kjuko 13.05.08, 23:48 Chętnie kupię garaż - jak najbliżej budynku ul. Faraona 5. Jeśli ktoś ma do sprzedania w tej okolicy - proszę o kontakt. KJ kjuko@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f3f Re: KUPIĘ GARAŻ! 14.05.08, 20:52 na śmietniku przy wyjeździe na Brzozową widziałam ogłoszenie o sprzedaży garażu przy ul. Faraona (jest ono też chyba przylepione koło szczypiorka na pierwszym filarze) Odpowiedz Link Zgłoś
kjuko Re: KUPIĘ GARAŻ! 14.05.08, 22:32 Bardzo dziękuję, też widziałem, dzwoniłem, kosztuje 30 tys :-( chyba wezmę na wstrzymanie... no chyba że ktoś sprzeda taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
f3f Re: KUPIĘ GARAŻ! 15.05.08, 09:09 Na dużo niższą cenę bym nie liczyła, półtora roku temu gdy interesowałam się zakupem garażu sprzedający w tej okolicy podawali cenę 26-28 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
kjuko Re: KUPIĘ GARAŻ! 16.05.08, 01:02 Dziękuję! No to jest podwyżka. Cóż... kwaśne deszcze jeszcze nie padają, więc może mój staruszek nie ropzsypie się na drobne stojąc na zewnątrz :-) Odpowiedz Link Zgłoś