Dodaj do ulubionych

Moda na bycie gejem

22.07.11, 21:50
Ostatnio zaczelam obserwować moich znajomych gejów. Zdałam sobie sprawę, że duża część z nich zajmuje się szeroko rozumianą sztuką / fotografia, film, media/. Mam trochę wrażenie, że w tych kręgach wręcz wypada być gejem. Czy się mylę?Miałam refleksję, ze może to trendy być z partnerem a nie z partnerką?
Ja jestem hetero, ale absolutnie toleruję inne orientacje.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • detoks12 Re: Moda na bycie gejem 23.07.11, 00:45
      Tez mam w swoim otoczeniu gejow i wielu z nich ma zawod stylisty, producenta sesji, grafika.
      Zdecydowanie nie uwazam, zeby ich orientacja byla kwesja wyboru/mody. Po prostu ich zdolnosci artystyczne/wrazliwosc doskonale sprawdza sie w takiej branzy.a
    • sibeliuss Re: Moda na bycie gejem 25.07.11, 09:24
      Tolerujesz?
      A to nie jest tak, ze orientacja znajomych powinna Cię zgrzewać?
    • she-fu Re: Moda na bycie gejem 25.07.11, 14:15
      tragedia

Nadruki na płytach
    • navaira Re: Moda na bycie gejem 25.07.11, 22:04
      Odpowiedziałbym złośliwie, ale mam dziś dzień dobroci dla heteroseksualistów. To raczej działa w drugą stronę
      • liebfrau Re: Moda na bycie gejem 25.07.11, 23:26
        Ale ja się w pełni zgadzam, za to właśnie m.in. uwielbiam homoseksualistów. Bez nich świat mody, sztuki byłby dużo bardziej płytki.
        • iksigrekzet Re: 02.09.11, 16:49
          Powiem więcej, bez gejów i lesbijek świat byłby nudny jak flaki z olejem.
          Różne czynniki i doświadczenia powodują, że są oni bardziej wrażliwi na wszystko co nas otacza.
          I to poczucie estetyki... wręcz poezja :-)
          Pozdrawiam wszystkich...
    • ladynemesis Re: Moda na bycie gejem 04.09.11, 22:19
      Mylisz się, jak większość hetero, która nieszczęśliwe przesiąkła propagandą antygejowską. Ilu wśród artystów, muzyków, aktorów, malarzy jest heteryków? MNÓSTWO, na pewno 10 razy więcej niż gejów, tam też panuje moda, ale na bycie hetero.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka