nossidar 31.10.05, 14:42 Czesc, udalo mi sie zalozyc forum. Bedzie nam latwiej dyskutowac o przyszlych mieszkaniach, zwyczajach, problemach. No i jeszcze latwiej bedzie sie nam poznac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakaj Re: witam 31.10.05, 17:10 Swietnie - mam nadzieje, ze wszyscy sie płynnie przeniosa tutaj juz wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
kbor problem 31.10.05, 17:21 Tylko ze to nie nowe forum, a tylko nowy watek w ramach duzego forum o wspolnotach. Moze lepiej zalozyc je jako forum prywatne na GW, albo mozna stworzyc wogole zupelnie w nowym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: problem 31.10.05, 22:11 kbor, no mi sie wydawało ze właśnie założyłam prywatne forum :P hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
tomaskub Re: problem 31.10.05, 22:24 Witajcie, czytam "nasze" forum. Rzadko się udzielam, ale pilnuję tematu. Co do forum, to jesli założymy prywatne to dostanie się tam tylko osoba, która otrzyma dostęp przez admina i osoby "z przypadku" nie będą miały dostępu. Czy nowe forum jest potrzebne? Pytanie słuszne, ale pewnie nie ma jednoznacznej odpowiedzi - bo: stare ciężko już się czyta, brak podziału na tematy, ale czy nowe to zagwarantuje...? Będę pilnie śledził rozwój wypadków... Pozdrawiam Strugowicz A1. Odpowiedz Link Zgłoś
angela_waw1 :) 01.11.05, 07:50 Witam sąsiadów. Jeżeli o mnie chodzi to postaram się w miarę możliwości śledzić forum ogólne i nowe prywatne. Sąsiadka z A3. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekp80 Re: witam 01.11.05, 10:30 I ja wpisuję się na listę obecności. Pomysł na oddzielne forum jest bardzo udany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: witam 01.11.05, 12:49 :)) Good ze jestescie. Ale by forum "roslo" nie wystarczy sledzic ! Trza sie udzielac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka80 Re: witam 02.11.05, 09:19 Witam i pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych Strugowiczów. Przypominam o naszym spotkanku w tą sobotę, mysle,ze stawimy sie w bardzo licznym gronie. Mysle, ze bedzie miło, w sumie to my sie juz troche znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela_waw1 Re: witam 02.11.05, 10:37 :) mozesz przypomnieć miejsce i godzine spotkania? Wiem, ze to było południe i jakaś knajpka ale dokładnie nie wiem gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka80 Re: witam 02.11.05, 11:41 Wstepnie proponuję godzinę 14 na budowie, jesli Wam pasuje to potwierdzajcie i przybywajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kris0064 Spotkanie 05.11.05, 14:37 Fajnie było tylko trochę zimno. Kręciłem się wokół budowy od 13.45 do 14.10 i nikogo nie zauważyłem .. nawet w krzakach. Szkoda. Szkoda się rozpisywać. Pozdrawiam nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaskub Re: Spotkanie 06.11.05, 22:51 My byliśmy [ja, żona i dzieci] ok. 14.20 przez okolo 20 min i udało nam się spotkać przyszłych mieszkańców dwóch innych lokali. Szkoda, że tak mało... Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
kris0064 Re: Spotkanie 06.11.05, 23:27 Może sobota nie odpowiadała każdemu - ale na tylu sąsiadów to faktycznie mało - ciekawe czy zjawili się Ci którzy zaproponowali spotkanie. Mamy jeszcze jeden ciepły tydzień przed sobą. Zobaczymy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: Spotkanie 07.11.05, 10:48 czesc ja nic niepowtwierdzalam, nie moglam w sobote. Uwazam ze powinnismy takie spotkanie zaplanowac jakies dwa tyg przed. Ciezko jest w dzisiejszych czasach sie wyrwac, nawet w sobote :P Caly tydzien sie pracuje, a w sobote zalatwia zalegle sprawy domowe :PP Na pewno jakies spotkanie dojdzie do skutku, predzej czy pozniej :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka80 Re: Spotkanie 07.11.05, 11:24 hej,my nie byliśmy ponieważ nikt nie potwierdził przybycia, a o spotkaniu mówiliśmy jeszcze przed ubiegłą sobotą tzn. 29.10. Wtedy sie ono nie odbylo,bo wiekszość z nas wyjezdzała w związku ze swiętem,padł pomysl,ze tydzien po świetach,no ale nikt sie za bardzo nie zadeklarował. Moze jeszcze za wcześnie, mam nadzieje i jestem dobrej mysli,ze nastepne spotkanie wypali i sie blizej poznamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakaj Re: Spotkanie 08.11.05, 10:30 O rany - ale ja jestem dupowaty... o spotkaniu calkowicie zapomnialem :( Bez komentarza. Fujara i tyle. Wspolczuje Wam takiego sasiada jak ja... raptem 30 wiosen, a skleroza jak u 90 letniego starego pudła. Przykre. Nie miejcie mi za zle jak nie bede Was poznawal na podworku przy piaskownicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela_waw1 Re: Spotkanie 08.11.05, 15:59 Ja tez nie potwierdzałam bo na 100% nie bylam pewna czy bede...i tak wyszlo, ze byłam zupełnie gdzie indziej. Moze rzeczywiscie warto zorganizowac spotkanie z 2 tyg wyprzedzeniem. Mysle, ze dobrym rozwiazanie byloby spotkanie w jakiejs knajpce w cieplej atmosferze :) Moze macie jakies pomysły co do niedrogiej knajpki na nasze przyszłe spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kris0064 Nowinki 09.11.05, 23:21 Witam wszystkich. Na budowie jest spoko. Wiem już jakie będę miał wspaniałe mieszkanko. Są dobre wieści- ogrodzenie będzie lepsze niż w poprzednich realizacjach, tynki też gładsze (przyjazne dla ciała)- gipsowe, kotły już zamówione. Co tydzień robią jedno piętro nie wiem czy to szybko ale widzę że tempo robót jest równe. Jak już będziemy tam mieszkać to internet wielu z nas nie będzie potrzebny - Ci z oknami od podwórka będą non stop na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chrostula Re: Nowinki 10.11.05, 18:46 No to bardzo dobre wiadomości:) Teraz tylko czekamy, a moze wcześniej skoncza:) ? Odpowiedz Link Zgłoś