aniarad1 30.12.05, 14:38 mozecie polecić dobrego stomatologa w Żyrardowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uki69 Re: dobry stomatolog 17.01.06, 13:43 Szymański , przyjmuje za rynkiem, ale niestety tylko w soboty. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: dobry stomatolog 08.03.06, 12:57 dr Kozłowski przyjmuje nad Pawiem koło rynku! CAŁKOWICIE ODRADZAM CENTRUM STOMATOLOGII RODZINNEJ NA OKRZEI! Odpowiedz Link Zgłoś
monia.nowak Re: dobry stomatolog 10.03.06, 09:46 Cześć Aniu, ja chodze do Borkowskiej ( ul. 1go Maja nad Kredyt Bankiem) jestem zadowolona ale troche drogo ... Pozdr. Monia Odpowiedz Link Zgłoś
lidnes Re: dobry stomatolog 10.03.06, 13:57 BARDZO polecam Panią stomatolog na oś.Żeromskiego Pani Nazywa się Beata Migda i przyjmuje na Sikorskiego 19 środkowa klatka Odpowiedz Link Zgłoś
efdurka Re: dobry stomatolog 15.05.06, 15:50 A ja całkowicie odradzam. Proponuje przejść sie do jakieos innego stomatologa, zeby obejrzal robote pani Beaty. Na pewno nie bedzie zachwycony, a Ty bedziesz mial klopot. Odpowiedz Link Zgłoś
evaliaa Re: dobry stomatolog 02.02.07, 18:18 Własnie ciekawa jestem opinii na temat pani dr Beaty Migdy. Ja jak narazie mam mieszane wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
efdurka Re: dobry stomatolog 14.02.07, 15:25 Miałam u pani Beaty 3 leczenia kanałowe. Po jakims czasie we wszystkich 3 miałam stan zapalny, straciłam 2 szóstki. Powód: kanały nie były wyleczone do końca ale w 2/3 długości. Nigdy już do niej nie wrócę. Jest bardzo marnym dentystą. Poza tym kiedyś na wizycie po gabinecie biegał jej pies... Odpowiedz Link Zgłoś
she303 Re: dobry stomatolog 21.04.06, 11:15 Stomatolog ( nie pamietam nazwiska) Kazik na gabinet we wnęce koło prokuratury. Zabawny , przystojny, gadatliwy i dobry stomatolog.Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: dobry stomatolog 28.12.06, 18:36 A ja polecam Marzenę Hass. Tel 606 11 31 83. Ma nowoczesny sprzęt i jest tam bardzo czysto. Leczę się u niej od 2 lat i nie miałam jeszcze kłopotów związanych z jej pracą. Jest bardzo delikatna i widziałam u niej kilkoro dzieci. Skoro potrafi sobie z nimi poradzić tzn, że i bojącego dorosłego zrozumie :-) Tylko cieżko się do niej zapisać -strasznie zawalona robotą. A odradzam Mroczkowską. Pracuje na dobrych materiałach, ale może iść do niej ten dla kogo wizyta nie jest stresem. Raz jak siedziałam na fotelu i poruszyłam się gdy mnie zabolało nadarła się na mnie, ze szok. Tak jakbym zrobiła to specjalnie. Być może dobry fachowiec ale podejście do pacjenta żadne. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś