bwc 20.11.03, 14:19 Dzisiaj z dachu B.Prusa 62 zrobiłem zdjęcia rozbieranego "Porcelitu". Po latach będą miały wartość historyczną. Każdemu, kto wyrazi chęć mogę udostępnić e-mailem. Pozdrawiam bwc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqh Re: Zdjęcie "PORCELITU" 20.11.03, 15:45 Dodam, że na teren Porcelitu próbowałem już wejść, ale telefon do administratora terenu, który dostałem na stróżówce, nie odpowiada :-( Zdjęcia robiłem więc zza płota. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Zdjęcie "PORCELITU" 20.11.03, 17:04 skoro telefon nie odpowiada to może nie trzeba zgody administratora?:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak1972 Re: Zdjęcie "PORCELITU" 20.11.03, 17:10 Witam!! Ja wyrażam chęć ;-)) mój mail to --> piotr-d@o2.pl Ja również zrobiłem 2 fotki Porcelitowi ale jeszcze nie skończyłem filmu, mam nadzieję że uda mi się to w sobotę w ZNTK'u ;-) Jak oczywiście będę je miał to również chętnie sie podzielę. Nie wiem czy mi się uda ale może będę miał skany zdjęć Domu Pedagoga ..... w budowie ale będę pewny za parę dni Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: Zdjęcie "PORCELITU" 20.11.03, 18:27 szczupak1972 napisał: > Witam!! > > Ja wyrażam chęć ;-)) > mój mail to --> piotr-d@o2.pl > Proszę o cierpliwość. Wyślę jak uruchomię mojego PC. Córka wczoraj "zwaliła" system. > > Nie wiem czy mi się uda ale może będę miał skany zdjęć Domu Pedagoga ..... w > budowie ale będę pewny za parę dni Jak będziesz miał bardzo proszę o wysłanie na mój adres bwc@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Zdjęcie "PORCELITU" 21.11.03, 14:09 takoż i ja chęć wyrażam: stary.prochazka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś