jarod123 30.05.05, 13:14 Chcę wymienic okna w mieszkaniu, może macie doświadczenia dotyczące firm realizujacych takie zamówienia z Pruszkowa i jak układała współpraca z nimi z góry dziekuję za jakokolwiek informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka w sprawie okien PCV 30.05.05, 13:31 takiego wątaska żem znalazł:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=23668926 Odpowiedz Link Zgłoś
zetab Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 14:40 A interesują Cię tylko okna PCV? Już dokonałeś wyboru między PCV a drewnianymi? Czym się kierowałeś przy wyborze? Niedługo też będę musiała ten problem rozwiązać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jarod123 Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 14:49 Na pewno ceną, drewniane są dośc drogie i tylko kilka firm produkuje okna drewniane dobrej jakości ( chodzi o samo drewno) natomiast PCV to na pewno nie profil Panorama, choć chyba się już nie zdarzają,wiekszośc profili jest do zaakceptowania, Te Panorama nie miały usztywnień metalowych i sie wypaczały,Reszta to znalezienie ciekawej oferty Odpowiedz Link Zgłoś
zetab Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 16:12 Skoro masz już wyrobione zdanie na temat okien, to "sprzedaj" informację, której firmy okna drewniane są ok. Myślałam o Sokółce? Zetab Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 18:28 Nie zawsze trzeba kupowac od firmy. Ja polecam www.asamoraj.prv.pl/ Solidna stolarka i przystepne ceny. Kupujac od stolaza (przynajmniej tego) masz penosc materialu, wiesz za co placisz. A jesli sojzysz na jakosc to wbrew pozorom wcale drogo nie wychodzi - a czasami mozna sie milo zaskoczyc. Polacam jeszcze raz www.asamoraj.prv.pl/ Sam sprawdzilem i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: w sprawie okien PCV 30.05.05, 20:58 Jutro jedna firma wymienia mi okna. OPowiem wieczorem wrazenia dla ciekawych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Okna PCV 31.05.05, 21:15 obiecalem powiedziec jak wstawianie okien, wiec melduje. Firma calkiem sprawna, choc jeden z gosci zniknal na trzy godziny i drugi robil sam. To przedluzylo prae o jakies 2 godziny, ale widac ze panom zalezalo na jakosci, bo bawili sie przez 10 godzin z czterema oknami. Zamontowali doklanie, wyrownali sciany - tez dokladnie. Ustawili okna. Co wazne mieli ze sopba folie zeby porzykryc dywan czy podloge. Posprzatali po sobie - zmiotki tez mieli i wiadra. Oczywiscie zostalo mnsotwo pylu na tym wszystkim co bylo w kazdym pokoju,ale to jak wiadomo we wlasnym zakresie, Smieci wyniesli. Do tego z okien zmyli nalepki producenta itp itd. Generalnie jestem zadowolony. Gwaranvcja na okna - dodam Aluplast - 5 lat. Zobaczymy jak beda sie sprawowac. Poki co moge polecic firme - wlasciciel Miroslaw Szerszen. Maja swoje www, ale strony nie pamietam. Zainteresowani znajda/ ps. jak okna zaczna wypadac dam znac:) Odpowiedz Link Zgłoś