Gość: batuszka IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 17:42 zdążyłam czy nie??;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atamanek Re: IDOL 3.24 10.01.04, 18:34 Witajcie :) Zlosliwosc rzeczy martwych pokrzyzowala mi plany na dzisiejszy wieczor i posiedze tu troszku z Wami :) O co chodzi z tym "zdazylam"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 18:41 > O co chodzi z tym "zdazylam"? :) zdążyłam założyć nowy wątek zanim zrobił to ktoś inny - i cieszę się niermiernie, bo głupio by wyglądały dwa wątki IDOL 3.24 obok siebie, no a poza tym satisfaction, że mój nick taki widoczny;););) > Zlosliwosc rzeczy martwych pokrzyzowala mi plany na dzisiejszy wieczor i > posiedze tu troszku z Wami :) bardzo nam miło;) musimy tylko wymyślić jakieś konretne tematy. Zawsze o sobotę tej porze gadaliśmy o idolu extra, ale okrutny polsat zabrał nam tą przyjemność - :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 10.01.04, 20:01 Witajcie :) To dam moze cos od siebie? kilka(dziesiat) zdjec Waszych ulubiencow :) www.pbase.com.atamanka2 Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 10.01.04, 20:20 Ladnie wyszlas na zdjeciach z Kuba i Alicja (o ile to Ty :-))... czemu nie masz zdjecia z Monika? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 10.01.04, 21:57 Witajcie :) Tak, ja. Nie mam, bo poprostu sobie nie zrobilam akurat z Monika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 20:20 www.pbase.com.atamanka2 taka strona? Hmm nie wchodzi mi :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 20:22 Dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 20:31 Thx! Extra fotki ;))) Śmieszne minki czasem Brodka strzela, a te zdjęcia z Kowalczykiem haha :P 62 jest git ;) Te z Ala i Kubą bardzo fajne, z Kubą Wojewódzkim ( nawet nie wiedziałam, że On tam był na każdym moncercie..:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralik Re: IDOL 3.24 IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.01.04, 21:23 czy można gdzieś ściągnąć piosenki,a jeżeli tak to jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 22:36 a o jakie piosenki ci chodzi? wejdź na stronę www.edysk.pl nazwa użytkownika: batuszka hasło: idolek albo: batuszka2 hasło: idolek i tam coś poszukaj prawdę mówiąc to już nie pamiętam jkie piosenki są na któym koncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: Batuszka IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.01.04, 23:38 Dzięki wielkie,ale coś nie chcę ściągać,nie wiem dlaczego.Ale i tak dzięki zwłaszcza że to już drugi raz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 22:08 mina Maleńczuka na zdjeciu 10 mnie intryguje... ten facet mnie chyba zawsze będzie intrygować... ;) dzięki wielkie Atamanko za te zdjecia :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.24 IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 02:45 jest parę Adasiów :DDD dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 11.01.04, 03:00 Vera, wróciłaś...??? :))) Witamy z powrotem w Polsce. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.24 IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 03:33 dzięki :))) jak mi się miło zrobiło... teraz czekam aż mój miły do mnie dołączy, bo mi strasznie źle bez niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: IDOL 3.24 IP: *.acn.waw.pl 11.01.04, 03:34 btw, widzę, że Ty też cierpisz na bezsenność... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 11.01.04, 03:51 zaraz idę spać :) i nie martw się, czas naprawdę szybko płynie a w razie czego zawsze możesz się nam wypłakać ;) pozdrawiam serdecznie :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 22:13 Prosze program juz przestal egzystowac, a tu watki sa we wspanialym rozkwicie (moze kiedys jeszcze zdaze zalozyc watek pt. IDOL 3.100 ;)). Ciekawe co tam nam jutro pokaza w poidolowym programie? Pewnie Brodke z napuszona mina i wtedy sie dopiero pierwszy raz zdenerwuje, ze to ona wygrala ;) Pozdrowienia dla wytrwalych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka do atamanki IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 22:27 ja mam kilka pytanek: po tych wszystkich koncertach idolkowie mieli jeszcze siły i humor rozdawać autografy, rozmawiać z ludźmi, robić zdjęcia? Nie marudzili, że im się nie chce, że są zmęczeni, że nie mają humoru? Nie było im głupio rozmawiać z właściwie obcymi ludźmi? Ja to bym się chyba bała podejść, żeby mi nie odpowiedzieli, że nie mają czasu albo ochoty, taki już jestem wstydliwa;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: do atamanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 22:33 Hmm jak chce sie byc idolem to trzeba miec czas dla ewentualnych fanow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: do atamanki 10.01.04, 23:29 Witajcie :) Moze i mieli, ale ochroniarze caly czas bronili jak lwy dostepu do uczestnikow i jurorow. Po ogloszeniu wynikow bylo nerwowo, bo byla obawa, ze publicznosc ruszy gratulowac zwyciezcy na scene a jeszcze byl program na wizji. Widzialam nerwowe spojrzenia ochroniarzy i Kruszynki. Co do rozdawania autografow. Zalezy kto. Jak ktorys mial ochote isc do publicznosci po koncercie, to szedl do barku przed wejsciem do studia. Tam zdjecia, podpisy itp. Najcierpliwszy byl chyba Michas Karpacki :)) Chetnie pozowali do zdjec Kuba i Przemek. Zreszta jak sie wszytsko konczylo, to tylko nieliczni fani czekali na Nich przed studiem, przy barku. W czasie przerw nie bylo mozliwosci wejscia do pomieszczen, gdzie Oni przebywali. Tak samo poza magiczna granice w studio. Trzeba bylo miec plakietke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: do atamanki IP: *.chello.pl 11.01.04, 02:56 A ja właśnie kiedyś zastanawiałam się nad tym co by było, gdyby podczas koncertu ktoś z widowni wparował nagle na scenę.;)) Czy ochroniarze byliby w ogóle w stanie temu zapobiec? Bo w telewizji wyglądało na to, że nie bardzo. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: do atamanki 11.01.04, 12:29 Witajcie :)) Nie ma takiej mozliwosci teoretycznie, chociaz po koncercie, w ktorym odpadl Pawel, juz po zniknieciu z wizji, wskoczyla na scene do gratulujacych sobie finalistow zaplakana, rozhisteryzowana laska. Kruszyna delikatnie, acz stanowczo bardzo Ja wyprowadzil. Od tamtej pory ochroniaze byli bardzo bystrzy ;) Wtedy tez jakas fanka Pawla rzucala na scene bielizna podczas koncertu.... potem to wisialo smiesznie na wysiegniku kamery ;) Wielki biustonosz i olbrzymie reformy z nogawkami;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka wośp jeszcze raz IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 23:13 jak ktoś jeszcze nie ma informacji, a chciałby się wybrac do Opola, oto rozpiska na jutro: "Program niedzielnego koncertu finałowego WOŚP na scenie przed opolskim ratuszem: Godz. 13-14 - kiermasz ciast przygotowanych przez opolskich cukierników. Godz. 14-15 - muzyka hip-hop, pokaz break dance. Godz. 15.15-15.45 - kolędy w wykonaniu Studia Piosenki "Debiut". Godz. 16-16.30 - koncert zespołu "Celebra". Godz. 16.45-17.15 - muzyka dla wszystkich. Godz. 17.30-18 - koncert grupy "Funkcjonalni" (Opole). Godz. 18.15-18-45 - wystąpi Kuba Kęsy. Godz. 19-20 - koncert grupy "Ocean" (Wrocław). Godz. 20-20.10 - Światełko do Nieba. Godz. 20.10-21 - gwiazda wieczoru - Ewelina Flinta." z www.nto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: wośp jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 23:27 Dali MU AŻ pół godziny... Boshe :/ Gwiazda regionu i Mu nie dadzą zaśpiewać porządnego koncerta :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: wośp jeszcze raz 11.01.04, 00:33 Gość portalu: tokyo napisał(a): > Dali MU AŻ pół godziny... > Boshe :/ Gwiazda regionu i Mu nie dadzą zaśpiewać porządnego koncerta :P Wasz śliczny Kubuś i Wy jego wielbicielki powinniście się cieszyć, że Owsiak w ogóle zauważył i zaprosił KK. Wasz ulubieniec nic takiego jeszcze nie zaproponował (choć wykonanie "Easy" jest świetne, to przyznaję) , żeby miał więcej czasu w WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: wośp jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 08:28 ??? Obawiam się, że Pan Owsiak nie był tym razem krytyczny, wybierając tych, co zagrają. Powiem więcej - był bezkrytyczny, zapraszając bajmy i inne badziewia. Chodzi o to, że by jak najwięcej zespołów zagrało ot co... A jeśli chodzi o Flintę, to Owsiak sam przyznał, że Flinta to jest już nie ta woodstockowa dziewczyna...Jak może zauwazyłeś nawet na Woodstocku Jej nie było. Ale wisi mi to. Ważne, że i dla mnie znajdzie się ktoś do spiewania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: wośp jeszcze raz IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:40 >Jak może zauwazyłeś nawet na Woodstocku Jej nie było. a ja słyszałam, że była, ale ją wygwizdali... tylko, że wiem to od osoby, która na Przystanku była raczej w stanie wskazującym, więc nie jest to 100% pewne;) PS: jest tu ktoś z Opola, kto się wybiera i opowie nam potem, jak było? PS2: nie przejmujcie się tymi 30 minutami - zostawili jeszcze przed Oceanem kwadrans, pewnie na bisy;) Odpowiedz Link Zgłoś
efka67 Re: wośp jeszcze raz 11.01.04, 11:56 nie jestem z Opola,ale się wybieram (najprawdopodobniej), opowiem agacie,która sie na forum udziela,a ona może sie z Wami podzieli; batuszka!jeśli podjedziesz do Wroclawia,to możemy Cie zabrać,jakbys była zainteresowana to kontaktuj się za mną bezpośrednio; pzdr.e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: wośp jeszcze raz IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 12:08 dziękuję serdecznia za propozycję, kochana jesteś, ale niestety nie mogę - jestem do popołudnia "uziemiona" w domu :((( życzę udanej zabawy pozdrawiam i dzięki jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: wośp jeszcze raz IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:37 hmmmm ja szczerze wątpię, czy pan Owsiak, mający na głowie całą fundację i ogólne przygotowania do Orkiestry zajmuje się ejszcze takimi sprawami jak dobór wokalistów śpiewających w poszczególnych miastach. Ale może się mylę i w takiej mojej małeś Środzie Śląskiej tez Owsiak decyduje, kto zagra w Domu Kultury... Ja zawsze myślałam, że to takiemi pierdułkami zajmuje się ZHP i Urząd Miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Idol rządzi 10.01.04, 23:54 Kuba dopiero co zajął II miejsce i ma już pół godziny, Ewelina gwiazdą wieczoru. Super! Dobrze, że wystąpię poważne osoby, a nie głupie małolaty z Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol rządzi 11.01.04, 01:58 > Dobrze, że wystąpię poważne osoby, O! Szykuje sie koncert muzyki powaznej. Fanta-stycznie. > a nie głupie małolaty z Idola. Biedny Andrzej, typowy Polak z kompleksami. Dalej, sacz swoj jad, wyladuj swoja frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: Idol rządzi IP: *.chello.pl 11.01.04, 02:44 Nie daj się prowokować, big. ;))) Ja też się nie zgadzam z Andrzejem, ale wychodzę z założenia, że każdy ma prawo do swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol rządzi 11.01.04, 11:36 Bynajmniej nie daje sie sprowokowac ani nie bronie nikomu prawa do wlasnych pogladow. Po prostu od czasu do czasu tak mam, ze musze skomentowac zdanie jakiegos onetowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu wolna niedziela IP: *.chello.pl 11.01.04, 12:45 to takie dziwne... mam wolny wieczor. moge sie z kims umowic, moge pojsc do kina odzwyczailem sie od takich niedziel ;) tzn. ja wiem ze jest jakis tam godzinny programik podsumuwujacy, ale skoro to byla naslabsza edycja idola, to jakos nie wydaje mi sie, zeby nagle podsumowanie bylo pasjonujace :/// w kazdym razie coby nie zaznac szoku od nadmiaru wolnego czasu ostatni raz spedze wieczor przed telewizorem i obejrze sobie wczorajszy koncert Robbiego Williamsa z HBO :) a jakie Wy macie plany? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: wolna niedziela 11.01.04, 13:07 Witajcie :)) Mam zamiar zoabczyc, jak sie bawili finalisci na nartach... Co wizja, to nie fonia;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: wolna niedziela 11.01.04, 13:38 Poniewaz ta edycja byla o niebo lepsza niz poprzednia to z przyjemnoscia obejrze dzis wieczorem jej podsumowanie. Mam nadzieje, ze bedzie duzo Adama i Moniki, bo chociaz oni za soba raczej nie przepadaja to ja wlasnie w nich dwojgu widze najwieksze 'odkrycia' i talenty tej edycji, i pokladam w nich jakies tam nadzieje na dobre plyty w przyszlosci. Kuba tez moze byc, byle za duzo Kowalczyka nie pokazywali... ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: wolna niedziela IP: *.chello.pl 11.01.04, 15:08 uwazam, ze byla zdecydowanie slabsza Adam jest jedynym duzym odkryciem, reszta to mizeria :/// od biedy moglbym do tych odkryc dopisac jeszcze Kaline, ale a) widzialem za malo jej wystepow, zeby to w pelni ocenic b) generalnie takich wokalistek ci u nas dostatek wiec mamy Adama i potem dlugo nic i pewnie zaraz mnie tu opluja wszystkie kęsofanki i brodkofile z bigrockiem na czele (a tak przy okazji bigrocku ile Ty masz lat? ja myslalem, ze jestes doroslym facetem, ale po lekturze Twojej dyskusji z Andrzejem dochodze do wniosku, ze jestes licealista i takim z problemami w szkole) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: wolna niedziela 11.01.04, 16:03 > uwazam, ze byla zdecydowanie slabsza Z tego co zdazylem wywnioskowac (po lekturze Twoich postow) to Ty oceniasz program glownie pod katem umiejetnosci wokalnych uczestnikow, wiec nie dziwota, ze masz taka opinie. Ja jednak biore pod uwage duzo wiecej elementow, nie tylko kwestie czysto techniczne, a pod wieloma wzgledami bylo po prostu duzo duzo lepiej niz w edycji poprzedniej. Technika to nie wszystko, technicznie to nawet 'duze odkrycie' Adam K. jest dosyc slaby (te gorki :-/) w porownaniu do takiego niemal bezblednego Wydry czy Totoszki. > b) generalnie takich wokalistek ci u nas dostatek Ciesze sie, ze to wreszcie potwierdziles, nadal jednak nie wiem w takim razie dlaczego tak uparcie przez caly czas trwania programu wspierales ja podczas gdy inni (w tym ja) twierdzili, ze kompletnie niczym nie wyroznia sie sposrod tlumu podobnych do niej... > tak przy okazji bigrocku ile Ty masz lat? Powiedzmy, ze czuje sie wystarczajaco mlodo, by tu z Wami wszystkimi toczyc dysputy na bylo nie bylo tematy zwiazane z programem glownie dla mlodziezy. Nadrabiam stracony niegdys czas. > po lekturze Twojej dyskusji z Andrzejem Przykro mi, ze wyciagasz pochopnie takie wnioski. Widzisz, niekiedy by adwersarz zrozumial o co Ci chodzi trzeba znizyc sie do jego poziomu. W tamtym przypadku nawet to nie pomoglo, ale i tak czasami bywa. > jestes licealista i takim z problemami w szkole Problemy w szkole byly i owszem, ale glownie ideologiczne. Dzis prawdopodobnie bylbym prymusem klasowym z bogatym i otwartym swiatopogladem. Ot, ironia losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: wolna niedziela IP: *.chello.pl 11.01.04, 16:57 nie wiem co Cie naszlo z tym dogryzaniem tym, ktorzy maja inne zdanie :/ ehhh gdyby mnie interesowała wylacznie czystosc śpiewu i nic wiecej, to moze bym obejrzal jeden, dwa odcinki pierwszej edycji i dal sobie spokoj ja biore pod uwage wszystko i w tej edycji tylko Adam przykuwal moja uwage rowniez dlatego, ze byl najbardziej dojrzalym wykonawca ale znajac Twoje poglady na kwestie wieku nie bede sie wdawal w dyskusje i nie oceniajac pierwszej, pionierskiej edycji uwazam, ze dwojka byla bardzo dobra, a trojka do zapomnienia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: wolna niedziela 12.01.04, 00:04 > nie wiem co Cie naszlo z tym dogryzaniem tym, ktorzy maja inne zdanie :/ Jesli w dyspucie z A. doszlo do mniejszego czy wiekszego spiecia to znaczy, ze bylo ono niezbedne by osiagnac jakis tam efekt mniej czy bardziej zamierzony. Mniejsza juz z tym. > ja biore pod uwage wszystko > i w tej edycji tylko Adam przykuwal moja uwage Druga edycja byla naprawde interesujaca do etapu klubowego, przez ktory przewinelo sie naprawde mnostwo prawdziwych osobowosci, ze wspomne tylko Marcina Patyka czy Kaje Kazmierczak. Finaly drugiej edycji byly dla mnie jedna wielka pomylka, bo raz, ze nie weszli do nich naprawde najlepsi, dwa, ze finalisci naprawde wartosciowi nie ostali sie nawet do polowy koncertow finalowych, trzy, ze program poszedl wtedy