feniks13 28.06.07, 18:34 witamy wszsystkich mamy nadzieje ze bedziemy lokatorami mieszkanka na pierwszym pietrze pozdrowki MOnia i Pawel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isa13 Re: mieszkancy budynku B 29.06.07, 21:29 hej ja kupilam na trzecim dzis podpisalam umowe iza Odpowiedz Link Zgłoś
sulkevi Re: mieszkancy budynku B 02.07.07, 13:07 Witam bardzo serdeczenie. Zastanawiam się właśnie nad zakupem mieszkanka. Możecie mi powiedzieć jaka będzie wysokość czynszu??? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: mieszkancy budynku B 05.07.07, 12:18 hej! Zdaje się, że sami jako wspólnota będziemy sobie określać wysokość czynszu. Kamil (b. A) Odpowiedz Link Zgłoś
feniks13 Re: mieszkancy budynku B 07.07.07, 13:17 Jak Deweloper będzie jeszcze zarządzał całym interesem, to wyskość czynszu będzie 1,50pln za metr kwadratowy powierzchni :) Tyle wyczytałem z umowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka0001 Re: mieszkancy budynku B 10.10.07, 16:30 Nie, do czynszy będzie doliczana opłata 1,50 za metr kw dla LW development , taki "haracz" za zarządzanie osiedlem. O maksymalnie za pół roku musimy założyć wspólnotę, która będzie zarządzała. Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: mieszkancy budynku B 03.07.07, 14:21 ja kupiłam mieszkanie na parterze :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kotwicki Re: mieszkancy budynku B 18.07.07, 11:35 Witam, a ja mocno myślę nad zakupem mieszkania na tym osiedlu. Na razie wczoraj podpisałem umowę rezerwacyjną. Jakby co to będę na 3 piętrze po numerem 78. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szymanowskim Re: mieszkancy budynku B 27.07.07, 15:14 Witam, Ja również parter :) Od niedzieli uruchamiam porządne forum naszego osiedla skoro już wiem gdzie będę mieszkał ;) Szczegóły wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kotwicki Re: mieszkancy budynku B 01.08.07, 14:39 Witam, jednak zostałem niedoszłym mieszkańcem budynku B. ;-( Pozdrawiam wszystkich przyszłych lokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks13 Re: mieszkancy budynku B 02.08.07, 10:19 a czemu to niedoszłym? przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kotwicki Re: mieszkancy budynku B 03.08.07, 13:14 A dlatego, że zdecydowałem się poczekać na dziewczynę, która spłaca swój kredyt. Jak tylko to zrobi zaczniemy rozglądać się za czymś wspólnym i większym. Może uda się znaleźć coś blisko "Green House". ;-) P.S. Ktoś coś wspominał, że jest z Siedlec... Odpowiedz Link Zgłoś
pentla82 Re: mieszkancy budynku B 10.08.07, 08:18 Mój narzeczony jest z Siedlec. Może się znacie? Nazywa się Błażejczyk. Pozdrawiam, dziewczyna Bacy P.S. będziemy mieszkać na parterze Odpowiedz Link Zgłoś
qubusk Re: mieszkancy budynku B 10.08.07, 16:53 Witam. My kupiliśmy na parterze nr. 101. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajedrocha Re: mieszkancy budynku B 24.10.07, 14:55 Witam Wszystkich! My kupiliśmy mieszkanie na drugim piętrze nr 53. Do zobaczenia:):)Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: mieszkancy budynku B 24.08.07, 09:01 wiecie może jak wygląda stan sprzedaży mieszkań w B? tzn. jeka część jest już sprzedana? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka0001 Re: mieszkancy budynku B 10.10.07, 16:32 Wygląda na to, że jeszcze około połowa jest wolna. Ale prace przy inwestycji postępują zgodnie z planem. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
madi105 Re: mieszkancy budynku B 19.10.07, 10:32 juz nie ma wolnych mieszkań, dzis dzwoniłam do biura sprzedaży. gdyby ktos chciał zrezygnować ze swojego to proszę o info na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
madi105 Re: mieszkancy budynku B 19.10.07, 10:33 interesuje mnie 2pietro, metraż 54,4. Odpowiedz Link Zgłoś
