magister11 17.06.05, 10:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=25293254&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 10:19 ciekawe, kto na tym pikniku będzie obsługiwał gości. Znając ich raczej nie zatrudnią jakiejś firmy zewnętrznej. Każą się tylko pracownikom bez przerwy uśmiechać. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=25117746 podobno w Biedronce można kupić polską flagę za 8 złotych. Na FHumorum ktoś napisał: "Niedługo będzie taka reklama: Siedzi dwóch Aborygenów: - Skąd ta flaga? - Przywiozłem z Polski... - hmm...Z Polski? A przysiągłbym, że z Biedronki..." Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 11:14 popłakałam się ze śmiechu (przerwa śniadaniowa w 60 sek. :):)) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 11:33 Widziałem w Stolycy billboardy jubileuszowe, na których czarne kropki na widocznym tam fragmencie biedronki ktoś zakleił białymi, przez co wygląda to jak kapelusz muchomora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 11:45 Dajcie znać, jak będzie gdzieś w necie z tego pikniku dostępny fotoreportaż. a może ktoś na jakiegoś bloga by go wrzucił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 12:01 jak na razie znalazłem bloga pracownicy Biedronki na którym rzeczywiście jest mowa o tym pikniku: mysecretdiary.blox.pl/ (wpis z 12 czerwca) Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 12:16 Już lecę popatrzyć. To muuusi być wypas! Ja bym coś takiego nawet zasejwował i opchnął gdzieś, jako scenariusz do filmu..Reżyser: W. Smarzowski, w rolach głównych Edi oraz Begger i Florek z rodzinami.. Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: Piknik Biedronki - dobre! 17.06.05, 13:32 rozmowa opiekunki zwierzat i kierownika ZOO: -Jak przenosiłam słonia .... -Co pani mówi słoń waży ponad tonę!!! -Ale panie dyrektorze ja wcześniej dwa lata pracowałam w Biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Piknik Biedronki - dobre! 20.06.05, 10:40 wpis na blogu z 19 czerwca "Pierwsza od 2 miesięcy wolna niedziela Z okazji 10 lecia Biedronki wszystkie są dzisiaj zamknięte bo jest jakiś piknik tak więc mam WOLNE. Za to wczoraj siedziałam prawie do północy bo o 22 przyszedł towar i trzeba było porozkładac go (naszczęście nie cały tylko te rzeczy do chłodni i zamrażarek) Myślałam, że dzisiaj będę spać przynajmniej do południa a tu jak na złość mój organizm stwierdził o godzinie 7:15 że starczy spania i poprostu musiałam wstać oczka nie chciały się zamknąć i spać. Nie wiem co się dzieje zawsze byłam wielkim śpiochem a ostatnio wstaję w granicach godziny 8 albo i wcześniej - nie poznaję sama siebie:) " wpis z Forum Praca: • Re: piknik na 10-lecie biedronki w jabłonnej IP: *.aster.pl / *.aster.pl Gość: tedo 19.06.2005 07:50 + odpowiedz zazdroscicie ze nie ma wogole takich imprez i wam zal du... sciska Odpowiedz Link Zgłoś