wfe416n 26.02.06, 12:54 Może nic w tym dziwnego ale były to śmigłowce Huey, bez numerów, w barwach wojskowych. Ciekawe skąd się wzieły w Polsce. www.bellhelicopter.textron.com/en/aircraft/military/bellHueyII.cfm Właśnie takie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derekpl Re: Śmigłowce nad Pruszkowem 26.02.06, 13:29 Jakies 2 tygodnie temu widzialem 3 takie maszyny na okeciu, staly na plycie wojskowej. Kurcze wspanialy dzwiek jak startowaly, jak na filmach z wietnamu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: Śmigłowce nad Pruszkowem 26.02.06, 13:47 derekpl napisał: > Jakies 2 tygodnie temu widzialem 3 takie maszyny na okeciu, staly na plycie woj > skowej. > > Kurcze wspanialy dzwiek jak startowaly, jak na filmach z wietnamu :) I te trzy przeleciały w szyku bojowym nad Pruszkowem, w kierunku Sochaczewa. A dźwięk, istotnie wspaniały aż ciarki przechodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Śmigłowce nad Pruszkowem 26.02.06, 13:47 czy to były trzy śmigłowce lecące w szyku w kierunku zachodnim? Bo jeśli tak, to ja je wczoraj widziałem jak leciały nad Sadybą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary jeszcze o śmigłowcach 26.02.06, 13:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19791&w=32501220 Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: Śmigłowce nad Pruszkowem 27.02.06, 14:13 Mam czułe ucho na "dziwne", dźwięki w powietrzu i w ostatniej chwili zrobiłem im kilka zdjęć. Wrzucę wkótce na moim Stroroom, w dziale "współczesnym" www.werttrew.fora.pl/ Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
werttrew Re: Śmigłowce nad Pruszkowem 28.02.06, 14:45 zdjęcia juz są: www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=69 Zapraszam na stronę i do jej tworzenia! www.werttrew.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś