humbak 21.03.05, 01:57 A skoro już tak, to czemu nie? Bo jeśli ktoś jeszcze to ja niestety. Ponieważ ja już niezupełnie a jeszcze tak. A poza tym to mówię pozytywnie, bo innaczej to wstyd. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Bobranoc moi mili:P 28.03.05, 00:41 Spadam od tego szatańskiego wynalazku, bo mi resztki iłteligencji promieniowanie wytłucze. Gud fajt end gud najt Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Dobranoc 28.03.05, 01:14 w każdym razie wszystko jedno jest to samo i równa się z tym, bo każdy kto ktokolwiek byłby [by moja historyczka z liceum] Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dobranoc 28.03.05, 15:20 Jak się robi co się robi, ale się nie wie jak się robi, to sie robi... i tak wychodzi. Tak w przybliżeniu wypowiedziała się moja germanistka. Dokładnie nie przytoczę bo padłem z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Dobranoc 28.03.05, 15:29 ciecz A z cieczą B tworzą niewątpliwie ciecz C. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dobranoc 31.03.05, 01:05 Jakoże rano (8.00) czeka mnie początek ekstatycznych 2,5 godziny z prof. X, spadam stąd i radzę nocnym markom to samo Odpowiedz Link Zgłoś