strasznie w strone bigbrother'a :-(. Mozesz miec inne zdanie na ten temat, ale ja to tak widze, obecnosc Homa i Totoszki w scislej trojce i wygrana bardzo przecietnego (zeby nie powiedziec slabego) wokalnie Zalewskiego tylko jednak potwierdza to o czym pisze. W trzeciej edycji do koncertow finalowych dostali sie za to sami najlepsi co zaowocowalo bardzo interesujaca i roznorodna pierwsza piatka. Tej edycji nie zepsulo mi nawet jury oslabione brakiem Wojewodzkiego, o co sie poczatkowo obawialem. > znajac Twoje poglady na kwestie wieku nie bede sie wdawal w dyskusje Moje poglady na kwestie wieku wyrobilem sobie glownie podczas kilkuletniej pracy z mlodzieza licealna (15-19 lat) i pozwolisz, ze bede sie ich nadal trzymal. Zdziwilbys sie jak pozory potrafia mylic i jak niektore dzieciaki z I klasy potrafily niejednokrotnie pozytywnie zaskoczyc dojrzaloscia swoich sadow, opinii, zachowania i spojrzenia na swiat, w przeciwienstwie do ich niektorych starszych kolegow i kolezanek z klas maturalnych (tzw. doroslych). > i nie oceniajac pierwszej, pionierskiej edycji uwazam, ze dwojka byla bardzo > dobra, a trojka do zapomnienia :/ Ja bym postawil pionierska jedynke na rowni z ostatnia trojka, a dwojke umiescil gdzies tam daleko za nimi. Tak naprawde jednak to nie ma znaczenia. Wszystko zweryfikuja plyty i osiagniecia artystyczne poszczegolnych finalistow (badz nie-finalistow). Byc moze wrocimy do tej rozmowy za lat kilka... :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: wolna niedziela IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 13:03 ile ludzi, tyle poglądów jeśli mogę się wtrącić do dyskusji, to powiem, że mi najabrdziej się podobała 3, potem 2, a na końcu 1. Prawda, że 1 była pionierska, ale nie oglądałam jej z takim zainteresowaniem jak dwie kolejne, na co wpłynął fakt, że do finału nie dostałą się Ola Łysiak a zamiast niej weszli - Mike Zawitkowski, a w dogrywce Patrycja Wódz i Paweł Nowak, co uważałam za duuuużą pomyłkę. W pierewszej 5 były już osoby naprawdę utalentowane, ale żadna nie wywarła na mnie tak dużego wrażenia, jak moi faworyci z 2 i 3 edycji. W 2 edycji było trochę lepiej. Oglądałam z większym zainteresowaniem, bo do 10 wszedł moj faworyt od pierwszego castingu, który zresztą wygrał, ale z kolei mierziła mnie obecność Homa, Aleksandra, czy Magdy Rejtczak, za których chętnie bym widziała w finale Kubę, Marcina Patyka czy Kaję Kaźmierczak a nawet taką Agneiszkę Bułę, która byłaby bardziej zabawna od Homa. Natomiast 3 edycja podobała mi się bajbardziej, mimo, że oprócz Kuby nie miałąm inengo faworyra, to jednak uczciwie muszę przyznać, że ludzie byli najbardziej różnorodni, żeby nie powiedzeić najbardziej interesujący. Nie oceniam względów wokalnych, bo to co mi się najbardziej podoba nie jest jednocześnie najlepsze wokalnie (no choćby taki Zalewski), więc tę sferę pozostawiam fachowcom. Ale nie zgodziłąbym się, że 3 była tak słaba, że nie należy robić kolejnej edycji. Bardzo bym chciałą zobaczyć, czy kolejna byłaby równie "kolorowa" jak 3, jednak sądzę, że należałoby poczekać ze 2 lata, choćby po to, by dać szansę obecnych 14-latkom;) oraz ocenić jak dają sobie radę finaliści 2 i 3. PS: Mam nadzieję, że czasu antenowaego, który powstał, nie zapełnią jakimś "debiutem" czy czymś innym... PS2: Bigrock - jesteś pedagogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: wolna niedziela 12.01.04, 13:48 > PS2: Bigrock - jesteś pedagogiem? Nie... To byla jednorazowa przygoda, ktora calkiem milo wspominam, ale nie sadze, bym jeszcze kiedys do tego wrocil... Chociaz ktoz moze z gory przewidziec jak sie jego losy potocza... ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 11.01.04, 13:52 Witajcie :) Przed chwilka rozmawialam z Waszym ulubiencem, Kuba. Przekazalam pozdrowienia, opowiedzialam o dyskusjach na forum. Bardzo byl ucieszony i prosil, by Wam podziekowac :)) Co do plyty, planuje, ale nie w najblizszej przyszlosci. Czeka na propozycje wspolpracy. Pytalam sie tez o nastroj po finale, jest ok, zadowolony i na plus :)) Pytalam sie tez o czat na stronie Idola. Niestety, mial pecha, bo na czacie byly zawsze osoby, ktore odpadaly. Ostatnio jednak byla Monika, wiec On jako jeden nie mial mozliwosci czatowania. Czyli pech na calego :) Jak bedziecie mieli jakis inne pytania, to zapisze i przy najblizszym fonie podpytam :) Te zapisalam po rozmowie z tos_ka, bo oczywiscie mam skleroze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 11.01.04, 14:19 no wlasnie - czeka na propozycje oni nie powinni czekac powinni miec 1000 pomyslow :/ bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: IDOL 3.24 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:30 Kubu, ale to że on czeka na propozycje to nie znaczy, że nie ma pomysłów. Może po prostu czeka, aż ten cały szum się uspokoi, opadną emocje i znajdzie się nie- krwiopijcza_aż_tak_bardzo firma, która wyda jego debiut. Założę się, że Kuba ma już w głowie setki pomysłów na swoją muzykę, ale "znając go" woli sobie to na spokojnie poukładać niż dobijać się do drzwi jakiegoś Bardzo Ważnego Producenta i błagać o wydanie płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 11.01.04, 14:40 mysle ze jako osoba, ktora zajela 2 miejsce nie ma co liczyc na to, ze BMG go wypusci i gratuluje tego, ze go tak "znasz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: IDOL 3.24 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:49 Kubu - napisałam, że go znam w cudzysłowiu, żeby podkreślić to o czym nie raz już wspominano - tego jaki jest Kuba Kęsy możemy się tylko domyślać na podstawie tego jak dał nam się "poznać" poprzez TV. No nie czepiaj się bez sensu. A co BMG - może to racja, ale przecież w II edycji drugie miejsce zajął Totoszko i coś o jego dokonaniach muzycznych nie słychać - być może jemu BMG odpuściło. Chociaż on był trochę innego formatu wokalistą (inna stylistyka) niż Kuba więc kto wie jak to się skończy. Pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 11.01.04, 14:59 Oni tam juz w trakcie trwania programu podpisuja istne cyrografy, wiec na wydanie plyty pod innym niz BMG szyldem w ciagu najblizszych kilku lat Kuba nie ma co liczyc. To ogolnie stosowane na swiecie praktyki, niestety. Jesli Kuba podpisal ow cyrograf (a wyjscia raczej nie mial) to zadna inna wytwornia nawet nie spojrzy na jego potencjalne demo i zaden muzyk zwiazany z inna niz BMG wytwornia nie bedzie mogl (nawet gdyby chcial) z nim wspolpracowac. Tak to juz jest w tym gniezdzie skorpionow. Plusy z zajecia drugiego miejsca sa takie, ze presja wytworni jest duzo mniejsza niz na zwyciezce, ma on wiecej czasu na nagrywanie propozycji, a wyjsciowa popularnosc generalnie rownie wielka co zwyciezca o czym wytwornia oczywiscie pamieta i dlatego taka osobe traktuje zupelnie inaczej niz jakiegos zupelnie nieznanego przybysza z zewnatrz. Zwyciezca ma ten plus, ze jako jedyny ma zagwarantowane wydanie plyt, nie wiem jak w tej edycji, ale np. w I edycji bylo to 5 kolejnych plyt, a oprocz tego ma mozliwosc wspolpracy z dobrymi muzykami etc. Ma niestety rowniez mniejsze pole manewru, a wytwornia ma wiekszy wplyw na repertuar. Oczywiscie to wszystko teoria, w praktyce duzo zalezy od samej osoby. Bo chcialbym widziec wytwornie, ktora by np. mnie ;-) zmusila do wejscia do studia i nagrania piosenki, ktora mi nie odpowiada (to odnosnie tego wplywu na repertuar). Zreszta, takich metod to oni nie stosuja, raczej delikatne naciski, wplywanie przez wmawianie bzdur przez zatrudnionych 'znawcow', etc. Niestety, na dobra sprawe nie mozna tam ufac nawet najlepszemu przyjacielowi. Ale to juz temat na zupelnie inna historie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Kubu ma rację... 12.01.04, 12:40 Gość portalu: kubu napisał(a): > no wlasnie - czeka na propozycje > oni nie powinni czekac > powinni miec 1000 pomyslow :/ > > bez sensu Masz rację. Takie czekanie, to jak w przysłowiu o indyku, który czekał na niedzielę, a wiadomo, co mu zrobili w sobotę. Na czekanie to sobie mogą pozwolić "nazwiska", a nie, nawet, gdyby był niewiadomo jak najbardziej utalentowany, Kuba Kęsy, czy inny uczestnik Idola. Na zwłokę, to w tej chwili może sobie pozwolić tylko Brodka, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 13:11 Gość portalu: kubu napisał(a): > no wlasnie - czeka na propozycje > oni nie powinni czekac > powinni miec 1000 pomyslow :/ > > bez sensu zależy, jak rozumiemy "propozycje" - bo jeśli chodiz o pomysły na płytę, na piosenki, to rzeczywiście byłoby bez sensu. Jednak sądzę, że Kuba nie czeka na kogoś, kto mu powie, jak powinna płyta wyglądać, zdaje mi się, że on już to wie. Natomiast przez "propozyje" mozna rozumieć choćby oferty od muzyków. Nie sądzę, że chłopak będzie chodził po ludziach, dobijał się i prosił, by ktoś zechciał zagrać na jego płytce na gitarce albo na perkusji... BTW: zastanawiam się jak doszło do współpracy Zalewskiego z Kasią Nosowską i muzykami Flippera. Czy to oni wyszli z propozycją, czy wytwórnia, czy Zalewski... Ja stawiam na to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.24 12.01.04, 13:20 Gość portalu: batuszka napisał(a): > Jednak sądzę, że Kuba nie czeka na > kogoś, kto mu powie, jak powinna płyta wyglądać, zdaje mi się, że on już to > wie. Natomiast przez "propozyje" mozna rozumieć choćby oferty od muzyków. Nie > sądzę, że chłopak będzie chodził po ludziach, dobijał się i prosił, by ktoś > zechciał zagrać na jego płytce na gitarce albo na perkusji... Ja sobie tego inaczej nie wyobrażam, jak właśnie poprzez próbę zainteresowania własną osobą. Nie sądzę, żeby Idol był aż tak oglądany przez profesjonalnych muzyków i że tylko wypatrują oni talenty do "wyłapania". > BTW: zastanawiam się jak doszło do współpracy Zalewskiego z Kasią Nosowską i > muzykami Flippera. Czy to oni wyszli z propozycją, czy wytwórnia, czy > Zalewski... Ja stawiam na to pierwsze. Stawiam na opcję,że to wytwórnia pomyślała, że to dobry pomysł i ona wszystko zorganizowała... Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: IDOL 3.24 12.01.04, 17:39 w związku z powyższymi postami powraca pytanie: co dalej po Idolu? chyba najlepsze podejście miał jednak Kowalczyk który gdzieś tam mówił, że on sobie załatwia kontakty podczas gdy reszta uczestników siedzi w hotelu i czeka na cud - więc po Idolu wrócą do swoich miasteczek i "świat" o nich zapomni widac to jak na dłoni w postawie Kuby Kęsego: na początku finału twierdzi że przyszedł do Idola by nawiązać kontakty, że może się nim zainteresuje jakiś zespół w połowie koncertów finałowych pada stwierdzenie w rodzaju: tyle już czasu minęło a tu jakoś nikt się nie interesuje... a po finale ciągle "oczekuje propozycji"... w końcu były już trzy edycje tego programu a uczestnicy jakby niczego się nie nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 12.01.04, 18:12 Ja tylko chciałam zwrócić uwagę na to, że my nie mamy zielonego pojęcia, jak wygląda stan faktyczny. Kuba na pewno nie mówi wszystkiego i wcale mu się nie dziwię. Stwierdzenie: 'czekam na propozycje współpracy' jest bardzo wygodne i ładnie podane, ale można je interpretować na różne sposoby.;) Jestem dziwnie spokojna, że Kuba nie siedzi całymi dniami w domu, oczekując na telefony z ofertami współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: IDOL 3.24 12.01.04, 18:37 owszem, wiemy tylko tyle ile widzimy w tv i czytamy w prasie ale i na tej podstawie można wyciągnąć jakieś wnioski ja dałam przykład Kuby, bo tyle daliście tu linków że chyba najwięcej to o nim się ostatnio naczytałam...;) jednak chciałam to uogólnić na wszystkich finalistów wydaje mi się, że oczekują oni zbyt wiele po tym programie, a później spotyka ich zimny prysznic co się stało ze wspaniałą Gosią Stępień? (pytanie retoryczne) już nie wspomnę o finalistach drugiej edycji być może w innych krajach to działa na innych zasadach (sukcesy finalistów brytyjskich) ale u nas marnuje się tą wielką popularność którą daje program pamiętam nawet dziwną minę Adasia Kozłowskiego, któremu po odpadnięciu Leszczu mówił: nie martw się, pomyśl ile teraz dróg się przed Tobą otwiera oj chyba nie bardzo on widział te drogi... jako zresztą dojrzały facet (tu przytyk do bigrocka;) pewnie zdawał sobie sprawę z tej całej sytuacji że gdzie te sensowne propozycje? nawet do zwyciężczyni (Moniki Brodki) zgłosił się z propozycjami menadżer od Just 5... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 18:43 >co się stało ze wspaniałą Gosią Stępień? (pytanie retoryczne) Ano, składała liczne dema do wytwórni, żadne z nich do tej pory nie zostało zaakceptowane...za ambitny materiał podobno :/ WRRRR > nawet do zwyciężczyni (Moniki Brodki) zgłosił się z propozycjami menadżer od > Just 5... Skąd o tym wiesz ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tamara23 Re: IDOL 3.24 12.01.04, 18:59 > Skąd o tym wiesz ?:P aż wstyd się przyznać ale podejrzałam w brukowcu zwanym Gala jest tam maleńki wywiadzik z Moniką (papier, chyba nie ma tego w sieci) cyt.: Interesują się tobą ludzie uznani za ojców chrzestnych disco polo (menadżer Stachursky'ego, producent Just 5). Nie bałabyś się z nimi współpracować? MB: Nie podjęłam jeszcze żadnej decyzji, tak naprawdę czekam na propozycje. Chcę je wszystkie dobrze przemyśleć, nie działać pod wpływem chwili czy impulsu. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 12.01.04, 19:03 Witajcie :) Nie siedzi, nie siedzi :)) Sadze tez, ze to, co mowi, mowi szczerze. Kuba nie jest typem czlowieka, ktory mowi jedno a robi drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 12.01.04, 21:25 > Sadze tez, ze to, co mowi, mowi szczerze. > Kuba nie jest typem czlowieka, ktory mowi jedno a robi drugie. wiem :)) ale z drugiej strony - trudno od niego wymagać, by informował opinię publiczną o każdym spotkaniu czy odbytej rozmowie ;) wierzę w to, że Kuba ma już jakieś pomysły (a może nawet propozycje), ale póki nic nie jest jeszcze ustalone, nie mówi o tym głośno, bo i po co :) a to, że ma pomysły, nie przeszkadza mu przecież czekać na ewentualne kolejne propozycje - tak więc powiedział szczerą prawdę (choć zapewne nie całą) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: IDOL 3.24 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:33 Atamanek - przy okazji następnej rozmowy z Kubą przekaż mu proszę ode mnie (od nas?), że wierzymy, że da sobie świetnie radę na scenie, żeby nie słuchał złych doradców tylko niech robi swoje. I że nie zapomnimy emocji, których nam dostarczył - nawet jeśli płyta nie ukaże się w przyszłym miesiącu to i tak będziemy czekać na płytę. No, w każdym razie ja na pewno. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 11.01.04, 14:53 Dziękuję. Jesteś kochana, że w ogóle pamiętałaś. :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:17 złóżmy sie dla Atamanki na jakiegoś szampana czy coś - za wczorajsze prezenty i za pamięć albo moze inaczej - postawmy jej pomnik, tak jak Bigrockowi - może być? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 11.01.04, 20:45 Ale zalosny program puscili... kompletna nuda i odgrzewane parowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 20:58 A ja się znowu spłakałam ze śmiechu przy Rocku parodiującym Makosa.. buehehehhehehehe..;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagusia Re: IDOL 3.24 IP: *.one.pl 11.01.04, 21:04 no to bylo najlepsze :) rewelacja lesza i przytrzaskiwanie drzwiami od lodowki nie pamietam czego the best :P a tak pozatym to nudyyyyy :( Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:05 Witajcie :) Nie no, najlepszy z calego Idola extra byl wlasnie Maciek :)) Usmialam sie do lez z Jego parodiowania. A tak na powaznie... ogladajac tych ludzi o watpliwych glosach a jednak przeswiadczonych o swoim talencie, zastanawiam sie... czy Oni grali, czy naprawde tacy sa? :> Drugie- wsluchaliscie sie w wypowiedz Kuby przed finalem? To madry chlopak, wiedzial, co jest grane :) Podobaly mi sie tez slepka Michala podczas pobytu w gorach...hihihihi :)))) Ogolnie, mogli pokazac mnie tych niedoszlych kandydatow na idoli a wiecej z samej pracy finalistow w programie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:18 kurcze i już teraz nic nie wiem bo z jednej strony Kuba, który mówi, ze zaśpiewa najlepiej, jak potrafi, a z drugiej Jacek Cygan, który mówi, że on specjalnie wybrał takie