bwc 29.11.03, 18:00 Czy ktoś wie w jakim programie otworzyć plik z rozszerzeniem .vsb? Z góry serdecznie dziękuję za sugestie. bwc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwc Re: .vsb 29.11.03, 18:03 Oczywiście musiałem się pomylić. To chodzi o .vsd. bwc Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: .vsb 29.11.03, 21:27 bwc napisał: > To chodzi o .vsd ojej ... a co to za dziwny format??? Jakiego dzialania to dotyczy? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: .vsb 29.11.03, 21:38 smallec napisał: > > ojej ... a co to za dziwny format??? Jakiego dzialania to dotyczy? > > pozdr. Nie mam pojęcia co to za format. Dotyczy grafiki. Dostałem dyskietkę i wydruk na "atramentówce". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: .vsb 29.11.03, 21:48 bwc napisał: > Nie mam pojęcia co to za format. Dotyczy grafiki. > Dostałem dyskietkę i wydruk na "atramentówce". > Pozdrawiam. Imporuj do Corela. Albo przeslij mi to Ci sproboje przerzucic na inny format. Jak chcesz (?) -- Najważniejszą sprawą w życiu nie jest zwyciężać, ale walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś