bitch 13.02.02, 11:26 TEN TOK ROZUMOWANIA POWINIEN DOSTATECZNIE TLUMACZYC JAK WYGLADAJA FANI POTTERA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER IP: 80.72.33.* 13.02.02, 11:34 Dzieki za uznanie... Lepper'a na rowni ze mna. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER 13.02.02, 11:46 prosze bardzo. lepper to naprawde straszny burak wpizdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER IP: 80.72.33.* 13.02.02, 13:01 bitch napisał(a): > wpizdu Fajnego masz nick'a. Coz za finezja. Jestem pod urokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER 13.02.02, 13:59 jestem pod urokiem??????????? bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER IP: 80.72.33.* 13.02.02, 15:04 bitch napisał(a): > jestem pod urokiem??????????? Nie badz taki skromny... Oczywiscie, ze jestem pod urokiem i wrazeniem Twoich pelnych elokwekcji wypowiedzi oraz rzeczowosci Twoich argumentow. Moglbys zdradzic adresy szkol, w ktorych nauki tak "gladkiej" mowy pobierales? Moze skorzystam... Jakis taki niedouczony sie czuje... przy Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER 14.02.02, 10:40 nie mozna byc pod urokiem - mozna byc zauroczonym. czytaj wiecej ksiazek - polecam slowniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER IP: *.chello.pl 13.02.02, 19:53 Brawo! Nikt jeszcze dotąd nie zdołał połączyć tak perfekcyjnie w jedną całość kwestii politycznych, społecznych, personalnych i literackich. Nareszcie wiemy KTO ZA TYM WSZYSTKIM STOI!!! (i to na całym świecie). Jednak błagam, nie spoczywaj na laurach! Musisz wymyslic formułkę, która uwzględniałaby także zaangażowanie masonów, żydów i homoseksualistów. No i oczywiście cyklistów. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch Re: PRL - LPR - LEPPER - CHORY LEPPER - HARRY POTTER 14.02.02, 10:48 z przyjemnoscia ale to juz tutaj jest: PRL (zydzi i masoni) LPR (cyklisci i krypto zboczency) LEPPER (zoofil) HARRY POTTER (nie tlko zyd ale i czarownik - antychryst w okularach - slaby wzrok na skutek codziennej masturbacji) polecam lekture "naszego dziennika" oraz sluchania "radia maryja" - tam wszystko jest bardzo ladnie objasnione... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś