Dodaj do ulubionych

Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus

14.07.05, 16:49
Czy ktoś z Was zna dobrego weterynarza w tych okolicach?
Z góry dziekuję za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • cat_s Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 14.07.05, 17:17
      Witaj,
      Zajrzyj tutaj a może coś znajdziesz:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=24830212

Pozdrawiam
      cat_s
    • kalwa1 Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 15.07.05, 15:57
      ja mogę polecić weta do którego chadzam z moim koteczkiem, jest to jerzy
      burbelka ul. b. prusa 47,tel: 759-82-80 lub 609-59-12-89
      • beataj1 Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 15.07.05, 16:04
        Ja tez go z czystym sumieniem polecam.
        Mily kompetentny i nie zdziera...
      • sitonia Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 17.07.05, 11:13
        Może ktoś z Was steryzlizował u tego Pana kotkę?
        Muszę pilnie znaleźć weterynarza, który stosuje nową metodę steryzlizacji.
    • basiak63 Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 24.08.05, 15:05
      Po licznych perturbacjach trafiłam wreszcie na sympatycznego, kompetentnego
      lekarza weterynarii. To dr Skowron z ul. Harcerskiej w Piastowie ( vis a vis
      TESCO). Polecam.. :)) Od lat leczę u niego swoją gromadkę kotowo-psową. Przy
      okazji uprzedzam,ze na żółwiach się nie zna , do czego się sam przyznaje.
      • motyla1 Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 24.08.05, 17:00
        Kicia chadza na Działkową koło Telepizzy- bardzo fajny pan i otwarte do jakichś
        szalonych godzin wieczornych co ważne dla pracujących. I chyba też ją tam
        wysterylizuję bo coś często zwiewa z domu. Niby bierze zastrzyki anty ale boję
        się że kiedyś jednak wróci z przychówkiem i będę musiała wam wciskać małe kotki
        (choć patrząc na nią na pewno byłyby prześliczne). tę lecznicę polecam w każdym
        razie.
        • oskar59 Re: Weterynarz w okolicy Piastów, Pruszków, Ursus 26.08.05, 17:42
          A ja po raz drugi polecam dra Lewina z Dębowej w Granicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka