04.12.03, 20:35
Jeśli ktoś jeździ oplem (a szczególnie wiekowym) - polecam
sklep "drugostronny": skrzyżowanie ulic 3-go Maja / Łączniczek AK. Na
półkach co prawda niewiele, ale za ladą kompetentny młody człowiek z dwoma
komputerami i stosem mądrych książek. Każdą część nie dość, że da się
zidentyfikować, to jeszcze okazuje się (!), że można ją zamówić w ciągu 24-
48 godzin. Ja się załapałem na 24:)

Pozdrawiam
cat_s
Obserwuj wątek
    • smallec Re: USŁUGI 08.12.03, 22:08
      A jakby ktos szukal SZEWCA ... to jest nowy zaklad przy Dragonie na Wojska
      Polskiego. Daje znac, bo nie wiedzialem ze to zawod tak poszukiwany. Ulotki
      ktore mialem pod wycieraczkami auta "rozkradli" mi znajomi w try miga :)))

pozdrowienia
      Smallec
    • shpinak Re: USŁUGI 08.12.03, 23:16
      Coś dla tych co nie lubią tłoku w supermarketach,
      zupełnie niedawno odkryłem że odkąd ruszyło Tesco w Piastowie, pobliska Rema
      1000 (kiedyś tak się nazywała bo teraz brak jakiegokolwiek szyldu) oferuje
      wyjątkowo atrakcyjny towar mianowicie zupełne pustki (ludzkie nie na półkach) w
      sklepie:) idealnie pasuje wracającym z Warszawy samochodem, jest zaraz za
      skrzyżowaniem przy Tesco (jadąc w stronę Pruszkowa) byłem już kilka razy i przy
      największym tłoku doliczyłem sie 5(!) klientów, zakupy w 2 minuty i duży wybór -
      swoją drogą ciekawe gdzie są wszyscy kierowcy samochodów których zawsze
      kilkanaście stoi przed sklepem. Dużym atutem (dla mnie osobiście) jest również
      zlokalizowanie bankomatu Euronetu zaraz przy wejściu do sklepu (to chyba jedyny
      w Pruszkowie.

Obawiam sie jednak że trzeba sie spieszyć bo jak tak dalej pójdzie to ten sklep
      z torbami pójdzie przy takiej ilości klientów:(

Pozdrawiam.
      PS. fajny pomysł z tym wątkiem USŁUGI:)
      • bbastek13 Re: USŁUGI 09.12.03, 10:05
        faktycznie w tym sklepie teraz jest zawsze pusto, a przez to szybko i
        przyjemnie. A co do Euronetu to mozesz z takiego bankomatu skorzystac jeszcze w
        Pruszkowie w Lukas Banku przy Kraszewskiego
        • cat_s Re: USŁUGI 22.12.03, 12:26
          A jakby kto miał stwora jakiego domowego typu kot - polecam bardzo sklepik na
          Sienkiewicza. Numeru nie pamiętam, ale jest umiejscowiony w pobliżu dworca
          PKP, pomiędzy "Rzeczami Używanymi" (Odzież Zachodnia?) i kwiaciarnią.
          Właściciel, jak z nim "po ludzku" pogadać - jest w stanie ściągać z hurtowni
          specjalne jedzonko dla czworonogów. Mojego kota to urządza, bo whiskasa "made
          by Poland" nie chce żreć.

Pozdrawiam
          cat_s
          • smallec Re: USŁUGI 22.12.03, 18:40
            A tak przy okazji zwierzakow ...
            "WETERYNIARZA" ;) polecam na Chopina w piwnicy (dawny LOK). Naprawde
            sympatyczni ludzie - milosnicy zwierzakow. I niedrogo :) Niesamowity kontrast w
            stosunku do WET-u na Gordzialkowskiego ... szkoda slow ... konowaly.

pozdrowienia
            Smallec
    • bbastek13 Re: USŁUGI - naprawa RTV 20.04.04, 09:44
      gdzieś już mi się na forum Pruszkowa przewinęłą informacja o dobrym naprawiaczu
      z osiedla "przy czołgu", ale nie mam zbyt wiele czasu na szukanie tego postu -
      mam więc pytanie, czy możecie kogoś polecić, kto dobrze i tanio (czyli ZURT
      odpada) naprawi video, które,przestało mi działać wczoraj po skoku napięcia w
      sieci energetycznej w Nowej Wsi (chyba wystarczy wymienić bezpiecznik)...
      teoretycznie to powinienem chyba Zakład Energetyczny w Pruszkowie poprosić o
      naprawę lub zwrot kosztów, ale chyba nikt z nimi jeszcze nie wygrał (a poza tym
      nawet nie mam ochoty się z nimi użerać, chyba że mnie ktoś zdopinguje jakąś
      pomocną wskazówką, jak i u kogo zacząć :)
      pzdr
      • sqh Re: USŁUGI - naprawa RTV 20.04.04, 09:46
        bbastek13 napisał:

> czy możecie kogoś polecić, kto dobrze i tanio (czyli ZURT
        > odpada) naprawi video

Mój Tata na przykład... :-)
        • sqh Re: USŁUGI - naprawa RTV 20.04.04, 11:06
          Bbastek - ja z tą naprawą to na poważnie, napisz do mnie na priv.
          • cat_s Re: USŁUGI - naprawa RTV 20.04.04, 12:13
            SQH,
            Nie bądź taki i zaspamuj publicznie ;-)
            Też mam kilka sprzętów do zrobienia a jak na razie każdy przypadkowy strzał
            okazuje się beznadziejnym pudłem. Ostatni strzelony fachowiec nie był w stanie
            przez tydzień wyregulować głowicy w magnetowidzie a wtyczka anteny rozpadła się
            po miesiącu!
            Więc jak masz zaufany namiar, to potraktuj sprawę jako "spam społeczny", pro
            publico bono - i poprosimy wszyscy :-)

Pozdrawiam
            • sqh Re: USŁUGI - naprawa RTV 20.04.04, 12:26
              Ale Tata pracuje jako elektronik w Wielkiej_Firmie, a naprawą sprzętu zajmuje
              się w zaciszu domowym, po godzinach. Więc i publicznie namiarów domowych nie
              śmiem tu zamieszczać. Piszta na priva, będę pośredniczył.
          • bbastek13 Re: USŁUGI - naprawa RTV 21.04.04, 09:59
            dzieki sqh, jak nie znajde tego bezpiecznika to sie odezwe :)
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka