sqh 14.05.03, 17:52 Rzucam pomysł: a może by się tak spotkać w realu podczas Dni Pruszkowa? Co na to Szanowne Koleżanki i Koledzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ma Re: Dni Pruszkowa 31 V - 1 VI IP: *.riz.pl 15.05.03, 12:43 w sumie czemu nie - z piatka sie nas uzbiera (mam nadzieje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Dni Pruszkowa 31 V - 1 VI IP: *.ny325.east.verizon.net 16.05.03, 06:29 Ja nie moge. Wyjezdzam do Milford Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Dni Pruszkowa 31 V - 1 VI 16.05.03, 11:12 Wybaczamy - korespondent zagraniczny ma swoje przywileje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Dni Pruszkowa 31 V - 1 VI IP: *.ny325.east.verizon.net 16.05.03, 15:15 sqh napisał: > Wybaczamy - korespondent zagraniczny ma swoje przywileje :-) Czy ty rzeczywiscie studiujesz na SGH,mojej starej budzie,czy to moze skrot od jakiegos brzydkiego powiedzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Dni Pruszkowa 31 V - 1 VI 19.05.03, 11:51 Po pierwsze: zauważ, że w środku jest "Q", a nie "G". Po drugie, całość pochodzi z czasów przed rewolucją informatyczną, kiedy te dwie literki nie były wymienne. Zatem z SGH akurat nie mam nic wspólnego. Całość to inicjał imienia i fonetyczny odczyt początku nazwiska - tak podpisywałem obrazki i szablony grafitti już w czasach podstawówkowych. A gdy przyszły komputery, zacząłem to stosować jako nick. Ale nie przejmuj się, nie jesteś pierwszy i nie ostatni, który o to pyta. Takiego wyjaśnienia udzielam średnio kilka razy w miesiącu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ KROTKO MOWIAC SKUCHA IP: *.ny325.east.verizon.net 21.05.03, 23:24 sqh napisał: > Po pierwsze: zauważ, że w środku jest "Q", a nie "G". Po drugie, całość > pochodzi z czasów przed rewolucją informatyczną, kiedy te dwie literki nie były > > wymienne. Zatem z SGH akurat nie mam nic wspólnego. > > Całość to inicjał imienia i fonetyczny odczyt początku nazwiska - tak > podpisywałem obrazki i szablony grafitti już w czasach podstawówkowych. A gdy > przyszły komputery, zacząłem to stosować jako nick. > > Ale nie przejmuj się, nie jesteś pierwszy i nie ostatni, który o to pyta. > Takiego wyjaśnienia udzielam średnio kilka razy w miesiącu :-))) Skucha,ale bylem blisko. Stas Kucharski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ A CO TAM BEDZIE NA DNI PRUSZKOWA IP: *.ny325.east.verizon.net 21.05.03, 23:28 Moglbys jakas krotka relacje zdac? Jakies zespoly,konkursy,koncerty? Kiedys byly dyskoteki w palacyku w parku. Czy teraz tez park zadepcza? Takie dluzsze wypracowanie prosze i mozesz podpisac po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: A CO TAM BEDZIE NA DNI PRUSZKOWA 22.05.03, 11:26 Szczegóły sa tutaj, identyczne plakaty wiszą po mieście: www.pruszkow.pl/ Parku nie zadepczą, bo wszystko ma się odbywać na Zniczu. A swoją drogą, Rock-Pikniki w Parku Sokoła to było coś... Ech, wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: KROTKO MOWIAC SKUCHA 22.05.03, 11:22 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Stas Kucharski? Niestety, pudło. Jeśli chcesz, to zgaduj dalej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: KROTKO MOWIAC SKUCHA IP: *.ny325.east.verizon.net 03.06.03, 04:41 sqh napisał: > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Stas Kucharski? > > Niestety, pudło. Jeśli chcesz, to zgaduj dalej :-))) Stefek Kuchnia? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: KROTKO MOWIAC SKUCHA 03.06.03, 13:06 Tyż pudło... Sebastian Kucharzewski też nie. Może niech już lepiej zostanie sqh... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Dni Pruszkowa 31 V - 1 VI IP: 213.77.7.* 05.06.03, 17:19 My mieszkańcy Ciechanowa i pracownicy tutejszego Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego, chcielibyśmy się od internautow z Pruszkowa dowiedzieć, kto to jest ta pani Henryka Romanow? Kobieta ta została u nas dyrektorem szpitala, to co tu wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie. Wywala ludzi z pracy. Ludzie z Pruszkowa, kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś