servent 08.10.02, 09:20 bla..bla...bla 79 vwdoka Jakub zeus martunia binkow, o Binkov Żyrardów Kejam1 ile nas jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bla..bla Re: A co u nas tak smutno? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 23:22 Zawitam do Was na dłuzej w sobotę ranp.Może być? Tyczasem pozdrawiam wszystkich,trzymajcie się ciepło bla..bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: A co u nas tak smutno? IP: proxy / 193.0.117.* 10.10.02, 12:55 jak mogles wrzucic Zyrardow do jednego wora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Żyrardowa Re: A co u nas tak smutno? IP: *.rrcnet.com 10.10.02, 13:49 Gość portalu: k napisał(a): > jak mogles wrzucic Zyrardow do jednego wora??? Informacja dla Serventa - Żyrardów to: - drogi nieobecny (czyzby sie gdzies doksztalcal? - cala reszta, z ktora Sochaczew "nie gada" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: A co u nas tak smutno? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 08:46 Ja gadam. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: A co u nas tak smutno? 02.11.02, 01:04 Będzie jeszcze smutniej ,jak sobie pójdziesz servent... Kuki -nie oburzaj się i wpadaj do nas częściej,dawno Cię tu nie było Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku bla..bla Odpowiedz Link Zgłoś
martunia11 Re: A co u nas tak smutno? 05.11.02, 15:36 No własnie jakos tak smutno u Was... Dawno tu nie zagladałam,bo jakoś czasu mało itp. Wczoraj dostałm maila o zdarzeniu z 01.11.2002 z udziałem miejscowych władz, a dokładnie policji z Sochaczewa. Jakiś gosciu jechał (dokładnie wyjeżdżał z sochaczewa warszawską) z pogryzionym przez psa dzieckiem i zatrzymała go policja, bo popełnił jakieś wykroczenie (do którego się zresztą przyznał). Policja pomimo, ze widzaiała ze dziecko krwawi przetrzymywała gościa z 20 minut. Dodam, ze policjanci byli bardzo nie mili a wręcz chamscy. Nie obchodziło ich pogryzione i krwawiące dziecko. Facetowi wlepili mandat (jechal szybko i nei przestrzegał przepisów bo się spieszył z dzieciakiem do szpitala), kiedy odmówił przyjęcia mandatu policjańci powiedzieli ze musi jechac z nimi na komende (acha na początku chcieli łapówe 100 zł , mandat wyniósł 400 zł.) W końcu gość zapłacił mandat i pojechał, z dzieciakiem wszytsko ok (na szczescie), ale gośc wniósł skarge do komendanta w tej sprwie. PoOwiedżcie mi czy słyszliscie o tej sytuacji, czy to prawda. Ciekawa jestem czy to zmyślona historia, ale pewnie nie bo i po co. POzdrawiam Was wszystkich serdecznie i czekam na komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Do Martuni 11 06.11.02, 16:43 A czemu wyjeżdżał z Sochaczewa? Toż szpital protiwpołożne znajduje sia??? Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
martunia11 Re: Do Martuni 11 07.11.02, 09:05 vwdoka napisał: > A czemu wyjeżdżał z Sochaczewa? Toż szpital protiwpołożne znajduje sia??? > Pozdrawiam, > vwdoka Przykro mi bardzo , ale ja naprawde nie wiem. Nie bylam na miejscu tego zdarzenia, wiec nie moge sie wypowiadac. Opisalam Wam tylko to co dostalam w mailu. Wcale nie myśle ze to prawda, bo trudno mi uwierzyc ze ktos mogłby być tak bezduszny i nie zareagowałby na taką sytuacje. Chciałam sie dowiedzieć czy w ogóle słyszeliscie o tym zdarzeniu. Wczoraj rozmawiałam z koleżanką i powiedział mi ze już pół Sochaczewa o tym trąbi, wiec Wy pewnie tez wiecie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Do Martuni 11 IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 12:50 pRASA LOKALNA MOCNO ROZPISUJE SIĘ NA TEMAT TEGO ZDARZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś