servent 29.11.02, 11:41 kiedyś był wątek o powyższym tytule, zapewne pamiętacie. Chciałbym do nigo na chwileczkę wrócić. Czy pamiętacie Wacka z kiosku na Żeromskiego? A tak mi się przypomniało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foka Re: znane postaci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 16:29 pamietm doskonale f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: znane postaci IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 11:41 Kurczę , a ja nie pamiętam! Kim był Wacek z kiosku? Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: znane postaci 07.12.02, 12:08 Jak tak dalej pójdzie,to ludzie spoza Sochaczewa wyrobią sobie o naszym mieście opinię,że to stolica nie tylko disco polo,ale również zboczeńców i ekshibicjonistów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: servent Re: znane postaci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:16 bla_bla_bla napisała: > Jak tak dalej pójdzie,to ludzie spoza Sochaczewa wyrobią sobie o naszym mieście > > opinię,że to stolica nie tylko disco polo,ale również zboczeńców i > ekshibicjonistów... Jeżeli to wiesz, to albo z opowieści, albo nie masz już dwudziestu lat. Wacek zmarł chyba 15 lat temu. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: znane postaci IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 09:13 Nie wiem, naprawdę Wacka nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś