kol 14.11.06, 22:42 te wszystkie magistry, markowskie i inni politykierzy. ufff. tak naprawde to sie ciesze ze juz jest po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martens1 "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..." 15.11.06, 09:10 Co do magistrów11, moja Droga to się mylisz, to jeden z najbardziej aktywnych użytkowników tego forum. Właśnie zauważyłem, że nawiązał kontakt z "wybrańcem" i załatwia, jak to nazwał wcześniej, swoje sprawy tzn. czeka na swoją autostradę z Pruszkowa do Warszawy... a może i ścieżkę rowerową pod sam Pałac Kultury... :-) A teraz poważnie, też mam cichą nadzieję, że da się coś zrobić z rozbudową trasy Pruszków - Warszawa i odwrotnie, ale... nie jest to realne! Czas pokaże! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 "niech no ktoś wychyli łeb...." 15.11.06, 10:55 Właśnie zauważyłem, że nawiązał kontakt z "wybrańcem" > i załatwia, jak to nazwał wcześniej, swoje sprawy tzn. czeka na swoją > autostradę z Pruszkowa do Warszawy... Przepraszam, ale skad Ty jesteś - nowy uzytkowniku - z Pruszkowa chyba nie, skoro Cię to nie dotyczy.....a może Ty helikopterem podróżujesz? A na poważnie, to mam następujące skojarzenie: "Niech no kto wychyli łeb Trzeba opluć , zgnoić , zgnieść Taki nasz powszedni chleb Obsobaczyć go i cześć" :-)))))))))))))) TO CHORE w tym kraju, ze tylu jest ludzi, którzy sami nie kiwna palcem, żeby obok ich mieszkania nie było psiej kupy na chodniku, a tylko patrzą jak tu zasczuć tych bardziej katywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
martens1 "Obsession" 15.11.06, 11:27 Co do magistrów11, moja Droga to się mylisz, to jeden z najbardziej aktywnych użytkowników tego forum. Właśnie zauważyłem, że nawiązał kontakt z "wybrańcem" i załatwia, jak to nazwał wcześniej, swoje sprawy tzn. czeka na swoją autostradę z Pruszkowa do Warszawy... a może i ścieżkę rowerową pod sam Pałac Kultury... :-) A teraz poważnie, też mam cichą nadzieję, że da się coś zrobić z rozbudową trasy Pruszków - Warszawa i odwrotnie, ale... nie jest to realne! Czas pokaże! Trzeba było zacytować całą treść mojej wypowiedzi, a nie po jej pierwszej części od razu odpisywać! Pozdrawiam i życzę więcej spokoju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 désenchanté (zdziebko) 15.11.06, 12:17 Pierwsza część wypowiedzi jest dla mnie nie do przyjęcia w kontekście całej tej (i innej) dyskusji, która jest dla mnie małym rozczarowaniem (prawde mówiąc oczekiwałbym raczej pochwały, a nie krytyki, i to związanej z załatwianiem "swoich " spraw, no chyba, ze zawiedzione ambcje polityczne wchodzą w grę). Pozdrawiam, ale trudno o wewnętrzny spokój, gdy ludzie tak źle odczytują dobre intencje.... Ps. A ze ścieżką to za....y pomysł ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martens1 Re: gdzie sa chlopcy z tamtych dni? 15.11.06, 09:12 Lub "mój Drogi". Za pomyłkę z góry przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: gdzie sa chlopcy z tamtych dni? 15.11.06, 10:23 hahah. Dzieki za poprawieie nastroju. Jesli cos to drogi hahahah:) Odpowiedz Link Zgłoś
magister11 Re: gdzie sa chlopcy z tamtych dni? 15.11.06, 10:47 Tu jestem :-) Co masz na mysli mówiąc "politykier" bo nie wiem, czy podziękować, czy się obruszyć..? I co wspólnego widzisz pomkiędzy mną , a drugim użytkownikiem forum, którego podałeś? Odpowiedz Link Zgłoś