19-74pm 08.09.06, 07:32 Witam.Chciałbym wybrać się z żoną na tydzień na roztocze południowe w okolice Lubaczowa.Czy mógłby ktos polecić jakąś schludną kwaterkę w ciekawej okolicy.Pozdrawiam .Piotrek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Roztocze Południowe 08.09.06, 21:59 Czytający nasze forum, mało jednak u nas piszący .... pomóżcie Piotrkowi. Bardzo proszę. ps. Ja znam tylko Pana Sobonia z Lubartowa który ma chatę wypaoczynkową w okolicznej wsi, nie wiem jednak czy wynajmuje ja na kwatery. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=795 Odpowiedz Link
19-74pm Re: Roztocze Południowe 09.09.06, 12:11 Witam.Bardziej mi chodzi o okolice Lubaczowa i Horyńca.A nie piszący na forum bo niedawno je zanalazłem i na roztocze jadę pierwszy raz.POzdrawiam .Piotrek Odpowiedz Link
czuk1 Re: Roztocze Południowe 09.09.06, 19:13 Zrozumiałem Cię Piotrku. Ja apeluje do naszych specjalistów od Roztocza Południowego o porade dla Ciebie. jako załozyciel tego forum Mariusz Czuk, nie znajacy akurat tamtych okolic. Odpowiedz Link
niklosss Re: Roztocze Południowe 11.09.06, 12:57 19-74pm napisał: > Witam.Bardziej mi chodzi o okolice Lubaczowa i Horyńca. Horyniec: www.horyniec.net/content/view/72/162/ www.horyniec-zdroj.pl/turystyka/noclegi.html Dotychczas spałem w Gościńcu Pod Lasem (gorąco polecam, pisałem już o tym na forum) i obydwu schroniskach (ale to chyba nie o to chodzi). Dobre wrażenie robi też Zajazd u Flisa. pozdrawiam Odpowiedz Link
sobiepan Re: Roztocze Południowe 12.09.06, 11:39 tak na szybko... HORYNIEC -zadzwoncie do Pana Michała Juzwy pod numer 0609 715 631-byłem w lipcu -warunki idealne!!!!Cały dom lub pokoje. Teraz muszę do pracy...ale na życzenie opowiem wrażenia....wieczorem.... Odpowiedz Link
19-74pm Re: Roztocze Południowe 13.09.06, 20:06 Witam.Narazie na dobry początek z roztoczem jedziemy do Zwierzynća.Pozdrawiam .Piotrek Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zwierzyniec 14.09.06, 07:06 Zostańcie kilka dni. Polecam kwatery w domku "Sosenka" w Krasnobrodzie (tel 668183303),noclegi w domku u Pani Chmielowej Genowefy (jak trzeba telefon podam), w Górecku Kościelnym karczmę z moclegami "Nad Szumem",agroturystyczne gospodarstwo p. Franciszka Kawy w Ciotuszy Starej, a po drodze na do Roztocza Południowego - Skanseno-kaczmo-zajazd "Roztocze" w Obszy. Odpowiedz Link
czuk1 Roztocze jest jedno. 14.09.06, 07:07 Zostańcie na Roztoczu Centralnym , nie zaniedbując potem Roztocza Południowego. Odpowiedz Link
19-74pm Re: Roztocze jest jedno. 14.09.06, 17:04 Witam.Kwatera jest w Rudce.Będziemy tam tydzień.Nastawiamy sie głównie na piesze wędrówki i poszukiwanie dawnych miejsc.Grzybkami nie pogardzimy no i piwkiem z browaru zwierzynieckiego (kiedys piłem i było bardzo ok).Roztocze południowe zostawiamy na wiosnę.Pozdrawiam Wszystkich Piotrek, Odpowiedz Link
czuk1 Re: Roztocze jest jedno. 16.09.06, 05:31 Też witam. Zapewniliśmy Wam LETNIĄ AURĘ. Macie piękną przyrodę. Nastrój czasu pobytu na Roztoczu zależy od Was. Pozdrowienia i życzenia zdrowia przekazuje założyciel forum Mariusz Czuk Odpowiedz Link