michal.lewandowski 17.07.06, 13:15 Witam, kto mi powie, kiedy i w jakich godzinach jest czynny targ za bazarkiem Manhatan ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josip_broz_tito Re: Targ 17.07.06, 13:26 We wtorki i piątki, od rana do mniej więcej południa, choć niedobitki są do drugiej-trzeciej. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.lewandowski Re: Targ 17.07.06, 13:35 to lipa :/ jak oni chcą coś sprzedac jak w tych godzinach to ludzie są w pracy. mogliby sprzedawac roznież w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
kajali Re: Targ 17.07.06, 13:42 no wlasnie ostatno o tym samym myslalam a tak to marudza ze nie ma ruchu, a szanse kupienie maja tylko babcie i dziadkowie ew ci co akurat maja wolne ;)) bezsens... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.lewandowski Re: Targ 17.07.06, 14:48 a gdzie dokładniej, bo jestem nowy :0 Odpowiedz Link Zgłoś
kajali Re: Targ 17.07.06, 17:05 no wlasnie gdzie dokladnie bo ja co prawda od 2 lat mieszkam, ale malo sie orientyuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: Targ 17.07.06, 17:10 hmm nie wiem dokladnie gdzie jest ten na Zbikowie bo tez jestem prawie nowa ale slyszalam ze jest tam mniejszy wybor niz tu na tylach Manhatanu A przy okazji tej opinii polecono targowisko sobotnie w Piastowie - ktore zaczyna sie tuz przy stacji PKP Odpowiedz Link Zgłoś
josip_broz_tito Re: Targ 17.07.06, 18:23 Targ na Żbikowie jest przy Pańskiej koło ronda. Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: Targ 17.07.06, 17:47 michal.lewandowski napisał: > to lipa :/ > jak oni chcą coś sprzedac jak w tych godzinach to ludzie są w pracy. > mogliby sprzedawac roznież w sobote. To chroniczna i symptomatyczna bezmyślność kręgów kupieckich z naszego miasta. Do tego na ostatniej radzie miejskiej okazało się, że w zamian za wydzierżawienie terenu kupcy mięli wspólnie stworzyć tam handel z prawdziwego zdarzenia (doprowadzić plac do przyzwoitości). Przez ten czas nie zrobili NIC (czyli zostało badziewie) i być może teren ten zostanie im teraz odebrany i przjęty przez developerów. Możnaby powiedzieć: "miałeś chamie złoty róg", ale że żyłeś za długo w PRL i teraz nie potrafisz o wspólne dobro dbać, to przyjdą inni, którym bardziej będzie zależeć. I oby tych drugich było jak najwięcej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: Targ 17.07.06, 23:09 targ na zbikowie mniejszy od pruszkowskiego ale tez fajny dojazd prosty z wiaduktu od razu w prawo potem w lewo mijamy zjazd do hmmmm . ..... jak tezraz ta ulica sie nazywa???? kiedys gwardii ludowej :)mijamy w kazdym razie szkolna po prawej stronie i nastepne skrzyzowanie to juz zejscie na targ :) Odpowiedz Link Zgłoś
milenkaj Re: Targ 18.07.06, 09:48 z wiaduktu w prawo, potem w lewo 3 Maja i 2 odbicie na lewo to Pańska i targowisko :) ps. teraz jest to Łączniczek AK Odpowiedz Link Zgłoś