Dodaj do ulubionych

Ogólne zasady forum

07.06.12, 18:58
Czesc!
Czy zauważyliście, że coraz więcej razy pojawia się na forum ludzi, którzy spamują tematami. Ja rozumiem, że jedno czy dwa na jakiś czas, ale nie w ten sposób. Oni się nawet w tych tematach nie wypowiadają, tylko krótko jedno zdaniowo odpowiadają. Przez to nie działa dobrze to forum. Jest nie czytelne, bo nie można zwrócić uwagi na rzeczywiste problemy i odpowiadać ludziom sensownie. Zwracam się więc z prośbą do wszystkich, by pewne osoby zablokować z forum, bo nie wnoszą nic nowego lub przynajmniej im ograniczyć ilość wklejania tematów. Bo niektórych to zniechęca. Sam widze,że szkoda mojego czasu na niektórych.

Dodatkowo w tych wypowiedziach są wyzwiska. Klikajcie je, żeby skasować. Może w końcu jakiś moderator to zauwazy i coś się zmieni.

Głowa do góry ;)
Obserwuj wątek
    • jakma22 Re: Ogólne zasady forum 07.06.12, 20:22
      Oczywiście, że zauważyliśmy i nie odpisujemy na takie durne posty. To jest forum otwarte i nikogo chyba nie da się z niego wywalić.
      Zgadzam się również, że moderatorzy powinni zareagować i według mnie wykasować te posty. Ale jak widać rudedewredne i absolutely-fabulous to jakieś sieroty a nie moderatorzy. Nie wiem po co wpisane jest, że się tym forum opiekują skoro wygląda na to, że niczym tu się nie opiekują.
      Dlatego forum Srebrna Obrączka wydaje się lepsze, jest przede wszystkim forum zamkniętym i ludzi ziejących homofobiczną nienawiścią tam nie ma. Z tego powodu można tam się czuć swobodniej i otwarciej rozmawiać. Ale podobnie jak tu, tam też niewiele się dzieje.
    • reval Re: Ogólne zasady forum 07.06.12, 21:07
      Postanowiłem, że i ja założe forum, gdzie będzie mozna pogadać o normalnych sprawach homoseksualistów. Jak ktoś będzie chciał to zapraszam ;) Myślę, że to naprawdę realna alternatywa. Możemy tu się pokazać jako naprawdę normalna mniejszość. Myślę że jeśli ktoś odrobine, konstruktywnie i normalnie potrafi rozmawiać. Bez tych wykleństw. To zapraszam

forum.gazeta.pl/forum/f,207662,Normalni_Homoseksualisci.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka