31.10.05, 14:42
Czesc, udalo mi sie zalozyc forum. Bedzie nam latwiej dyskutowac o przyszlych
mieszkaniach, zwyczajach, problemach. No i jeszcze latwiej bedzie sie nam
poznac :)

Obserwuj wątek
    • jakaj Re: witam 31.10.05, 17:10
      Swietnie - mam nadzieje, ze wszyscy sie płynnie przeniosa tutaj juz wkrotce.
    • kbor problem 31.10.05, 17:21
      Tylko ze to nie nowe forum, a tylko nowy watek w ramach duzego forum o
      wspolnotach.

Moze lepiej zalozyc je jako forum prywatne na GW, albo mozna stworzyc wogole
      zupelnie w nowym miejscu.
      • nossidar Re: problem 31.10.05, 22:11
        kbor, no mi sie wydawało ze właśnie założyłam prywatne forum :P hmmm
        • tomaskub Re: problem 31.10.05, 22:24
          Witajcie, czytam "nasze" forum. Rzadko się udzielam, ale pilnuję tematu.
          Co do forum, to jesli założymy prywatne to dostanie się tam tylko osoba, która
          otrzyma dostęp przez admina i osoby "z przypadku" nie będą miały dostępu.
          Czy nowe forum jest potrzebne? Pytanie słuszne, ale pewnie nie ma jednoznacznej
          odpowiedzi - bo: stare ciężko już się czyta, brak podziału na tematy, ale czy
          nowe to zagwarantuje...? Będę pilnie śledził rozwój wypadków... Pozdrawiam
          Strugowicz A1.
          • angela_waw1 :) 01.11.05, 07:50
            Witam sąsiadów. Jeżeli o mnie chodzi to postaram się w miarę możliwości śledzić forum ogólne i nowe prywatne. Sąsiadka z A3.
    • jacekp80 Re: witam 01.11.05, 10:30
      I ja wpisuję się na listę obecności. Pomysł na oddzielne forum jest bardzo
      udany. Pozdrawiam
    • nossidar Re: witam 01.11.05, 12:49
      :)) Good ze jestescie.
      Ale by forum "roslo" nie wystarczy sledzic ! Trza sie udzielac :))
      • sylwinka80 Re: witam 02.11.05, 09:19
        Witam i pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych Strugowiczów.
        Przypominam o naszym spotkanku w tą sobotę, mysle,ze stawimy sie w bardzo
        licznym gronie. Mysle, ze bedzie miło, w sumie to my sie juz troche znamy:)
        • angela_waw1 Re: witam 02.11.05, 10:37
          :) mozesz przypomnieć miejsce i godzine spotkania? Wiem, ze to było południe i jakaś knajpka ale dokładnie nie wiem gdzie to jest.
          • sylwinka80 Re: witam 02.11.05, 11:41
            Wstepnie proponuję godzinę 14 na budowie, jesli Wam pasuje to potwierdzajcie i
            przybywajcie.
            • kris0064 Spotkanie 05.11.05, 14:37
              Fajnie było tylko trochę zimno. Kręciłem się wokół budowy od 13.45 do 14.10 i
              nikogo nie zauważyłem .. nawet w krzakach. Szkoda. Szkoda się rozpisywać.
              Pozdrawiam nieobecnych.
              • tomaskub Re: Spotkanie 06.11.05, 22:51
                My byliśmy [ja, żona i dzieci] ok. 14.20 przez okolo 20 min i udało nam się
                spotkać przyszłych mieszkańców dwóch innych lokali. Szkoda, że tak mało...
                Pozdrawiam Tomek
                • kris0064 Re: Spotkanie 06.11.05, 23:27
                  Może sobota nie odpowiadała każdemu - ale na tylu sąsiadów to faktycznie mało -
                  ciekawe czy zjawili się Ci którzy zaproponowali spotkanie. Mamy jeszcze jeden
                  ciepły tydzień przed sobą. Zobaczymy. Pozdrawiam.
                  • nossidar Re: Spotkanie 07.11.05, 10:48
                    czesc
                    ja nic niepowtwierdzalam, nie moglam w sobote.
                    Uwazam ze powinnismy takie spotkanie zaplanowac jakies dwa tyg przed.
                    Ciezko jest w dzisiejszych czasach sie wyrwac, nawet w sobote :P
                    Caly tydzien sie pracuje, a w sobote zalatwia zalegle sprawy domowe :PP
                    Na pewno jakies spotkanie dojdzie do skutku, predzej czy pozniej :)

pozdrawiam
                    • sylwinka80 Re: Spotkanie 07.11.05, 11:24
                      hej,my nie byliśmy ponieważ nikt nie potwierdził przybycia, a o spotkaniu
                      mówiliśmy jeszcze przed ubiegłą sobotą tzn. 29.10. Wtedy sie ono nie odbylo,bo
                      wiekszość z nas wyjezdzała w związku ze swiętem,padł pomysl,ze tydzien po
                      świetach,no ale nikt sie za bardzo nie zadeklarował. Moze jeszcze za wcześnie,
                      mam nadzieje i jestem dobrej mysli,ze nastepne spotkanie wypali i sie blizej
                      poznamy.
                      Pozdrawiam
                      • jakaj Re: Spotkanie 08.11.05, 10:30
                        O rany - ale ja jestem dupowaty... o spotkaniu calkowicie zapomnialem :( Bez komentarza. Fujara i tyle. Wspolczuje Wam takiego sasiada jak ja... raptem 30 wiosen, a skleroza jak u 90 letniego starego pudła. Przykre. Nie miejcie mi za zle jak nie bede Was poznawal na podworku przy piaskownicy ;)
                      • angela_waw1 Re: Spotkanie 08.11.05, 15:59
                        Ja tez nie potwierdzałam bo na 100% nie bylam pewna czy bede...i tak wyszlo, ze byłam zupełnie gdzie indziej. Moze rzeczywiscie warto zorganizowac spotkanie z 2 tyg wyprzedzeniem. Mysle, ze dobrym rozwiazanie byloby spotkanie w jakiejs knajpce w cieplej atmosferze :) Moze macie jakies pomysły co do niedrogiej knajpki na nasze przyszłe spotkanie?
                        • kris0064 Nowinki 09.11.05, 23:21
                          Witam wszystkich. Na budowie jest spoko. Wiem już jakie będę miał wspaniałe
                          mieszkanko. Są dobre wieści- ogrodzenie będzie lepsze niż w poprzednich
                          realizacjach, tynki też gładsze (przyjazne dla ciała)- gipsowe, kotły już
                          zamówione. Co tydzień robią jedno piętro nie wiem czy to szybko ale widzę że
                          tempo robót jest równe. Jak już będziemy tam mieszkać to internet wielu z nas
                          nie będzie potrzebny - Ci z oknami od podwórka będą non stop na forum.
                          • chrostula Re: Nowinki 10.11.05, 18:46
                            No to bardzo dobre wiadomości:)
                            Teraz tylko czekamy, a moze wcześniej skoncza:) ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka