vandikia 20.06.05, 14:34 Witam, jak plany wakacyjne? ;) Ja już nigdy nie zaplanuję wakacji sugerując się prognozami pogody. Za rok lecę Last Minute nad ciepłe morze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Hej Ho!!! 20.06.05, 15:00 Hej :-) A pochwalisz się, gdzie byłaś, kiedy Cię nie było? Bo w wątku pogodowo-ślubno- życzeniowym rzuciłaś tylko informację, że wyjeżdżasz... Jakie są aktualne trendy w podróżach poślubnych? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Hej Ho!!! 20.06.05, 15:27 trendy jest podobno Egipt, Tunezja a dla mnie trendy było to na co mnie stac, czyli polskie morze ;) oczywiście zasugerowałam się tym, że w marcu, albo kwietniu wszystkie gazety trąbiły, że szykuje się czerwiec stulecia, gorrrrący jakiego jeszcze nie było. Gdybym wiedziała, jaki gorący bedzie to bym tą podóż przełożyła na sierpień. Ale i tak było super, wypoczeliśmy, wyjodowaliśmy się i jeszcze opaleni wróciliśmy ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Hej Ho!!! 20.06.05, 18:25 ja z kolei słyszałem że najbardziej trendy jest teraz Krym i Ukraina:) Odpowiedz Link Zgłoś
sofanes Re: Hej Ho!!! 20.06.05, 19:39 Hmm, wybralbym sie na wakacje, ale chyba najwczesniej we wrzesniu...teraz tylko zwiedzamy okolice w weekendy, tez jest ladnie...polnoc Indiany to glownie pola kukurydzy, ale poludnie calkiem ciekawe...ale nie o tym chcialem...co do podrozy poslubnych (i nie tylko) stanowczo odradzam Limassol i chyba generalnie caly Cypr...wybralismy sie tam w podroz po-, i jak rany, ale mi wyspa milosci; w Limassol austostrada leci tuz przy plazy (cosik jak Wislostrada), cala wyspa pelna anglikow i nowobogackich rosjan, oferta gastronomiczna skierowana glownie do nich (jajka na bekonie, musaki to trzeba szukac) i potwornie drogo - dwie kawy z rogalikiem to jakies 5-7 funtow (1 funt cypryjski=7-8 zl)... Gdyby nie wycieczki ktore mozna bylo wykupic (dosc drogo, ale jak na Cypr srednio), mozna bylo umrzec z nudow...na jedna wycieczke poplynelismy statkiem do Egiptu, i choc Egipt ciekawy, to ja bym tam nie chcial jechac na wakacje...wszedzie eskortowali nas zolnierze, wszedzie chmary, ale to chmary nachalnych handlarzy i bieda taka, ze az glupio sie czlowiek czuje, takim wyzyskiwaczem-kapitalista... Podsumowujac, Baltyk moze zimny, ale za to plaze ma piekne, a taka rybka wedzona na cieplo...ohh, mmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Hej Ho!!! 22.06.05, 18:14 a mnie się marzą Sudety .... i oczywiście bez ślubu za to najlepiej w pierwszej połowie sierpnia ale zdaje się nadal pozostaną tylko marzeniami, choć kto wie, kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Hej Ho!!! 22.06.05, 19:33 > a mnie się marzą Sudety .... tyz piknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Hej Ho!!! 22.06.05, 22:38 ech ech, dusza bratnia!!! Ja jak tylko mogę to w Sudety... ale teraz nie mogę:( Dopiero we wrzesniu... Aha, Vandikio, moze moj zbyt pozny pisk w watku slubnym zostal niezauwazony - gratuluje zamazpojscia, i przekaz kondo... to znaczy gratulacje rowniez malzonkowi :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Hej Ho!!! 23.06.05, 10:52 heh faceci oczywiscie, ze gratulacje a nie kondo... ;PPP dziekuje, mam pomieszanie z poplątaniem, wiec juz nie pamiętam czy czytalam do konca wątek ślubny ;))) chociaż jeszcze raz powtarzam, że bardzo, ale to bardzo milo zaskoczyla mnie obecnośc forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Hej Ho!!! 23.06.05, 12:16 no tym bardziej mi szkoda, ze mnie nie bylo, bo bym wszystkich poznal :( tak to jest jak sie zwiazki z forum rozluzni:( PS. No i podobno Panna Mloda wygladala bardzo oszalamiajaco :) Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: Hej Ho!!! 25.06.05, 17:26 sofanes napisał: > Podsumowujac, Baltyk moze zimny, ale za to plaze ma piekne, a taka rybka > wedzona na cieplo...ohh, mmm... Prawda, prawda... Tylko zaczęły się wakacje, tłok - więc wczoraj wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tzyrkiel Re: Hej Ho!!! 23.06.05, 12:25 Ja wybiore sie, jak co wakacje, do Rogowa pod Lodzia. W sumie na wiele wiecej nie bedzie mnie stac. Moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś