Dodaj do ulubionych

Hania Lis w TVN

23.09.09, 11:11
Czy ta Pani teraz pracuje w TVN?
Obserwuj wątek
    • easykukula Re: Hania Lis w TVN 23.09.09, 15:17
      nieeeeeeeeeeee
      wpadła na kawe, poczytać gazete...
      a oni z ukrycia filmowali....
      :)
      • fenome Re: Hania Lis w TVN 23.09.09, 16:07
        taka WIELKA DZIENNIKARKA, nie ma na waciki???
        • bell82 Re: Hania Lis w TVN 23.09.09, 19:26
          z dwojga złego juz wole Lis niż Rusinową.. Kinie chyba teraz szlag trafia..
          • ankas4 Re: Hania Lis w TVN 23.09.09, 22:28
            TO nie byl najlepszy dzien dla P.Kingi...wspolczuje jej w sumie,mam
            nadzieje,ze nie spotka sie z P.Hanna na korytarzu.

Dla mnie widok P.Hanny byl lekko zalosny,bo ...jakos wydaje mi sie,ze to
            ponizej jej mozliwosci,i wiem,ze sa Wielcy prowadzacy jak Zakowski ale
            P.Hanna nie bardzo mi tam pasowała...Poza tym tak po babsku myslac...ja na
            miejscu P.Hanny wykazałabym sie wieksza dumą i nie zdecydowała na prace w
            jednym zespole co byla zona mojego męza...
            • kicia76-0 Re: Hania Lis w TVN 24.09.09, 00:14
              To SKANDAL - WIELKI SKANDAL . Nigdy bym sie nie spodziewala po TVN ze zatrudni
              ta kobiete. Powiem jedno: Szefowie T VN - strzeszcie sie - Ta baba WAM POKAZE.
              Niech sie tylko poczuje pewnie to dopiero pokaze pazurki. przypomnijcie sobie
              jak dostala sie na "kontrakt gwiazdorski " hahahahahahah "gwiazdorski" smiechu
              warte do Jedynki - jak sie zachowywala , jak stawiala warunki i jak traktowala
              swoich kolegow i kolezanki. Na wstepie chciala zwalniac to tego to tamtego.
              Nawet swojemu szefowi " robote podjazdowa robial" katastrofa. Nie spodziewalam
              sie tego po WAS . Ja i moi znajomi nie bedziemy na pewno ogladali tej pani.
    • tele_sfor spadające gwiazdy 24.09.09, 09:38
      Tomaszowi przedłuzono w publicznej obecność programu o 3 miesiące, ale zostanie
      on przeniesiony na 23.45 i będzie miał tytuł "Tomasz Lis na dobranoc".
      • anmanika Re: spadające gwiazdy 24.09.09, 10:14
        Czyli bedą to "Dobranocki Tomasza Lisa"?
        • tele_sfor Re: spadające gwiazdy 25.09.09, 20:08
          www.plotek.pl/plotek/1,78649,7078835,Tomasz_Lis_ma_klopty__Ludzie_nie_chca_go_ogladac_.html
    • sanna.i Re: Hania Lis w TVN 27.09.09, 19:03
      Raczej jej nie zatrudnią pani jest marna. Zresztą, czytałam gdzieś, ze to był
      tylko jednorazowy "występ".Na szczęscie.
    • tele_sfor Re: Hania Lis w TVN 02.10.09, 16:43
      forum.gazeta.pl/forum/w,902,101040577,,Kadrowa_rewolucja_w_TVP_Lis_i_Krasko_odchodza_.html?v=2
      • tele_sfor 0ch, Hanuś 13.11.09, 09:53
        www.plotek.pl/plotek/1,78649,7249595,Hania_Lis_stara_sie_wrocic_do_Polsatu__.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka