pror0k 14.06.05, 22:22 Natenczas Ledo wziął bloczek mandatowy oburącz do akt go przycisnął wzdął policzki jak banie w Siemianowickiej Gazecie zabłysnął Rano wszystkim się zdawało że Ledo wciąż gra jeszcze a to echo (siemianowic :--))) grało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orientman Re: FELIETONISTA LEDO 16.06.05, 19:12 jest gdzies ten szmatlawiec on-line? Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_has_you Re: FELIETONISTA LEDO 17.06.05, 20:05 Czemu szmatławiec od razu :) on-line nie wiem ale egzemlarze numeru czerwcowego mają być rozdawane w poniedziałek między 9.00 a 12.00 w siedzibie Stowarzyszenia ECHO SIEMIANOWIC przy Placu Wolności 1. Odpowiedz Link Zgłoś
vestit Re: FELIETONISTA LEDO 18.06.05, 00:05 a kto ci powiedział ze chodzi o Echo siemianowic????????? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: FELIETONISTA LEDO 18.06.05, 14:29 Kazda tuba propagandowa jest szmatlawcem dla mnie. Zadna z wychodzacych na terenie Siemianowic publikacji nie miala nic wspolnego z obiektywna, wolna prasa. A do Florydy, to ja mam teraz ponad 200km ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pror0k Re: FELIETONISTA LEDO 18.06.05, 22:12 Starzec cały kunszt, którym niegdyś w filharmonii słynął, Jeszcze raz przed uszami Siemianowiczan rozwinął; "Biedne psy, ogłupiałe biegały pod gajem, Zdawały się naradzać, oskarżać nawzajem;" Ledo ledwie raz okiem za zającem rzuci Widząc, że ucieknie, głowę obojętnie zwróci Zbladnie i Asesor, widząc - fatalnie się dzieje, Owa źmija im dalej, tym bardziej dłużeje" PS. wierze, choć nie mam w sobie matrixa :) Odpowiedz Link Zgłoś