30.05.05, 13:14
Chcę wymienic okna w mieszkaniu, może macie doświadczenia dotyczące firm
realizujacych takie zamówienia z Pruszkowa i jak układała współpraca z nimi
z góry dziekuję za jakokolwiek informacje
Obserwuj wątek
    • stary.prochazka w sprawie okien PCV 30.05.05, 13:31
      takiego wątaska żem znalazł:-)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=23668926
      • jarod123 Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 14:15
        Bardzo dziekuję
        • zetab Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 14:40
          A interesują Cię tylko okna PCV? Już dokonałeś wyboru między PCV a drewnianymi?
          Czym się kierowałeś przy wyborze? Niedługo też będę musiała ten problem
          rozwiązać.
          Pozdrawiam
          • jarod123 Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 14:49
            Na pewno ceną, drewniane są dośc drogie i tylko kilka firm produkuje okna
            drewniane dobrej jakości ( chodzi o samo drewno) natomiast PCV to na pewno nie
            profil Panorama, choć chyba się już nie zdarzają,wiekszośc profili jest do
            zaakceptowania, Te Panorama nie miały usztywnień metalowych i sie
            wypaczały,Reszta to znalezienie ciekawej oferty
            • zetab Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 16:12
              Skoro masz już wyrobione zdanie na temat okien, to "sprzedaj" informację,
              której firmy okna drewniane są ok. Myślałam o Sokółce?
              Zetab
              • derekpl Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 18:28
                Nie zawsze trzeba kupowac od firmy.
                Ja polecam www.asamoraj.prv.pl/
                Solidna stolarka i przystepne ceny.
                Kupujac od stolaza (przynajmniej tego) masz penosc materialu, wiesz za co
                placisz. A jesli sojzysz na jakosc to wbrew pozorom wcale drogo nie wychodzi -
                a czasami mozna sie milo zaskoczyc.
                Polacam jeszcze raz www.asamoraj.prv.pl/
                Sam sprawdzilem i jest ok.
                • kol Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 20:58
                  Jutro jedna firma wymienia mi okna. OPowiem wieczorem wrazenia dla ciekawych:)
    • kol Re: Okna PCV 31.05.05, 21:15
      obiecalem powiedziec jak wstawianie okien, wiec melduje. Firma calkiem sprawna,
      choc jeden z gosci zniknal na trzy godziny i drugi robil sam. To przedluzylo
      prae o jakies 2 godziny, ale widac ze panom zalezalo na jakosci, bo bawili sie
      przez 10 godzin z czterema oknami. Zamontowali doklanie, wyrownali sciany - tez
      dokladnie. Ustawili okna. Co wazne mieli ze sopba folie zeby porzykryc dywan czy
      podloge. Posprzatali po sobie - zmiotki tez mieli i wiadra. Oczywiscie zostalo
      mnsotwo pylu na tym wszystkim co bylo w kazdym pokoju,ale to jak wiadomo we
      wlasnym zakresie, Smieci wyniesli. Do tego z okien zmyli nalepki producenta itp
      itd. Generalnie jestem zadowolony. Gwaranvcja na okna - dodam Aluplast - 5 lat.
      Zobaczymy jak beda sie sprawowac. Poki co moge polecic firme - wlasciciel
      Miroslaw Szerszen. Maja swoje www, ale strony nie pamietam. Zainteresowani znajda/
      ps. jak okna zaczna wypadac dam znac:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka