basik72 25.02.07, 09:10 Cześć, Szukam w Żyrardowie jakiegoś fitness, zajeć aero. Czy ktos zna? Może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basik72 fitness w żyrardowie ??? 25.02.07, 09:15 wątek za szybko wskoczył na forum... Przepraszam i ponownie spytam ;) Czy w żyrardowie są jakieś zajęcia fitness? A może aerobik ? Dziewczyny (i chłopaki też;) co polecacie, jak aktywnie spędzacie wolny czas? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: fitness w żyrardowie ??? 25.02.07, 14:19 Basik...zabierz mnie na aerobik :) Tak strasznei bym chciała ćwiczyc w wesołym gronie kobitek.. z tego co wiem, najlpszy aerobik jest na Hali sportowej na Wschodzie. Niewiadomo tylko czy są jeszcze miejsca. Ile razy w tygodniu bys chciała chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: fitness w żyrardowie ??? 26.02.07, 10:45 Kasiula, chciałabym 2-3x w tygodniu. Muszę tylko coś ciekawego znaleźć! Ale dzięki za cenną wskazówkę, podejde do hali, zobaczę co mają ciekawego i dam Tobie znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: fitness w żyrardowie ??? 27.02.07, 20:29 Niestety nie byłam na zajęciach popytać o aerobik, jedynie rozmawiałam z pewnym Panem przez telefon. Wiem jedynie, że są zajęcia po 1godz, od 19-20 i 20-21. Ceny nie pamietam... Pomoże ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: fitness w żyrardowie ??? 01.03.07, 12:46 Hej, Chdziłam kiedyś na aerobik do Gosi. Zajęcia są codziennie ale mi najbzrdziej odpowiadały poniedziałek i czwartek. Za pojedyncze zajęcia płaciłam 6 zł. Można także wykupić karnety. Niestety nic więcej nie pamiętam. Ale jeśli wybierzecie się na halę ok godz 20-tej dostaniecie informację z pierwszej ręki + ulotkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: fitness w żyrardowie ??? 01.03.07, 15:27 Cześć Małgoś, Bardzo dziękuję za informacje :)Trzeba wybrać się po ulotkę, koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś