Dodaj do ulubionych

Co za bzdury tu wypisujecie

11.06.02, 17:29
To całe forum jest żałosne, same bzdury wypisujecie o tym zapyziałym Sochaczewie
E.Nigma
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki Re: Co za bzdury tu wypisujecie IP: 212.160.155.* 11.06.02, 18:01
      powtarzasz sie, troche fantazji.
      • vwdoka Re: Co za bzdury tu wypisujecie 11.06.02, 18:05
        debil i tyle
        vwdoka
        • Gość: kuki Re: Co za bzdury tu wypisujecie IP: 212.160.155.* 11.06.02, 18:06
          czekamy na celne riposty.
    • Gość: 79 Re: Co za bzdury tu wypisujecie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:44
      Czy tylko my mamy szczęście do takich ludzi, którzy za wszelką cenę chcą nas
      zdenerwować? Po co oni szukają zaczepki, czemu nam uwłaczają? Nie mam już siły,
      ani ochoty odpisywać tym prostakom. Po prostu, jeżeli komuś nie podoba się
      nasze forum, precz i wara. Sio kury do wielkich i wspaniałych miast. Na tym
      koniec i gorące oraz serdeczne pozdrowienia dla Enigmy. Zostań w pokoju i
      czustości serca.
    • servent Re: Co za głupek znowu pisze 12.06.02, 10:23
      Znowu ktoś puka do naszych drzwi.
      Przekonany jestem, że jest to ktoś z Sochaczewa,
      bo komu innemu chciałoby sie nas odwiedzać tylko po to by nas obrazić.
      Znowu jakieś nie wyjaśnione zatargi. Proponuje olewac takie posty, chyba że
      chcemy zniżyc się to tego poziomu.
      Łatwośc zmiany tożsamości w tej przestrzeni nie jest do końca dobra.
      Co o tym, sądzicie?
      s.
      • vwdoka Re: Co za głupek znowu pisze 12.06.02, 11:05
        servent napisał(a):

> Znowu ktoś puka do naszych drzwi.
        > Przekonany jestem, że jest to ktoś z Sochaczewa,
        > bo komu innemu chciałoby sie nas odwiedzać tylko po to by nas obrazić.
        > Znowu jakieś nie wyjaśnione zatargi. Proponuje olewac takie posty, chyba że
        > chcemy zniżyc się to tego poziomu.
        > Łatwośc zmiany tożsamości w tej przestrzeni nie jest do końca dobra.
        > Co o tym, sądzicie?
        > s.

dobra nie jest ale co na to poradzisz...
        vwdoka
        • Gość: 79 Re: Co za głupek znowu pisze IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 13:43
          Nie dziwmy się więc, że nasze społeczeństwo jest sflustrowane.
          • Gość: bla..bla Re: Co za głupek znowu pisze IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:59
            Wydaje mi się ,że nie mamy się czego wstydzić.Odwiedzałam już nie jedno forum i
            dyskusje na naszym nie odbiegają od nich poziomem (a nawet przewyższają).Nie
            wiem o co chodzi ludziom typu Enigma.Może sami na swoim forum mają biedę i brak
            jakichkolwiek tematów,więc przychodzą na inne siać spustoszenie.Mnie bynajmniej
            w żaden sposób nie dotyka to,co Enigma wypisuje,bo pewnie jest to jedyna
            rzecz,jaką umie robić-czyli krytykować innych(a może to rzeczywiście jest ktoś
            z Sochaczewa???)...
            • mian Re: Co za głupek znowu pisze 13.06.02, 08:20
              Enigma ma kompleksy i tyle. Wiele jest takich ludzików którzy w swoim miescie
              najczesciej niewielkim nic nie widzą pozytywnego . A pojadą do wielkiego miasta
              i okazuje sie ze jednak w tej jego miescinie było lepiej ;-)))))

Tez mi sie zdaje ze to gosc z Sochaczewa albo " nielegalny imigrant " w
              wielkim miescie ;-)))))))

Zreszta ..... Enigma była bardzo skomplikowaną maszyną , a nie widac zeby "ten"
              Enigma był hehehe

pzdr
              mian
              sąsiad zza miedzy ;-)))))
              • Gość: 79 Re: Co za głupek znowu pisze IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 10:16
                Enigmo, odezwij się! Tęsknimy z Tobą. Brakuje nam Twoich skomplikowanych i
                ambitnych wypowiedzi.
      • Gość: nowe_nam Re: Co za głupek znowu pisze IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:10
        Tozsamosc iste niepewna jest... ;-)))
        • wook Re: Co za głupek znowu pisze 23.06.02, 21:31
          To frustraci, czują się niedocenieni, w ten sposób się dowartościowują, na
          takich jest tylko jeden sposób - ignor:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka