Dodaj do ulubionych

Tankowanie w Orlenie

13.04.07, 12:50
Ostrzegam wszystkich tankujących w stcji PKN ORLEN w Piastowie przy TESCO.
Pracują tam panowie którzy proponuja pomoc przy nalewaniu paliwa.Skorzystałem
z ich usług i w domu sie okazało, że zatankowałem o trzy i pół litra benzyny
więcej niż przewidywała popjemność baku a zajechałem przecież o własnych
siłach więc miałem paliwo w baku ( tak ze trzy litry )
Obserwuj wątek
    • mwirek Shell przy Al. Wojska Polskiego 13.04.07, 15:39
      Kiedyś nalewałem na tej stacji z dystrybutora położonego najbliżej myjni. Też
      przy kasie wydało mi się jakbym za dużo zapłacił. Okazało się, że szyba na
      czytniku dystrybutora była peknięta i miała dziurę. Zgłosiłem to mailem do
      jakiegoś urzędu, dostałem odpowiedź o przesłaniu sprawy dalej i cisza. Poza tym
      zawsze tam tankowałem benzynę 95 tą droższą, sprowadzaną z Niemiec. Jednak
      zaczął mi spadać przebieg na tym paliwie. Przestałem wogóle jeździć do Shella.
    • kejam1 Re: Tankowanie w Orlenie 13.04.07, 16:26
      Tankuję regularnie (średnio raz na tydzień - dwa) na tej stacji dwa samochody
      przynajmniej od 1,5 roku i nie miałem nigdy problemu. Jeśli pracownicy stacji
      podejdą i zaoferują napełnienie baku - robią to. Nigdy nie miałem podobnych jak
      Ty wątpliwości.
    • derekpl Re: Tankowanie w Orlenie 13.04.07, 17:50
      To sie nazywa - tankowanie po korek :)
      A tak swoja droga - coz ci takiego zlego tym "przetankowaniem" zrobili?
      Ja zawsze leje do chil az zobacze tale paliwa w korku zalewowym, dzieki temu, zadziej witam na stacji.
      Ja ze swojej strony polecic moge Neste na lopuszanskiej lub alei jerozolimskiej
    • lupota Re: Tankowanie w Orlenie 23.04.07, 14:14
      Zgadzam się w 100 % że na tej stacji oszukują . Do CC ze zbiornikiem LPG 32
      litry wpakowali mi 33 litry gazu gdzie zawsze szło maks 29 . Na zwróconą im
      moją uwage powiedzieli że się nie znam. U mnie są skreśleni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka