Dodaj do ulubionych

STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA?

07.11.08, 12:00
WITAM !!!!!!
SZUKAM OSÓB KTÓRE MAJĄ WSZCZEPIONY DO KRĘGOSŁUPA STYMULATOR PZRECIWBÓLOWY LUB ZAŁOŻONĄ POMPĘ MORFINOWĄ I CHCIAŁYBY PODZIELIĆ SIĘ INFORMACJAMI I DOŚWIADCZENIEM.
IWONA
Obserwuj wątek
    • jog-us2 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 26.01.09, 11:36
      lobos38 napisała:

> WITAM !!!!!!
      > SZUKAM OSÓB KTÓRE MAJĄ WSZCZEPIONY DO KRĘGOSŁUPA STYMULATOR
      PZRECIWBÓLOWY LUB Z
      > AŁOŻONĄ POMPĘ MORFINOWĄ I CHCIAŁYBY PODZIELIĆ SIĘ INFORMACJAMI I
      DOŚWIADCZENIEM
      > .Witam,mialam wstawiony stymulator p/bolowy w okolicy l-4 l-5
      niestety po 3 tyg zostal usuniety, o ulgi a wrecz pokazal sie nowy
      bol,okazuje sie ze nie w to miejsce zostal wstawiony co
      trzeba.Zmienilam szpital i lekarza i w tej chwili czekam w kolejce
      aby operacyjnie zostal wstawiony w inne miejsce.
      > IWONA

• agacia221 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 28.10.09, 19:46
        Witam!ciekawa jestem czy jesteś już po nowej operacji i czy masz
        stymulator czy pompę morfinową.Gdzie miałaś wszczepiany stymulator?
        ja miałam wszczepiony stymulator w lipcu 2007r i mam go do dziś ale
        nie pomaga a wręcz szkodzi a nie chcą mi go usunąć.Będę nadal
        próbować ponieważ tylko w niewielkim stopniu znieczula nogi a krzyży
        wcale a jeszcze dostaję straszne spastyki jakich nie miałam przed
        operacją.Zdecydowałam się na ten zabieg ponieważ miałam już 3
        operacje kręgosłupa(pierwsza nieudana)i chciałam odetchnąć.Poza tym
        jestem uczulona na leki p/zapalne i zazywam tramal oraz czasami
        plastry transtec 35.Ból jest okropny.Gdybyś mogła to proszę odpisz
        czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
    • mirlidka Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 02.05.09, 17:24
      Witam
      Pewnie piszę już bardzo późno,ale ja dopiero teraz mam wszczepiony stymulator
      przeciwbólowy.23.04.2009, jest to dopiero kilka dni,ale czuję się wspaniale nie
      odczuwam bólu.Cieszę się jak dziecko.Zabieg ten został wykonany w Szpitalu
      Wojewódzkim w Zielonej Górze na Oddziale Neurochirurgii.Teraz jestem szczęśliwa
      i chcę żyć.Jeśli zaglądasz jeszcze tutaj to proszę napisz mi kilka słów.
      Pozdrawiam Mirka
      • franiazwarzywniaka Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 08.09.10, 23:16
        Witam
        Mam mnóstwo pytań odnośnie stymulatora. Czy są jakieś skutki uboczne? Czy jest jakieś niebezpieczeństwo? Czy ktoś wie coś nt wykonywania tego zabiegu w PSK w Lublinie na Jaczewskiego?
      • marema1234 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 06.01.14, 16:15
        Witam,Proponuja mi stymulator przeciwbolowy.Nie wiem co zrobic. Napisz jak sie czujesz bo juz troche go masz..Czy sa jakies komplikacje czy wszystko ok. Pozdrawiam Margo
      • marema1234 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 13.01.14, 10:58
        Mirlidka,Napisz jak sie czujesz troche czasu juz to masz .Mnie tez proponuja stymulator i nie wiem co zrobic. Napisz kilka slow .Pozdrawiam Margo
      • ellazet13 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 08.07.18, 19:33
        W związku z czym miałaś wszczepione to urządzenie?
    • pawel6226 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 26.07.12, 17:45
      chciłbym porozmawiać na skayp mój nick to / pszadel/ skayp
    • iwonka101671 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 20.05.17, 10:19
      Witam,ja mam wszczepiony stymulator bolu i chciala bym sie dowiedziec co moge robic a czego nie. Pozdrawiam Iwona
      • ellazet13 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 08.07.18, 19:35
        W związku z czym masz wszczepiony neurostymulator i u kogo to robiłaś? Proszę Cię bardzo o odpowiedź.
    • malwik500 Re: STYMULATOR PRZECIWBÓLOWY CZY POMPA MORFINOWA? 04.02.19, 09:20
      Witam. Bardzo proszę o kontakt osobę która ma wszczepiony symulator.
      Mój email: malwik_malwik@wp.pl
      Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka