Gość: Peter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 16:26 Kto się ze mną zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elde23 Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.04, 17:06 Każda potwora znajdzie swego amatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.a.z.a. Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: 217.153.116.* 06.01.04, 17:58 Chyba raczej chodziło o to że Trojanowska jest BOSA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 18:00 Chyba dla Bułgarów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 07:45 Owszem jest piękną elegancką kobietą, ma też ciekawy głos ale jako aktorka jest okropna ,sztuczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 19:46 Iza trojanowska jest piękna, subtelna, profesionalna i wybitnie utalentowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 19:48 jest "znakomita" aktorka, szkoda ze ktos nie zauwazyl ze jej czas sie skonczyl z latami `80s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:25 Iza jest ponadczasowa, jej czas nigdy sie nie skończy, to znakomitość wśród znakomitości, wspaniałość wśród wspaniałości, pierwszy talent wśród talentów... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 07.01.04, 11:52 znakomitość wśród znakomitości - toś mnie Peter do łez rozbawił w ten poranek. dzięki chłopie już mi lepiej. ale jaja nie spodziewałem sie. no chyba że to znowu jakaś prowokacja. innego wytłumaczenia nie widzę tyle juz o "znakomitości wśród znakomitości" pisaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 00:28 Jest sztuczna do bolu ! Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 07.01.04, 01:50 jej plyte mozna kupic w Amazonie! www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000005X8E/qid=1073436615/sr=1-4/ref=sr_1_4/103-7383535-9710264?v=glance&s=music Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zio Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: 195.245.217.* 07.01.04, 12:04 TAK!!! TO KRYSZTAŁ DRĄŻĄCY ABSOLUT!!! MÓJ STARY JĄ LUBI... aLE ON LUBI TEŻ MŁYNARSKIEGO, E. KAMIŃSKIEGO, J. WÓJCICKIEGO... Taki dziwny facio! Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 08.01.04, 14:30 Wójcickiego i Trojanowska dzieli wielka przepaść muzyczna - nie ma porównania Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka A ja się tak zastanawiam 08.01.04, 14:22 Dlaczego wszyscy oglądający "Klan" uważają Kingę za kawał drewnianego manekina, skoro dwa najgorsze kawały drewna, jakie tam występują, to Trojanowska i Laura Łącz? Zwłaszcza Laurą jestem rozczarowana, wydawała mi się zawsze subtelną profesjonalistką, a tutaj, co otworzy usta, to mi się piła łańcuchowa sama odpala! KOSZMAR! Po prostu jeden, wielki, koszmarny koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 08.01.04, 15:26 Peter? jestes jej nowym partnerem czy agentem?! Ona nie ma ani jednej z pozytywnych cech przypisanych jej w tym wątku! Aktorka jest najgorszą ze wszystkich jakie w Klanie biorą udział, nawet gorszą od Laury łącz (tu sie zgadzam z kims kto o tym powiedział w wątku.Po śmierci męża chyba się załamała zupełnie) a juz postawienie jej w jednym szeregu z Młynarskim, Wójcickim i innymi .... uważam za bezsens absolutny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:27 Osoby piszące te wszystkie niepochlebne opinie na temat Izy Trojanowskiej poprostu zazdroszczą jej. Zawidzą talentu, wzięcia, sławy i nieprzecietnej urody. Każda kąśliwa suka, co tyle złego tu pisała na Trojanowską sama chciała by w tym wieku wyglądać tak jak ona! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 08.01.04, 21:27 Gość portalu: ... napisał(a): > Osoby piszące te wszystkie niepochlebne opinie na temat Izy Trojanowskiej > poprostu zazdroszczą jej. Zawidzą talentu, wzięcia, sławy i nieprzecietnej > urody. Każda kąśliwa suka, co tyle złego tu pisała na Trojanowską sama chciała > by w tym wieku wyglądać tak jak ona! Peter, nie ukrywaj się pod kropeczkami, to nie uchodzi fanowi pożal się Boże aktoreczki I.Trojanowskiej. Mówisz kąśliwe suki... hmmm a co to znaczy zawidzą? zazdroszczą? No rozumiem, jaki fan taki pan!taka jego gramatyka. Trzym się,Peter Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 08.01.04, 21:47 Po prostu rozwala mnie ten koles, ktory zakłada kolejne tematy wychwalając "cnoty" pani Izy. Jako, ze nie ma zwolennikow zmienia sobie tylko pseudo i udaje innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:10 O nie! Trzy kropeczki to nie ja! Ale zgadzam się z Panem/Panią trzy kropeczki w każdym calu. TROJANOWSKA JEST WIELKA I MA TALENT, URODĘ I KLASĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:12 O nie! Trzy kropeczki to nie ja! Ale zgadzam się z Panem/Panią trzy kropeczki w każdym calu. TROJANOWSKA JEST WIELKA I MA TALENT, URODĘ I KLASĘ!!! Czego bez wątpienia brakuje tym paniom wypowiadajacym się tak podle o Pani Iabelli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 01:15 Sama jesteś aktoreczką i to głupią.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ścierka Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:24 Jak na taki wiek, to nieźle się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun A Ile Trojanowska ma lat? (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: A Ile Trojanowska ma lat? (no txt) 10.01.04, 17:33 W listopadzie skończyła 100. Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: A Ile Trojanowska ma lat? (no txt) 10.01.04, 17:50 bm_ka napisała: > W listopadzie skończyła 100. Uważaj, zaraz Cię ochrzani założyciel tematu- koleś o stu nickach i będziesz miala za swoje :-P To czego dowiesz się na pewno, to fakt, że jestes zazdrosna hehe...Pozdrawiam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: A Ile Trojanowska ma lat? 10.01.04, 18:37 ekstradycja napisała: > bm_ka napisała: > > > W listopadzie skończyła 100. > > Uważaj, zaraz Cię ochrzani założyciel tematu- koleś o stu nickach i będziesz > miala za swoje :-P To czego dowiesz się na pewno, to fakt, że jestes zazdrosna > hehe...Pozdrawiam... :-) Tak, z zazdrości że nie jestem starym próchnem przyciętym za uszami, ubranym jak starypodlotek, nie mam krzywych zębów i nie udaję że jestem wielką aktorką i piosenkarką na której świat się nie poznał- - chyba się potnę! :-))) Pozdrawiam Cię czekając na Petera! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: A Ile Trojanowska ma lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:01 Ale ty nie musisz nikomu zazdrościć tych cech bo poprostu je posiadasz. A Trojanowska cie wkurza bo jestes świadoma, że nigdy nie osiągniesz jej poziomu zarówno artystycznego jak i estetycznego i intelektualnego. Nigdy nie zrobisz takiej kariery (nigdy nie wyalnsujesz żadnego szlagieru, nie zagrasz w żadnym filmie czy serialu...) nigdy nie staniesz sie symbolem żadnej dekady... Załosna jesteś! Wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: A Ile Trojanowska ma lat? 10.01.04, 19:11 Gość portalu: Peter napisał(a): > Ale ty nie musisz nikomu zazdrościć tych cech bo poprostu je posiadasz. A > Trojanowska cie wkurza bo jestes świadoma, że nigdy nie osiągniesz jej poziomu > zarówno artystycznego jak i estetycznego i intelektualnego. Nigdy nie zrobisz > takiej kariery (nigdy nie wyalnsujesz żadnego szlagieru, nie zagrasz w żadnym > filmie czy serialu...) nigdy nie staniesz sie symbolem żadnej dekady... > Załosna jesteś! Wiesz o tym? Czy Trojanowska pisze tak jak Ty "poprostu" łącznie? :-)) Musiałabym popełnić samobójstwo gdybym wybrała aktorstwo i osiągnęła jej poziom estetyczny robiąc jednoczesnie taką jak ona "karierę". Trojanowska symbolem którejś dekady???! Czyś Ty człowieku rozum stracił? Ona jest symbolem kiczu, beztaleńcia, głupoty i przegranego zycia. Co do wieku.. tak mam 500 lat! :-))))))) hi, hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: A Ile Trojanowska ma lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:20 bom_bka napisała: > Czy Trojanowska pisze tak jak Ty "poprostu" łącznie? :-)) Nie czepiaj sie literówek czy braku spacji, to mimo wszystko chyba nawet ponizej twojego niezwykle niskiego poziomu. > Musiałabym popełnić samobójstwo gdybym wybrała aktorstwo i osiągnęła > jej poziom estetyczny robiąc jednoczesnie taką jak ona "karierę". > Trojanowska symbolem którejś dekady???! Czyś Ty człowieku rozum stracił? > Ona jest symbolem kiczu, beztaleńcia, głupoty i przegranego zycia. > Co do wieku.. tak mam 500 lat! :-))))))) hi, hi, hi, hi Wiesz co, nie chce mi się z tobą polemizować, bo ty PO PROSTU jestes symbolem GŁUPOTY, ZAWIŚCI i zwykłej ludzkiej podłości... Popatrz na siebie żałosna karykaturo kobiety. Co ty osiągnęłaś. Jak uwieczniłaś swoją obecność w kulturze? Czy twoje żałosne nazwisko figuruje w encyklopediach czy leksykonach (tam sobie przeczytaj której to dekady Trojanowska jest symbolem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: A Ile Trojanowska ma lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:04 ...i jeszcze jedno "bom_bko", jak Trojanowska ma 100 lat to ty musisz mieć 500. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Info o Izabelli Trojanowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:32 wiem.onet.pl/szukaj.html?V=&S=izabella+trojanowska www.filmweb.pl/Izabella,Trojanowska,aktor,aktorka,filmografia,aa=77538,lkfilmo.xml www.filmweb.pl/Izabella,Trojanowska,aktor,aktorka,opis,aa=77538,lkportret.xml Odpowiedz Link Zgłoś
mina4 Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 11.01.04, 02:18 Tak czytam i czytam i mnie szlag bierze.... Przecież to jest chodzący plastik i to z dwucentymetrowym makijażem!!! Zdolności-brak, sorry gregoryl, szczerość do bólu. --- a po co sygnaturka? Odpowiedz Link Zgłoś
echi Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 11.01.04, 14:54 Jak dla mnie to Trojanowska jest thebesciara. Jest super, jestem jej fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemania Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:42 To przecież aktorka jednego serialu. Skąd ona się wzięła? Taka stara baba i dopiero debiut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwik Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 20:41 Z Niej aktorka jak z koziej d...py trąba , a Jej największy przebój to "Podaj cegłę " rzeczywiście wstrząsający swoją głębią , a tak na marcginesie to ostatni przebój Gwiazdy to wypociny w których treści jest kuriozum w treści głęboki nurt?????????????Nurt może być wartki bądź leniwy ale głęboki????????? I aktorka z Niej i piosenkarka do bani. I nie zazdroszczę jej wyglądu bo to jej praca , i to Ona przeżywa dramat oglądając się rano w lustrze i licząc sobie zmarchy i bruzdy .Chciałabym zobaczyć Ją tak rano bez tapety i w jaskrawym , nie przyjaznym świetle, ale byłby ubaw Tobie też tego życzę i wtedy kochaj Ją na zabój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:08 Wiesz co, ja widziałem ją bez makijażu i stwierdzam wszem i wobec, że Trojanowska nie ma ani jednej zmarchy czy bruzdy. Ma cerę jak przysłowiowa pupa niemowlęcia. Ma piekne, zgrabne , zadbane ciało, pełne seksu i namiętności. A aktorką jest (doskonałą moim zdaniem), bo przecież skończyła szkołę aktorską!!! I litość mnie bierze, jak znasz tylko "Podaj cegłę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwik Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:48 To każdy lekarz powinien być alfą i omegą medycyny ,każda pielęgniarka i sanitariusz fachowcem , policjant bez skazy , sędzia bez zmazy , szkołę kończą też skończone matoły ,a Ty Peter w czym jesteś doskonały , może idż w adwokaty, albo na astronoma bo chyba podglądasz tę jejmość przez lunetą .Wszyscy aktorzy kończą szkołę i ma to oznaczać że zasługują na Oskara ??????Dobrze dodałeś ŻE TWOIM ZDANIEM i tej wersji się trzymaj .inchłopino nie lituj się nademną słucham czegoś ambitniejszego niż repertuar Twojej ukochanej liftingowanej ( być może pępek na czubku głowy ) Gwiazdy i daruj sobie te gorzkie żale . A skąd Ty tak dobrze znasz Jej CIAŁO ,nadmiar hormonów chłopie nadmiar czasu i nadmiar wyobrażni za to niedomiar domyśl się i tak mnie nie żałuj nie jestem tego warta ze swoimi zmarchami co se je przydeptuję . A jeśli będzie grać w M j M to ja kończę to oglądać, niech wraca do Niemiec tam ma dom i tam żyje a w czasach gdy był tylko ocet Ona miała tam Raj . Kochaj Ją dalej , jak tylko na to Cię stać . wszak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 20:13 Nie wiem jakiej jestes narodowości chłopska psycholożko, ale na pewno nie jesteś Polką. Taką ilość błędów orograficznych i stylistycznych nie mogła by popełnić kobieta, co choćby podstawówkę polską skończyła. Praktycznie nie ma zdznia bez zgrzytu poprawnościowego w twojej wypowiedzi. Teraz idź po słownik orotograficzny i naucz się poprawnie pisać i formułować swoje, nie zawsze logiczne, myśli. Później wróć na forum i niech język giętki i poprawny wyrazi to co pomyśli głowa. PS. O głowę też radzę zadbać. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 12.01.04, 21:52 Peter, jesteś żałosnym d...urniem albo samą Trojanowską!hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 22:13 No toś mnie rozszyfrowała, chyba zostaniesz detektywem... Ą żałosną i...diotką to jesteś ty! A o Trojanowskiej to ty możesz sobie tylko pomarzyć. HAHAHAHA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 19:25 Drogi inteligencie spójrz serdeńko na Twoje literówki i kup Sobie Luminal na uspokojenie . Radzę Ci dobrze nie doszukuj się w mojej wypowiedzi "zdznia" bez zgrzytu poprawnościowego ,ponieważ to co napisałam dostosowałam dokładnie do poziomu Twojej dyskusji i jej argumentów . Żeby być na Twoim poziomie trzeba się położyć i nie pouczaj mnie skarbnico wiedzy encyklopedycznej , piszesz głupoty nielogiczne i całkowicie pozbawione znamion konstruktywnej dyskusji , szermujesz argumentami jak chłop cepem . To Ty zmień styl wypowiedzi albo treść wątku to może wreszcie ktoś potraktuje Cię poważnie . A co do meritum Twojej wypowiedzi to widzę że Twój zasób słów jest adekwatny do zawartości nowych mega głupich reklam , wyłącz telewizor , przestań maniakalnie wpatrywać się w oblicze ukochanej Gwiazdy, idź na spacer dotleń mózg , może wówczas napiszesz coś przez siebie wymyślonego a nie podpowiedzianego przez speców od manipulowania takimi jak Ty osobnikami Chłopska P Psycholog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:36 to ze ktos cos konczy to ie znaczy ze tym jest a ona "skonczyla" wielce szanowna i powazana szkole aktorska im Baduszkowaj w ...Gdyni, poziom nauczania ech lepiej nie wspominac. Jak tos zaplaci to dyplom stamtad ma. Tzn nie lapowe tylko czesne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Trojanowska na zagrać w "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 10:43 ...odnalezioną po latach córkę Mostowiaków. Ma zagrać krnąbrny charakterek i czarną owce w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdusia Re: Trojanowska na zagrać w "M jak miłość" IP: 150.254.37.* 12.01.04, 10:49 skąd te wieści? a poza tym to co oni nie doliczyli się przez tyle czasu ile dzieci napłodzili? jakaś ściema;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Trojanowska na zagrać w "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 10:59 To nie ściema. Na ekranach w MjM Trojanowska ma się pojawić po przerwie wakacyjnej. Właśnie podpisała kontrakt na roczne granie w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Trojanowska na zagrać w "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 16:21 A to ci niespodzianka, już nie mogę się doczekac pierwszego odcinka mjm z Trojanowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Trojanowska na zagrać w "M jak miłość" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 19:05 Koszmar, ona jest potwornie niezdolna. Komu d... daje, by ja zatrudnianio??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apis Re: Trojanowska na zagrać w "M jak miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 12:05 Jestem przeciwnego zdania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 14:42 Czy to prawda, że trojanowska sie rozwiodła i wróciła do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 16:55 No i co Peter brakło Ci już na mnie biedną argumentów ,coś nie plunąłeś jadem .A szkoda tak kulturalnie się dyskutowało , tak było miło ......a może się odkochałeś być może zobaczyłeś jakąść zmarszczkę lub chmurę na jasnym czole idolki. Szkoda ......................a taki był wersal ?!!!!!!!!!! I kto dziś tak dyskutuje ......NIKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 22:28 Ideał jest wieczny i nie ulega upływowi czasu, tak jak miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 17.01.04, 09:52 Gość portalu: Peter napisał(a): > Ideał jest wieczny i nie ulega upływowi czasu, tak jak miłość... Peter, musisz się leczyć, masz obsesję! psychiatrzy na Ciebie czekają. Nawet jeśli jesteś Trojanowską to też nie wygląda dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 14:46 Jeżeli ja muszę się leczyć na miłość to ty niestety musisz sie leczyć na nienawiść!!!! PS. Miłość jest potrządanym uczuciem i nie trzeba się na nie leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
libris Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 18.01.04, 19:50 Ja też kocham i podziwiam Panią Izabellę Trojanowską. Jest ona prawdziwą perełką w dzisiejszym świecie szoł biznesu. Nie rozumiem dlaczego tak wielu jej nie docenia - może ich wrażliwość na piękno i sztukę nieco przytępiała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raki Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 02:25 No, no, zwłaszcza, że ostatnio Iza jest wolna, to teraz coraz więcej ma absztyfikantów... Odpowiedz Link Zgłoś
libris Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! 19.01.04, 17:20 Co to znaczy, że Iza jest ostatnio wolna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solipiwko Re: IZA TROJANOWSKA JEST BOSKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 10:35 Podobnie sie rozwodzi!? Odpowiedz Link Zgłoś