśli już chcę coś takiego poczytać, to sięgam po pozycje wydane w paru tysiącach egzemplarzy, najchętniej w twardej oprawie :) 3. storming - nie słyszałam o tej teorii, ale generalnie moje ostatnie prowokowania miały na celu podkręcenie temperatury tak, żeby wszyscy w końcu wylali swoje żale i żeby atmosfera się oczyściła... to wyłącznie mój pkt widzenia, ale mi w stosunku do Frankie pomogło :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Ech.. zostawić Was na chwilę... 28.01.06, 19:43 > 3. storming - nie słyszałam o tej teorii, ale generalnie moje ostatnie > prowokowania miały na celu podkręcenie temperatury tak, żeby wszyscy w końcu > wylali swoje żale i żeby atmosfera się oczyściła... to wyłącznie mój pkt > widzenia, ale mi w stosunku do Frankie pomogło :) Sobiepanno, łapka?? to znaczy: podamy sobie łapki internetowo?? proszę! Odpowiedz Link
francesca12 Re: Ech.. zostawić Was na chwilę... 28.01.06, 19:44 co nie oznacza, że nie będziemy "miło" dyskutować, ale please, bez takich tam śmieci nieważnych w tle.. Odpowiedz Link
francesca12 Re: Ech.. zostawić Was na chwilę... 28.01.06, 19:45 no i teraz przy nas wszytskie seriale w tv wysiadają :DD Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Nie zapomnijcie dać sobie buzi:-) 28.01.06, 19:46 w myśl zasady: dlaczego kobiety przy powitani się całują? bo nie wypada im się pogryźć :-) Odpowiedz Link
francesca12 Co tam buzi.. 28.01.06, 19:53 Ja się boję, że moja łapka zawisła w powietrzu.. zaplątała się w sieci.. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Co tam buzi.. 28.01.06, 20:05 1. Ty Maupo!!! Internetowo?!?! A ja już Ci chciałam nawet w realu łapkę podać ;) 2. No ale nie zawisła, tylko poszałam szukać jednego obrazu Boznańskiej, który widziałam dziś w Zachęcie. Coś czuję, że kolejną fiksację mam :( 3. Naturalnie możesz potrząchnąć i wirtualnie. Ja wyciągam rękę tak z prawego dolnego rogu monitora w stronę środka. Celuj :D 4. Obawiam się, że przez nas eurowizja może mieć dziś fatalną oglądalność ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Co tam buzi.. 28.01.06, 20:10 1. Osobiście?? To kiedy i gdzie?? Żeby fotoreporterzy wiedzieli, gdzie nas łapac mają?? 2. > Coś czuję, że kolejną fiksację mam :( Tym lepiej :D Od przybytku jeszcze głowa nikogo nie rozbolała :D 3. Wycelowałam.. Internetowo to kilka sekund opóźnienia, więc chwilka jeszcze.. :) 4. chyba, że będa oglądać ją plecami :D Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Co tam buzi.. 28.01.06, 20:19 1. pewnie przy jakiejs okazji 'pociagowej'. albo jak zrobi się ciepło to wyciągniemy towarzystwo w plener :)))) 2. nie bardzo lepiej - album kosztuje ze 100pln ;) 3. chyba się udało 4. wstyd się przyznać, ale ja idę popatrzeć (żeby mój telewizor nie zapomniał, jak wyglądam) ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: Co tam buzi.. 28.01.06, 20:33 1. koniecznie - pociągowo albo plenerowo :)) 2. hmm i do urodzin i imienin daleko :D 3. na wszelki wypadek jeszcze raz :) 4. ja też idę, niech mi pomiga przed oczami.. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Co tam buzi.. 28.01.06, 20:38 2. ale do wypłaty blisko i tu mnie boli ;) Odpowiedz Link
sqh Re: Co tam buzi.. 28.01.06, 21:38 Fascynujący serial. Zostaję jego fanem i czekam na następne odcinki ;-) Odpowiedz Link
francesca12 Telenowela "Francesca i Anna" odc. 456 28.01.06, 23:11 w odcinku dzisiejszym żadna z pań nie wrzuciła drugiej do basenu ani też nie złapała jej za włosy. Co będzie w następnym odcinku, zobaczcie Państwo sami.. :) Odpowiedz Link
sqh Re: Telenowela "Francesca i Anna" odc. 456 28.01.06, 23:40 Ale ja wcale nie czekam na sceny gwałtu i przemocy... No dobra, takie na przykład tarzanie się w kisielu to by mi się podobało... ;-D Odpowiedz Link
francesca12 Re: Telenowela "Francesca i Anna" odc. 456 28.01.06, 23:59 Zobaczymy, czy się technicznie da wykonać :D Odpowiedz Link
111majka Re: Telenowela "Francesca i Anna" odc. 456 29.01.06, 13:56 Czy już monitory polane kisielem? Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Telenowela "Francesca i Anna" odc. 456 29.01.06, 15:03 w ostateczności może być galaretka lub budyń Odpowiedz Link
francesca12 Re: Telenowela "Francesca i Anna" odc. 456 29.01.06, 19:45 To może galaretka.. truskawkowa.. Ale szkoda trochę ubrania :D Zresztą, jakoś tak już chyba teraz nie będzie powodu, chyba że..... Odpowiedz Link
grzeg_sz1 ZGROZA:-) 29.01.06, 19:56 To się robi BEZ ubrania:-))) no, co najwyżej w bikini;-) Odpowiedz Link
francesca12 Jaka tam zgroza 30.01.06, 09:02 no to ja nie wiem, ale myślę, że dla Sobiepanny to nie będzie problem :P znaczy - się rozebrać :P Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Jaka tam zgroza 30.01.06, 09:09 Taaa jasne... W końcu w domu przed własnym monitorem, a on nie takie rzeczy widział ;) Odpowiedz Link