utwóry, żeby nie wygrać, no i ta mina podczas Kocicy. I nie wiem, jak to rozumieć... hmmmmm amm teraz nad czym myśleć, oj mam;););) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:22 Witajcie :) Zauwaz, ze Kuba nie chcial wygrac, powiedzial to wprost. Potem sie zawachal... jakby chcial powiedziec cos, czego nie mogl powiedziec a o czym wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:29 > chcial powiedziec cos, czego nie mogl powiedziec a o czym wiemy Co takiego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:48 Witajcie :) No to widac nie wiecie :) Zamykam watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:32 tak tak zwróciłam na to uwagę tylko zastanawia mnie fakt, czy rzeczywiscie nie zrobił specjalnie czegoś, by przegrać... gdzieś czytałam, że rezyser do niego podszedł i spytał, czy Kuba sobie odpuścił. Ja też tak podejrzewam. Gdyby to się potwierdziło, to tym większy szacunek dla niego, że miał gdzieś satysfakcję a pomyślał o konsekwencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:38 Może i nie chciał wygrac programu z oczywistych względow. Ale nie uwierze na pewno, że specjalnie schrzanił cokolwiek. No ludzie, przecie to była JEGO muzyka, jakby wyskoczył z jakimś Nickelbackiem albo POD to by było all jasne, ale tak to nie rozumiem.. Dla mnie wszystko grało, i na pewno Kuba chciał wypaść jak najlepiej, z pewnościa tez nie zaspiewał gorzej SPECJALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:51 Ja nie twierdzę, że zaśpiewał źle, bo bardzo mi się ten jego śpiew podobał. Mi chodzi o to, co Cygan mówił - że może specjalnie wybrał akurat takie kawałki, żeby nie wygrać. AiC rozumiem, jego ulubiony zespół, ale co do TSA to nie mam informacji, czy jest ich fanem, ale mniejsza z tym. Chodzi o to, że Kocica to nie jest najelprzy kawałek tej kapeli. Gdyby mu trochę zależało na wygranej to wziąłby coś bardziej chodliwego od TSA - choćby taki Kult, w którym tak świetnie wypadł, a i tak nikt by mu nie zarzucił, że wybrał repertuar pod publiczkę. Więc ja nie wiem, czy wybrał Kocicę z jakiegoś sentymentu do tego utworu, czy potraktował to jako samoboja, czego zreszta jaego "fani" chyba nie mieliby mu za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.24 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:04 zgadzam się z tobą, ale moje zdanie wyrażę bardziej opisowo początek jeszcze w miarę - szczególnie mix leszczu-maleńczuk biedny maleńczuk ma takie wyrzuty sumienia, że gdyby tak głupio nie tępił Kuby, to by mi go nawet szkoda było;););) myślałam, że więcej tych kawałków zza kulis (kulisów?) pokażą, a tu zonk! nawet BO JESTEŚ TY nie było, a to przecież był HIT!!! i jeszcze ten chlip-chłop na koniec pozostawił jakiś niesmak... wniosek - czekam na wakacyjne powtórki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: IDOL 3.24 IP: 195.117.187.* 11.01.04, 21:05 Jejku, ja przez caly weekend jestem taka zabiegana, ze nawet nie zdazylam na dzisiejszego Idola! Czy moglby ktos przyblizyc mi co bylo? Plizzz!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:10 Nic nie bylo. "Zobaczycie w nim m.in. co działo się za kulisami; jak Monika i Kuba reagowali na oceny jurorów(...)" A moze to ja cos przespalem, bo tego na pewno nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.24 12.01.04, 12:45 bigrock napisał: > Ale zalosny program puscili... kompletna nuda i odgrzewane parowki. Własnie! Żeby chociaż rzeczywiście pokazali, jak sobie na nartach pojeździli! Dużo krzyku o małe "nic"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:09 Mam cos lepszego. www.bmg.pl/bmg/newsy1.php klip ani dąbrowskiej i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:17 Klip calkiem ladny. Zaskoczyla mnie nowa fryzurka Ani. Utwor nienajgorszy. Bardzo slaby dzwiek nie pozwala sie glebiej wsluchac :-/. Bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: IDOL 3.24 - Idol extra IP: *.energis.pl 11.01.04, 21:45 Nagrałam dzisiejszego Idola Extra i na stop klatce zauważyłam fajny transparent fanów Kuby - LOVE HATE LOVE - "This is about a girl who makes me feel all fluffy inside ... fucking bitch. " Layne Staley - KUBA - www.seattlesound.com Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 3.24 11.01.04, 21:47 klip bardzo dobry :) jakosciowo lepszy plik z piosenka na stronie www.bmg.pl/bmg/bio1.php? ID_wyk=405&nazwa=Ania chociaz i tam jest wyciszenie w srodku, no ale rozumiem, ze to celowy zabieg, coby ludzie nie kopiowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.01.04, 22:38 na tej stronce ze zdjęciami z koncertów zauważyłem siebie, ale szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:41 No to teraz musisz przyznać, która to fota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 22:43 powiedz, które zdjęcie i który to ty wszyscy sobie poglądamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! 11.01.04, 22:43 Witajcie :) Ty sie na zdjeciu a ja na ekranie ;)) Na moich zdjeciach sie zoabczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.01.04, 22:47 Tak na twoich ale kiepsko wyszedłem dlatego nie wiem czy się przyznać który to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! 11.01.04, 22:50 Witam :) Tam na www jest gdzies 1/10 tego, co mam z Idola, wiec pokazuj sie szybko, bede szukac innych ujec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll oki IP: *.chello.pl 11.01.04, 23:02 ja to ten chłopiec w czarnej koszuli który siedzi na koncercie filmowym obok Gęsikowskiego, w odróżnieniu od niego nie wiedziałem że ktoś mi robi zdjęcie, inaczej bym się pięknie uśmiechnął. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: oki 11.01.04, 23:50 Witajcie :) Sprawdzilam, masz 11 zdjec z tego koncertu :) Z czego 3 do kosza bym wyrzucila, reszta w miare :) Podanie ze zdjeciem od pasa w dol*, skrzynka piwka i je masz ;) *zart oczywiscie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: oki IP: *.chello.pl 12.01.04, 00:23 a propos ;) Agnieszka, to może masz tam też zdjęcia kubu, który był na tym samym koncercie? Siedział w pierwszym rzędzie, ale po prawej stronie, za Cyganem. W granatowej bluzie. Kubu sam się nie przyznał, więc ktoś musiał to zrobić za Niego. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: oki 12.01.04, 00:33 Witajcie :) Pewnie mam :) Czy kubu siedzial obok Pani w rozowym i z drugiej strony w czarnym? Z torba pod nogami? W niebieskiej koszulce i khaki spodniach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: oki IP: *.chello.pl 12.01.04, 00:37 aż tak dokładnie to nie pamiętam ;) chyba będzie musiał się wypowiedzieć sam zainteresowany - oczywiście o ile jest zainteresowany ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: oki 12.01.04, 00:42 Witajcie :) Jesli tak, to ma kilka(nascie) zdjec :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: oki 12.01.04, 00:49 ej no sam sie pokazalem a raczej zakreslilem na czerwono na zdjeciu przyslanym przez ktoregos z "wielkich" - nie pamietam czy to byl bigrock czy bigstrand ;) ehhh i tak, chyba kolo mnie siedziala rozowa kicia ;) z drugiej strony byl taki fajowy 5-letni Piotrus z sympatyczna mama (moze i byla w czerni, nie pamietam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: oki IP: *.chello.pl 12.01.04, 01:00 ej no kubu ;) ja to wiem, ale Agnieszki jeszcze wtedy z nami nie było, więc skąd miałaby wiedzieć, że byłeś na tym koncercie? nie chcesz zobaczyć swoich zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: oki 12.01.04, 01:02 Witajcie :) To masz jedno fajne zdjecie z jury :) Niedaleko Ciebie siedzial moj syn, wiec kilka ujec zrobilam :) Tak jak juz pisalam: podanie ze zdjeciem od pasa w dol*, skrzynka piwka i bedziesz mial zdjecia :) * zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: oki IP: *.chello.pl 12.01.04, 09:32 aż tyle???????????? No nieżle, jakie pijesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: oki 12.01.04, 10:34 Witajcie :) No drugi z kolegow, ktory sie rozpoznal na moich zdjeciach juz sprawe zalatwil jak nalezy. Mam zdjecie od pasa w dol i piwko( wprawdzie jedno, ale za to jaaaaakie ladne). Glowkuj wiec kolego, glowkuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Do Atamanek IP: *.chello.pl 12.01.04, 16:49 jak pokażesz mi te zdjęcia do dostaniesz dwa "czteropaki" tyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Do Atamanek 12.01.04, 18:39 Witajcie :) Tylko ja Tyskiego nie pijam ;)) Podaj mi emila do tych zdjec, czy moze lepiej je wstawic na www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Do Atamanek IP: *.chello.pl 12.01.04, 19:12 heh przecież nie musi być tyskie, mój meil to erol@wp.pl, na www to lepiej nie, heh nie chcę by ktoś oglądał mnie od pasa w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: oki 12.01.04, 13:06 Gość portalu: eroll napisał(a): > ja to ten chłopiec w czarnej koszuli który siedzi na koncercie filmowym obok > Gęsikowskiego, w odróżnieniu od niego nie wiedziałem że ktoś mi robi zdjęcie, > inaczej bym się pięknie uśmiechnął. No i nie było się czego wstydzić. Jeżeli Atamanek ma zdjęcia, na których wyszedłeś jeszcze lepiej, to gratuluję fizis ;))) Pozdrowionka dla jedynego z forum, który miał odwagę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.01.04, 23:01 dobrze pamietam, ze mowiles, ze miales czarna koszule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.01.04, 23:03 brawo kubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: aaaaaaa tam jest moje zdjęcie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.01.04, 23:08 na podstawie jednego zdjecia moge powiedziec, ze masz w sobie cos z Roberta gonery ale nie wiem czy sie obrazisz, czy to Cie ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.24 11.01.04, 23:40 Szczerze mowiac spodziewalem sie czegos innego po Ani... nie znaczy to oczywiscie, ze wedlug mnie jest zle czy cos takiego, po prostu zaskoczyla mnie... trzeba bedzie poczekac na cala plyte. Ten rok zapowiada sie interesujaco jesli chodzi o plyty 'poidolowe'. Drugie plyty Alex, Flinty, Makowieckiego, Wydry, debiuty Zalewskiego, Ani Dabrowskiej, Hani Stach, byc moze Brodki, ciagle tez licze na objawienie Gosi Stepien, MAFIA z Bartkiem Krolem tez cos chyba wypusci... jesli chociaz 1/3 z tych plyt bedzie naprawde dobra to bede zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.24 12.01.04, 11:45 "Witajcie :) To dam moze cos od siebie? kilka(dziesiat) zdjec Waszych ulubiencow :) www.pbase.com.atamanka2" Tylko dlaczego nie mogę wejść na tę stronkę? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 3.24 12.01.04, 12:12 bigrock napisał: > ostatnia . to / Dzięki - cudem, ale paniałam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukerro Re: IDOL 3.24 IP: *.chello.pl 12.01.04, 16:05 widzieliscie wczoraj tego kolesia ROLANDA(czarne afro i t-shirt z j.lo) on chodzi do mojej szkoly i byl juz w 2 programach szansy na sukces! wroze mu wielka kariere;) Odpowiedz Link Zgłoś