vertigo1982 Re: mieszkancy budynku B 24.10.07, 09:50 Madi, jeżeli jesteś dalej zainteresowana mieszkaniem 54,4 napisz na mojego gazetowego (vertigo1982@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
jk-31 Re: mieszkancy budynku B 14.11.07, 22:22 ostrzegam przed ta firmą, znalazlem informacje o tym że konto na ktore wplaca się pieniadze raty jest prywatna wlasnoscie niby prezesa.kiedy poprosilem o wyjasnienie pana szczesnego tak zamotal sie w swoich klamstwach i oszustwach, wiedzialem jak tylko wszdledm na lwowska 7/7 ze cos smierdzi, liczylo sie tylko to czy ma 2000 tys na zadatek.obrzydliwi oszuści. znalazlem informacje w net że ponoć wiekszośc pozytywnym meili pisza pracownicy , po to aby pieknie zabarwić i sprzedać.Do komunikacji jest 0k 3km, najbliższy sklep 2,5km, okolica bardzo niebezpieczna, po zmroku lepiej nie wychodzić.Znalazlem w net , że ponoć każdy chćący kupić mieszkanie od tej firmy musi brać kredyt u p S Lutego, dlaczego bo on nalicza sobie prowizje,którą splaca się latami z rata kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: mieszkancy budynku B 15.11.07, 10:00 konfabulujesz czlowieku. konto jest własnością spółki komandytowo akcyjnej, gdzie komplementaruiszem (jest nim osoba fizyczna) musi wystapic z imienia i nazwiska. Jestem klientem LW Development i niedobrze mi się robi jak czytam takie posty. Otóż ja jestem zadowolony z usług developera i nie mam większych zastrzeżeń. Poza tym 2000 o których mówisz to oplata rezerwacyjna która jest zwracana jeśli nie podpiszesz umowy. Na ta kwotę dostajesz normalną umowę i masz gwarantowany jej zwrot. w ciągu dwóch tygodni - chyba , że coś się zmieniło od roku. Kredyt brałem w wybranym przez siebie banku wiec kłamiesz mówiąc ze trzeba brać u konkretnego człowieka. Generalnie wydaje mi się że opierasz się na własnych frustracjach i domysłach. jeśli jednak będziesz miał/-a jakieś konkrety to daj oczywiście znać. p.s. każdy może podjechać i zobaczyć że co najmniej 1 spożywcz1 jest w odległości 100 m , ale to już tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
wljak Re: mieszkancy budynku B 15.11.07, 20:19 taaaa napisał jednego posta i tyle go widzieli, ech szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
jk-31 Re: mieszkancy budynku B 21.11.07, 10:57 o ile zorientowalem się bedąc na budowie, ponieważ chcialeem synowi kupic coś na start w życiu . to obok tbs jest sklepik gdzie artykulow spozywczych jest tyle co kot napłakał ,przyszle i obecne mamy to troska o was i dzieciaczki .nie wyobrazam sobie dojsia zimą do kolejki czy autobusu o wieczorze nie wspomnę, bo nie zawsze auto jest sprawne, poczytajcie forum tbs.Milo mi że pomimo konfabulaciktos sie zastanowił . Coś musi byś,nie tak....... Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczki Re: mieszkancy budynku B 22.11.07, 08:45 :) "coś musi byś,nie tak..." Ciekawa teoria, ale oczywiście dzięki za cenne uwagi ;) a jak z cenami w tym sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: mieszkancy budynku B 22.11.07, 09:33 my dzieciaczki właśnie ze względu na swój wiek jakoś sobie poradzimy z tym dojściem do kolejki, ale dziękujemy za troskę. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika27 Re: mieszkancy budynku B 22.12.07, 12:47 Wczoraj podpisaliśmy umowę i pytaliśmy, to zostało jeszcze osie. ale nie chca juz sprzedawać do momentu az nie zostanie oddane, bo chca podnieść cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika27 Re: mieszkancy budynku B 22.12.07, 12:43 Witam! To będziemy sąsiadami! My też na pierwszym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wljakub Re: mieszkancy budynku B 23.12.07, 08:58 ludwika27 zapraszamy w takim razie na nowe forum osiedla: osiedle.risp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś