25.02.07, 09:10
Cześć,
Szukam w Żyrardowie jakiegoś fitness, zajeć aero. Czy ktos zna? Może polecić?
Obserwuj wątek
    • basik72 fitness w żyrardowie ??? 25.02.07, 09:15
      wątek za szybko wskoczył na forum...
      Przepraszam i ponownie spytam ;)

Czy w żyrardowie są jakieś zajęcia fitness? A może aerobik ?
      Dziewczyny (i chłopaki też;) co polecacie, jak aktywnie spędzacie wolny czas?
      • kasiunia62 Re: fitness w żyrardowie ??? 25.02.07, 14:19
        Basik...zabierz mnie na aerobik :)
        Tak strasznei bym chciała ćwiczyc w wesołym gronie kobitek.. z tego co wiem,
        najlpszy aerobik jest na Hali sportowej na Wschodzie. Niewiadomo tylko czy są
        jeszcze miejsca. Ile razy w tygodniu bys chciała chodzic?
        • basik72 Re: fitness w żyrardowie ??? 26.02.07, 10:45
          Kasiula,
          chciałabym 2-3x w tygodniu. Muszę tylko coś ciekawego znaleźć! Ale dzięki za
          cenną wskazówkę, podejde do hali, zobaczę co mają ciekawego i dam Tobie znać :)

• basik72 Re: fitness w żyrardowie ??? 27.02.07, 20:29
            Niestety nie byłam na zajęciach popytać o aerobik, jedynie rozmawiałam z pewnym
            Panem przez telefon.
            Wiem jedynie, że są zajęcia po 1godz, od 19-20 i 20-21. Ceny nie pamietam...
            Pomoże ktoś???

• dove5 Re: fitness w żyrardowie ??? 01.03.07, 12:46
              Hej,
              Chdziłam kiedyś na aerobik do Gosi. Zajęcia są codziennie ale mi najbzrdziej
              odpowiadały poniedziałek i czwartek. Za pojedyncze zajęcia płaciłam 6 zł. Można
              także wykupić karnety. Niestety nic więcej nie pamiętam. Ale jeśli wybierzecie
              się na halę ok godz 20-tej dostaniecie informację z pierwszej ręki + ulotkę.
              Pozdrawiam
              • basik72 Re: fitness w żyrardowie ??? 01.03.07, 15:27
                Cześć Małgoś,
                Bardzo dziękuję za informacje :)Trzeba wybrać się po ulotkę, koniecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka